reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

perelka makaron tak na prawdę bez większej różnicy jaki. Ja robiłam z małymi rurkami, świderkami i kokardkami. Myślę, że wszystkie tego typu będą ok.

reklama
dziewczyny czuję sie paskudnie źle :( chodzie po ścianach spała dzisiaj w nocy 9h a mam wrażenie ze nie spałam!
czuje wypieki na twarzy ze zmęczenia...maż dzownił ze wleci do pracy pogadać poprosiłam zeby przywiózł termometr ....przywiózł zamiast elektronika rtęciowy....więc mierzę i mam 37,1 czy to od zmęczenia? wyspana jestem....neiw iem jak tam sie mierzy tempkę w ciązy i czy to moze być ciążowa?
wczoraj zabiłabym za hamburgera....dzisiaj to samo

Hejka :-)

piaska Trzymam kciuki! Za bete i za wizyte, oby same pozytywne wieści były!:tak: Daj znac po wizycie!

black_tea
Moze jakas choroba Cie bierze? Mam nadzieje, ze to jednak to drugie:tak:

karotka Zdrówka dla córci!!!!

Ja dziś na obiad zrobiłam potrawke z kurczaka i ziemniaczki. A dzis rano mężu zrobił mi nie zły wykład hihi... mówi do mnie: Ty chcesz dziecko a pijesz kawe? Wiesz ze kawa wypłukuje magnez i inne witaminy? A ja sie smialam bo ta moja kawa to raczej jest mleko z kawą, ja pije kawe rozpuszczalna pół na pól wody i mleka, no wiadomo to zawsze jednak kawa, ale pije jedną dziennie max.2 a ten mi taki wykład jakbym hektolitry tej kawy piła;-) Staram sie ograniczac jak moge, ale rano to jest dla mnie jak nałóg, musze sie napic porannej kawki. ;-)

Black tea miarodajna jest tylko temperatura zaraz po obudzeniu rano. W czasie dnia temperatura nie ma w ogóle znaczenia. Ja na przykład mam teraz 37,4.Piaska &&&&&&&&&&

Nie bylo mnie kilka dni, bo taki mialam mlyn w pracy, ze ledwo co doczolgiwalam sie do domu!!! Jejku ile Was tu zafasolkowanych! Serdecznie gratuluje!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:

Ja juz tez zapisalam sie na jutro do gina na wizyte,bo sprawdzilam jeszcze raz I test mi wyszedl :-):-) 002.jpg:-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki...juz jedna dzidzie stracilismy...

Uciekam teraz do pracy, poczytam Was znow wszystkie jak wroce (chyba ze znow padne hehe):szok:

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Witam się po pracy;-)

martuskubus - gratulacje :-):-):-) masz już 5tc i 3 dz, to jeszcze kwiecień. Ja mam 4 tc 4 dz i to 2 maj ;-)

black_tea - tempke można mierzyć tylko rana. Ta mierzona teraz jest o kant stołu :tak:

ale mi wróżycie te bliźniaki :-D o wy ciotki, bedziecie bawić!

Do góry