reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

U mnie też wizyty w granicach 100-150 zł. Gin u którego zamierzam prowadzić ciążę (jak się uda) bierze za wizytę 250zł :szok: ale jest naprawdę dobry (opiekował się mną w szpitalu, zakładał mi 2 szwy w ciąży z chłopcami, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Ostatnio jak byłam u niego na kontroli 6 mies. po cc to skasował mnie 150zł i tak się zastanawiam czy było to w drodze wyjątku - jednorazowo, czy cały czas będzie mnie tak kasował... ale nawet jakbym miała płacić te 250 zł to i tak będę do niego chodzić, poprzednią ciążę straciłam przez niedopatrzenie lekarza prowadzącego, więc teraz nawet złotówki nie zamierzam "pożałować" na dobrego lekarza.)

reklama
straciatella a ja właśnie chodziłam w ciąży do Medicoveru i było super. Opieka świetna, wszystkie badania na miejscu, USG, okulista itd. A rodziłam w szpitalu z zupełnie innym lekarzem - chociaż nie drugie dziecko urodziłam tak szybko że lekarz nie zdążył się w ogóle pojawić.

ooo i ja mam abonament w Medicover :) ostatnio nawet na badaniu lekarz powiedził ze jak potrzebowałabym skierowanie na bete to wypisze :D tyle, ze ja do medicover mam 60km :p wiec czy zapłacę z betę u mnie czy dojadę do Poznania na jedno wychodzi!

cześć dziewczynki witam się z Wami po dłuższej nieobecności najpierw weekend nad Wisłą ,a ostatnio mi padł internet ,ale jakoś chyba przeze mnie bo nie chciał się łączyć ja coś przestawiłam i o ,ale potem ustawiłam po staremu i jest ok teraz już jestem, czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa pozdrawiam serdecznie :)

Cześć Dziewczyny :) Chciałabym również dołączyć do Waszego grona Staraczek :-) Przyjmiecie mnie :) ???? My właściwie z mężem rozpoczynamy nasza drogę do "fasolki" ale idac śladem pierwszych ciąż mam nadzieję że szybciutko nam się uda :) Mam niestety za sobą jedną stratę :( w 2008r. straciliśmy w 11tc bliźniaczki ;( Sporo przeszłam po poronieniu (problemy z sercem - włącznie z operacją serca i chorobe autoimmunologiczną) ale jestem przykładem, że chcoieć znaczy móc - wiara czyni cuda i dziś jestem mama 2letniej Gabrysi :) Jest naszym całym Światem :) Podczas ciąży z Gabi brałam leki i czułam się swietnie (no może poza dolegliwościami ciążowymi - ale te akurat mnie cieszyły :) ) teraz również muszę je brać....Wierze że dzidzi leki nie zaszkodza :) Gabrysia jest wesołym, ciekawym świata dzieckiem rozwijajacym sie baaardzo szybko :) termin ostatniej @ mialam 11 sierpnia i kolejna ma być 8 września. Nie licze jednak ze już zaskoczyliśmy, bo byłby to naprawde cud :) choć niemożliwe to nie jest hihi :) Wiec podam już termin kolejnego cyklu 6 październik choć mam nadzieję, że jej nie będzie :D Bardzo lubie to forum - jest ogromnym wsparciem - zarówno emocjonalnym jak i często służycie radą :) dlatego chciałabym zostać tu z Wami :) Trzymam kciuki za Was wszystkie :)

stazi piękne krechy :)

mycha05 u mnie też dzisiaj rosołek wczoraj ugotowałam na pałkach one zostały wczoraj zjedzone z ziemniaczkami a na dzisiaj rosól nie mam siły cokolwiek zrobić wiecej.

Malusiolka oj tak ja co miesiac miałam chociaz w poprzednim miesiacu nic :)

Straciatella moj wziął 60 zl ciekawe ile potem zacznie brać.

biedroneczko witamy :)

Benfica badań nie robiłam, pewnie przez to że karmię piersią mam wszystko poprzestawiane, coś czuję że łatwo nie będzie.
A jajniki mnie dziś tak mocno bolą, aż jestem zdziwiona raczej mnie tak nie bolały nigdy.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&

Straciatella za Twoją jutrzejszą tez, ciekawe ile Bąbelków w sobie nosisz :)

Witaj Biedroneczko :)

reklama
Do góry