reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

U mnie też wizyty w granicach 100-150 zł. Gin u którego zamierzam prowadzić ciążę (jak się uda) bierze za wizytę 250zł :szok: ale jest naprawdę dobry (opiekował się mną w szpitalu, zakładał mi 2 szwy w ciąży z chłopcami, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Ostatnio jak byłam u niego na kontroli 6 mies. po cc to skasował mnie 150zł i tak się zastanawiam czy było to w drodze wyjątku - jednorazowo, czy cały czas będzie mnie tak kasował... ale nawet jakbym miała płacić te 250 zł to i tak będę do niego chodzić, poprzednią ciążę straciłam przez niedopatrzenie lekarza prowadzącego, więc teraz nawet złotówki nie zamierzam "pożałować" na dobrego lekarza.)

reklama
straciatella a ja właśnie chodziłam w ciąży do Medicoveru i było super. Opieka świetna, wszystkie badania na miejscu, USG, okulista itd. A rodziłam w szpitalu z zupełnie innym lekarzem - chociaż nie drugie dziecko urodziłam tak szybko że lekarz nie zdążył się w ogóle pojawić.

ooo i ja mam abonament w Medicover :) ostatnio nawet na badaniu lekarz powiedził ze jak potrzebowałabym skierowanie na bete to wypisze :D tyle, ze ja do medicover mam 60km :p wiec czy zapłacę z betę u mnie czy dojadę do Poznania na jedno wychodzi!

cześć dziewczynki witam się z Wami po dłuższej nieobecności najpierw weekend nad Wisłą ,a ostatnio mi padł internet ,ale jakoś chyba przeze mnie bo nie chciał się łączyć ja coś przestawiłam i o ,ale potem ustawiłam po staremu i jest ok teraz już jestem, czekam na @ bo już mnie brzuch pobolewa pozdrawiam serdecznie :)

Cześć Dziewczyny :) Chciałabym również dołączyć do Waszego grona Staraczek :-) Przyjmiecie mnie :) ???? My właściwie z mężem rozpoczynamy nasza drogę do "fasolki" ale idac śladem pierwszych ciąż mam nadzieję że szybciutko nam się uda :) Mam niestety za sobą jedną stratę :( w 2008r. straciliśmy w 11tc bliźniaczki ;( Sporo przeszłam po poronieniu (problemy z sercem - włącznie z operacją serca i chorobe autoimmunologiczną) ale jestem przykładem, że chcoieć znaczy móc - wiara czyni cuda i dziś jestem mama 2letniej Gabrysi :) Jest naszym całym Światem :) Podczas ciąży z Gabi brałam leki i czułam się swietnie (no może poza dolegliwościami ciążowymi - ale te akurat mnie cieszyły :) ) teraz również muszę je brać....Wierze że dzidzi leki nie zaszkodza :) Gabrysia jest wesołym, ciekawym świata dzieckiem rozwijajacym sie baaardzo szybko :) termin ostatniej @ mialam 11 sierpnia i kolejna ma być 8 września. Nie licze jednak ze już zaskoczyliśmy, bo byłby to naprawde cud :) choć niemożliwe to nie jest hihi :) Wiec podam już termin kolejnego cyklu 6 październik choć mam nadzieję, że jej nie będzie :D Bardzo lubie to forum - jest ogromnym wsparciem - zarówno emocjonalnym jak i często służycie radą :) dlatego chciałabym zostać tu z Wami :) Trzymam kciuki za Was wszystkie :)

stazi piękne krechy :)

mycha05 u mnie też dzisiaj rosołek wczoraj ugotowałam na pałkach one zostały wczoraj zjedzone z ziemniaczkami a na dzisiaj rosól nie mam siły cokolwiek zrobić wiecej.

Malusiolka oj tak ja co miesiac miałam chociaz w poprzednim miesiacu nic :)

Straciatella moj wziął 60 zl ciekawe ile potem zacznie brać.

biedroneczko witamy :)

Benfica badań nie robiłam, pewnie przez to że karmię piersią mam wszystko poprzestawiane, coś czuję że łatwo nie będzie.
A jajniki mnie dziś tak mocno bolą, aż jestem zdziwiona raczej mnie tak nie bolały nigdy.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę &&&

Straciatella za Twoją jutrzejszą tez, ciekawe ile Bąbelków w sobie nosisz :)

Witaj Biedroneczko :)

reklama
Do góry