reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka - @ ma się pojawić w okolicach 07.09. Piszę, że w okolicach bo jestem po odstawieniu pigułek i pierwszy cykl miałam 34 dniowy i taki też przyjełam punkt odniesienia co do tego cyklu.

tekla oj obys miala racje! &&&&& zeby @ sie u Ciebie nie pojawila przez dobrych kilka miesiecy!

black_tea ja normalnie przed @ mam kremowy,a ostatnio jak (na chwile niestety) sie udalo to byla sama woda, takie uczucie, ze jest ciagle mokro. chociaz jak w poprzednim cyklu dodalam na ovufriend ze mam "sucho" to dostalam punkty na prawdopodobienstwo ciazy, wiec chyba to tez jest dosyc powszechne.

Grzanka no ja wlasnie w tym cyklu mam te same, z zielona koncowka i wlasnie w tym cyklu pierwszy raz mi nic nie wychodzi. w poprzednich dwoch cyklach uzywalam aptecznych i wychodzilo. chociaz tak mysle ze mam cykl niestymulowany wiec owu wcale moze nie byc :-(

DorciaM tak samo sobie pomyslalam jak sie dowiedzialam ostatnio ze jednak nic z tego, ale potem jednak sie ucieszylam ze wiedzialam, bo przynajmniej wiem ze jeden etap nam sie udaje, tylko najwyzej z utrzymaniem jest problem. ale to pewnie zalezy od osoby.

Abezela witaj! podaj termin @ do listy!

GosiaDr jest wersja mobilna, aplikacja wlasciwie! powinnas bez problemu znalezc. widze z suwaczka, ze mamy podobny staz z naszymi panami, 2008? :happy2:

Ostatnia edycja:
Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 81!!
Zaciążonych potwierdzonych: 14 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II
krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus - termin @ 25.08
II
Nanncy II

Czekamy na potwierdzenie: CO Z WAMI DZIEWCZYNY ?!?!?!?!?!

madziakowalik - termin @ 08.08 ????
ann_art - termin @ 08.08 ????
Nuuuśka - termin @ 16.08????
Sandra_best - termin @ 17.08????
tamaguczi - termin @ 17.08????
benefica - termin @ ok. 19.08
Agaawa - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
Kropka10 - termin @ 28.08

Sierpien 2013

mycha05 - termin @ 29.08
Contia85 - termin @ 29.08
aesthete - termin @ 29/30.08
kobietka22- termin @ 30.08 ?
black_tea - termin @ 30.08
Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08

Wrzesień 2013
Paulinka88 - termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
CarpeDiem - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
DorciaM- termin @ 02.09
aureolcia - termin @ 03.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
mimimoo - termin @ 06.09
malusiolka - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
centka80 - termin @ 07.09
Abezela - termin @ 07.09
malena100 - termin @ 09.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
Mar-chew - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
Dorcia - termin @ 22.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09

Październik 2013

Joaro - termin @ 01.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia

madziulka291
wracaj do nas szybko!!!!!!!
malgonia1

Abezela, gotowe :)

Dorcia ja teraz się cieszę, że wiedziałam o ciąży. Wiem, że mogę zajść, do tego jeżeli by się to powtórzyło zacznę diagnostykę dlaczego tak się dzieje i może na to coś zaradzę.

Jestem wściekła na męża. Nie potrafi odciąć pępowiny od rodziców. Rodzice dzwonią, że coś potrzebują, ich kochany synek już jedzie z drugiego końca miasta, mnie zabiera do nich średnio dwa razy w tygodniu! Ja rozumiem, odwiedzać, utrzymywać kontakt, ale my teraz jesteśmy samodzielni, mieszkamy razem, więc niech rodzice sobie poradzą. Do tego stwierdził, że jestem okropną żoną, bo nie chcę mu zrobić obiadu (jest zupa w lodówce i upieczone mięso, wystarczy ugotować ziemniaki), a ja mu już powiedziałam, że jak będzie tak chamsko do mnie podchodził i mówił jak dzisiaj, to obiadu mu nie zrobię, bozia rączki dała, a ja wymagam do siebie szacunku, ale nie to ja jestem ta najgorsza i nie mam racji, kłamię mu tu w oczy bo on tego nie pamięta.:/

Ostatnia edycja:
OMG!!!!!!!!!!!! poszłam tylko warzywa do flaków pokroic a tu kolejne strony!!!!!!!!!!! Szalone wy :-D

Abezela- witaj

Co do sluzu przed @ to ja mam zawsze dzień przed rozciągliwy i przezroczysty jak płodny :/

Hej dziewczynki, dziękuje za odpowiedzi i podpowiedzi.
Zakupiłam mikroskop owulacyjny, ale przekonałam się na własnej skórze ze to strata pieniedzy. Odradzam. Niepotrzebny gadżet.

Jesli chodzi o moja wizytę u gina, w zeszłym tyg. (ten do którego chodziłam do ostatniej wizyty!!) zauważył cyste endometrialna, chciał mnie wprowadzic w stan sztuczne menopauzy. Boze dziewczyny co ja przeżyłam, nie dawało mi to spokoju i od razu po wizycie zapisałam sie do Kliniki Leczenia Niepłodności.
Jak ma byc źle to niech sie zajmą mna specjaliści.

I co się okazało: po tyg, nie ma żadnej torbieli, że stworzyła się z nie pękających pęcherzyków, po stymulacji clo. Nie zastosował pełnego monitoringu, tylko w czasie owulacji sprawdzał czy jest pęcherzyk, i tyle.
Czyli nie jest tak źle jak przedstawił to pseudo gin.
Mam duże szanse żeby z tego wyjść i miec II kreseczki już niedługo.

reklama
Do góry