reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hejooo dziewczynki :-)
Dzisiaj rozpiera mnie energia, masakra i jak tu wysiedzieć 8h w pracy...

Cyntia (to Ty masz tą niby przyjaciółkę? Chyba nic nie pokręciłam?) żal, no poprostu żal mi takich ludzi, a najbardziej dziecka, poryta mamusia. Mam nadzieję że wyjaśnisz sobie z nią tą sprawe i inne, obojętne jest jej dziecko no w głowie się to nie mieści, jestem strasznie uczulona na takie osoby. Nie warto utrzymywać kontaktu jak ona źle Ci życzyła i takie głupstwa mówić to to nie jest przyjaciółka...

Black_tea rób testa, może już wyjść a jak nie to powtórzysz po weekendzie :-p

U nas nocka nie była owocna, spałam jak zabita a mąż wrócił z wyjazdu dopiero w nocy :-p

Mam nadzieję że u was było lepiej? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć :-) ale drukujecie...

karola właśnie się zastanawiałam co u Ciebie?

straciatella bardzo się cieszę że wszystko wporządeczku, może troszeczkę później pochwalisz się nam, że to bliźniaki :-D

cyntia trudno nazwać kogoś takiego "przyjacielem" to jakiś nieczuły babsztyl na cudze cierpienia. Podłość normalnie.

Black_tea zrób teścior i daj znać

my wczoraj z J rozpoczęliśmy staranka :tak:

Zrobię bo mam zupełnie inne piersi niż przed @ nie czuje się maluch usta jak przed @
Maz obudzil się i mówi ze snilo mu się ze w ciąży jestem...mi też się tak snilo eh

Asku- co za temperament:-) czekaj cierpliwie na meza:-) CYNTIA- wspolczuje takiej pseudo przyjaciolki..a ten sluz to moze pznaka fasolki:-) oby:-) Trzymam kciuki&&&&&..u mnie nic ciekawego,czekam do terminu @ ..dluzy sie niemilosiernie..

Centka mi pokazal 26 hehe ale u mnie moga to byc objawy a dzis masakrycznie chce mi sie wymiotowac jem bez apetytu i brzuch dalej boli jak na @ i ovu...jednak 3 mam za Ciebie kcuki ireszte kobietek tez;-)
Blactea czekamy!

Black_tea testuj ;) mi w ciąży z chłopcami test wyszedł 4 dni przed terminem @ i to po południu :tak:

A u mnie @ nadal brak.... dzisiejszy test śnieżno biały w miejscu kreski testowej. Nawet cienia cienia nie ma. Chyba muszę odkopać listę i wrzucić się do "poczekalni"

reklama
Do góry