reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
DorciaM - i miałaś USG na każdej wizycie? Ja mam biały (z pracy) i niby w pakiecie mam prowadzenie ciaży, ale nie wiem czy to USG robią..

Centka, dziewczyny - haaaa! Jestem przejęta przez was. A jak faktycznie będą bliźniaki?
Ale to chyba za wcześnie na USG??

Dziewczyny jesteście niemożliwe! Przecież za Wami nadążyć nie idzie :-D przeszło 20 stron do przeczytania, nie nie, nie. Nie dam rady :-D

witam nowe staraczki razem zawsze raźniej :tak:

sagaa31 dziękuję za rejestrację :blink:

jeśli któraś z dziewczyn ma jeszcze ochotę to zapraszam do rejestracji przez ten link:
OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!

może się powtarzam, ale
rejestracja i korzystanie z tego programu jest bezpłatne. Program na podstawie przedstawionych przez Ciebie informacji (PTC, śluz, testy owu, położenie szyjki) wyznaczy dni płodne oraz moment owulacji. Oczywiście jeżeli robisz tylko testy owu i obserwujesz śluz ovufriend również wyznaczy owulację i dni płodne. Bardzo fajny program. Polecam.

Straciatella ja też mam firmowy i chyba własnie biały....USG robią :) byłam ostatnio to wypytałam o wszystko! Zresztą jak sie zalogujesz na mediciver to możesz zobaczyć jaki masz zakres karty :) nawet mozesz pogadać z połążną na czacie

Witam znów po dłuższej nieobecności

Mam dziś doła:-:)-:)-( po 1 w sprawie pracy - byłam dziś na rozmowie jechałam tam jakieś 40 min autobusem po to tylko żeby wejść tam na 3 min - zadała mi pytania o śpiewanie i plastykę - ciekawe jak dzieci w żłobku które jeszcze dobrze nie mówią będą śpiewać i robić pracę plastyczne :confused::confused::confused::confused::confused: - no i jak zwykle powiedziała że zadzwoni :-D:-D już to widzę zazwyczaj jak tak mówią tzn że lipa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Później dzwoniła 2 babka że odwołuje jutrzejsze spotkanie w sprawie innej pracy bo już kogoś zatrudniła :wściekła/y::wściekła/y:
2. dziś mam ovu - testy i ból prawego jajnika - a mój chłop jutro idzie na badanie nasienia wiec nici z igraszek:no::no: - no i kolejny cykl na straty bo pojutrze będzie za późno.
Czyli dzisiejszy dzień uważam za beznadziejny :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: do tego pewnie jak przyjdzie z pracy to się na mnie wydrze że nie potrafię kłamać- gadać i ściemniać. Tylko walnąć się w łeb pozostalo:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dziewczyny ja mam trochę mocne bóle @ już wzięłam wcześniej nospe przeszło na chwilke i znów:-(nie wiem co się dzieje boję się strasznie, żeby po nospie nie przeszło

reklama
Perełka mi czasami tez nospa niepomaga :/

Nakręcam się, nakręcam się, nakręcam się.....:szok:
zjadłam hamburdera :p będę gruba
bola mnie cyce a właściwie jeden bardziej od drugiego nie jakoś tam mocno ale jedne nie boli drugi boli
no i takie napięcie w dole brzucha ale nic jajniki nie kłują...

proszę o info od zaciążonych czy brzuch pobolewa czy niepobolewa?

Do góry