reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

perelka makaron tak na prawdę bez większej różnicy jaki. Ja robiłam z małymi rurkami, świderkami i kokardkami. Myślę, że wszystkie tego typu będą ok.

reklama
dziewczyny czuję sie paskudnie źle :( chodzie po ścianach spała dzisiaj w nocy 9h a mam wrażenie ze nie spałam!
czuje wypieki na twarzy ze zmęczenia...maż dzownił ze wleci do pracy pogadać poprosiłam zeby przywiózł termometr ....przywiózł zamiast elektronika rtęciowy....więc mierzę i mam 37,1 czy to od zmęczenia? wyspana jestem....neiw iem jak tam sie mierzy tempkę w ciązy i czy to moze być ciążowa?
wczoraj zabiłabym za hamburgera....dzisiaj to samo

Hejka :-)

piaska Trzymam kciuki! Za bete i za wizyte, oby same pozytywne wieści były!:tak: Daj znac po wizycie!

black_tea
Moze jakas choroba Cie bierze? Mam nadzieje, ze to jednak to drugie:tak:

karotka Zdrówka dla córci!!!!

Ja dziś na obiad zrobiłam potrawke z kurczaka i ziemniaczki. A dzis rano mężu zrobił mi nie zły wykład hihi... mówi do mnie: Ty chcesz dziecko a pijesz kawe? Wiesz ze kawa wypłukuje magnez i inne witaminy? A ja sie smialam bo ta moja kawa to raczej jest mleko z kawą, ja pije kawe rozpuszczalna pół na pól wody i mleka, no wiadomo to zawsze jednak kawa, ale pije jedną dziennie max.2 a ten mi taki wykład jakbym hektolitry tej kawy piła;-) Staram sie ograniczac jak moge, ale rano to jest dla mnie jak nałóg, musze sie napic porannej kawki. ;-)

Black tea miarodajna jest tylko temperatura zaraz po obudzeniu rano. W czasie dnia temperatura nie ma w ogóle znaczenia. Ja na przykład mam teraz 37,4.Piaska &&&&&&&&&&

Nie bylo mnie kilka dni, bo taki mialam mlyn w pracy, ze ledwo co doczolgiwalam sie do domu!!! Jejku ile Was tu zafasolkowanych! Serdecznie gratuluje!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2:

Ja juz tez zapisalam sie na jutro do gina na wizyte,bo sprawdzilam jeszcze raz I test mi wyszedl :-):-) 002.jpg:-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki...juz jedna dzidzie stracilismy...

Uciekam teraz do pracy, poczytam Was znow wszystkie jak wroce (chyba ze znow padne hehe):szok:

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Witam się po pracy;-)

martuskubus - gratulacje :-):-):-) masz już 5tc i 3 dz, to jeszcze kwiecień. Ja mam 4 tc 4 dz i to 2 maj ;-)

black_tea - tempke można mierzyć tylko rana. Ta mierzona teraz jest o kant stołu :tak:

ale mi wróżycie te bliźniaki :-D o wy ciotki, bedziecie bawić!

Do góry