reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczyny juz wrocilam z szybkich zakupow:-D:-D:-D:-D polecialam jak postrzelona, makijaz byle jak co by poplochu na ulicach nie zasiac, wlosy rozczochrane (zazwyczaj prostuje:-pprostonica), wpadam do polskiego sklepu zasapana i zarzucam babie lade towarami w biegu krzyczac 10 plastrow sera krolewskiego i 10 plastrow sera gouda!!!! A ona cyt."Jezu cos sie stalo!" a ja do niej, ze tak. A ona "wojna w Syrii sie zaczela!!!":szok:, a ja "NIE,.... Straciatella u gina" chyba juz tam nie wroce, bo patrzyla na mnie jak na wriatke:-D:-D:-D:-D:-D ufff... jestem i bede odswiezala strone na biezaco! Ja to chyba na jakis odwyk pojde i zaczne sie leczyc z BBmani:-D:-D:-D

ja dzisiaj się nie udzielam, ale odświeżam co chwilę jak Wy, a tu brak wiadomości... jejku, ile można człowieka trzymać w niepewności:-p

CENTKA przyznaję, z moim mężem się nie nudzę :tak: często mnie zadziwia ;-) na szkole rodzenia przeżył szok jak dowiedział się, że po narodzeniu dziecka rodzi się łożysko ;-) myślał, że dziecko i koniec ;-) również zadziwił się, że dziecko połączone jest pępowiną z łożyskiem :-D myślał, że pępek dziecka z pępkiem mamusi ;-) całą drogę do domu z niego sikałam :-D i nawet do brata zadzwonił (starszego o 10lat), by zapytać się go o to łożysko i połączenie łożysko-pępowina :-D :-D :-D brat oczywiście też szok ;-)
i żeby nie było, mąż głupolem nie jest (chociaż, jakby tak czasem na niego spojrzeć ... ;-) ), wykształcony zdolniacha :tak: a wersję pępowiny i łożyska przyjął tą, co mu mamusia (lekarz zresztą ;-) ) podała jak miał kilka lat ;-) i nie wnikał w szczegóły ;-) :-D dziwny z niego dorosły ;-) ale przyznam – szwagier dziwniejszy :-D a wszystko odziedziczyli po teściowej ;-) z nią nie można się nudzić ;-)

STRACIATELLA dawaj, dawaj wieści :-D
podwójne??? a może liczniejsze ;-) takie trojaczki to byłby czad!! :-D

kobietka, witaj :)

Straciatella, jak tam?? Już się ciotki nie mogą doczekać Twoich bliźniaków :D

Widzę, że wszystkie tu wieści od Straciatelli wypatrujemy:-D

Susel, wczoraj test był negatywnie negatywny, jeżeli dziś po południu, ani w nocy @ się nie pojawi to jutro rano będę testować.

Dziewczyny, przepraszam, że wprowadziłam taki smutny nastrój... :-(

Straciatella................................................................... ja już tutaj pazury obgryzam przed kompem w oczekiwaniu na wieści !!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&7

Dziewczyny, wariatki wy!!!
Czytam właśnie strony wstecz, a tam takie emocje były :szok::szok::szok::szok:

Ha! :-) Jesteście przesuuuuuperrr!!!!!!!!!!

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 84!!
Zaciążonych potwierdzonych: 14 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus - termin @ 25.08
II
Nanncy II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ann_art - termin @ 08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08????
Sandra_best - termin @ 17.08????
tamaguczi - termin @ 17.08????
Agaawa - termin @ 26.08

tekla23 - termin @ 27.08
Kropka10 - termin @ 28.08
mycha05 - termin @ 29.08
Contia85 - termin @ 29.08
aesthete - termin @ 29/30.08

Sierpien 2013

kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013
Paulinka88 - termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
CarpeDiem - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
Abezela - termin @ 07.09
biedroneczka - termin @ 08.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
benfica - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
Dorcia - termin @ 22.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 01.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291

reklama
Witam Kobietki :*
Ja wstałam 2h. Dziewczynki przebrane, nakarmione, kuchnia posprzątana, gulasz gotuje się i zostało mi tylko posprzątać pokój, w którym dzieci się bawią.

Na razie brzuch mnie nie pobolewa, a wczoraj od rana miałam bóle jak na miesiączkę. Może, to był ból przez zagnieżdżenie zarodka? Co o tym myślicie? Piersi nie bolą, ale za to sutki bolą i robią się twarde (rzadko tak miałam).

Aśku, ja mam tak w każdą sobotę. Mój M idzie do pracy o 6:30 do 4/5 rano i całą noc mam nie przespaną. Nie umiem spać bez niego, czuje jakąś pustkę ;/

mychunia, chciałabym żeby to była noc owocna. Przytulałam się w nocy z mężem, ale pewnie to były dni nie płodne :p

black-tea, możesz zrobić test. Jak nie wyjdzie i nie dostaniesz do jutra @ to testuj rano. Wtedy powinny pokazać się ładne II kreseczki :) Trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
na teście gruba krecha niestety tylko jedna :( Pani w aptece powiedziała ze najlepiej robić po dniu spodziewanej @ :( kupiłam 2 w razie co zeby miec w domu...... dzisiaj mam mieć @ ale wydaje mi się ze owu miałam później wiec pewnie sie przesunie....piersi nie bolą jak na @
w 1 ciązy miałam to samo żaden test sikany niewychodził w poniedziałek powtóze
ale pewnie nie jestem :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry