reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Dorcia u mnie dziś 18 dc. No nic będę obserwowała co się dzieje i za tydzień zatestuję.

Jesli chodzi o suchy szampon to ja sporadycznie używam, w ciąży też używałam i nic się nie działo. Mam Batiste.

Ja też chciałabym mieć gromadkę jeśli tylko miałabym kasę żeby wszystkim z nich zapewnic dobre życie to 5 chciałabym ale chyba na 3 się skończy :)

reklama
black tea - Hej Laska co Ty mówisz - nie dołuj się.

Pewnie niedługo Wam przejdzie i będzie dobrze.

A robiłaś ten drugi test?

3mam kciuki za to żeby było dobrze!

Ostatnia edycja:
centka, u nas problemy łóżkowe zaczęły się jak zaszłam w ciążę, więc to już prawie 4 lata:-( wcześniej było OK; syn jest wyczekany i wystarany; wspólny poród nie był dla męża traumą (a przynajmniej twierdzi, że tak nie jest) a od tamtej pory średnia przytulanek jest dramatycznie niska :-( ech, pochrzaniło nam się bardzo... rozmowy nic nie dają, on nie widzi problemu, jemu jest dobrze, a ja czuję się jak dewiant, bo seksu mi trzeba:zawstydzona/y:
mój M. drugie dziecko chce, ale nic w tym kierunku nie robi i stąd spięcia między nami:wściekła/y:

Straciatella jeżeli byłyby to bliźnięta dwujajowe to już będzie widać 2 pęcherzyki. Przy jednojajowych widać często tylko jeden pęcherzyk, u mnie od samego początku był jeden pęcherzyk, (ciąża jednokosmówkowa) w moim przypadku drugi maluszek ujawnił się w 8tc.

Dołka mam przez ten test popołudniowy wczorajszy. Wczoraj rano się trochę nakręciłam, bo został mi 1 test owulacyjny i go zrobiłam przed pracą, z ciekawości jak tam poziom lh ma się na końcu cyklu, no i wyszedł niby pozytywny, kreska nie była ciemniejsza, ale taka sama jak kontrolna. Czytałam gdzieś kiedyś, że test owu potrafi wykryć ciążę, bo hcg łączy się z lh itp.. no i po południu pojechałam po teściora ciążowego do apteki i negatywny wyszedł... i doopa :-( i siedzę dziś od rana smutna.

Piaska no to chyba poszukam, slyszalam o nich ale jakos nie wierzylam w skutecznosc, ale skoro wy mowicie ze sie sprawdza to wierze :-)
aurelocia uwazaj z Ta kawa, zebys jej potem nie wypila!! czekamy na Twoje II :tak:
centka no u mnie w dni nieplodne tez jest dosyc niekomfortowo niestety a moj tez moglby raczej dzien i noc ;-) tylko czasem w owu zaniemoze :wściekła/y: ale mnie rozlozylas na lopatki z maseczka z marchwi! pewnie jakas wredna kolezanka Ci polecila, co?:-p

Dorcia 7dni to nic, u mnie 10 leci, a wczesniej przy biochemicznej (nie lubie tej nazwy) dobilo 15!!! tylko wtedy chociaz bezbolesnie...
Asku zupa z ketchupu?!?! no chyba zartujesz :-D:-D:-D jak To mowia, kobieta potrafi z niczego zrobic cos, tak w klotni jak i w kuchni!

Lamorela to w takim razie &&&&&&!!! musi sie nam udac! moi rodzice uwazali tak samo jak Twoi tesciowe ze 30 to dobry wiek, ale teraz w ostatnim cyklu wiedzieli co sie dzieje i widzialam ze nagle by jednak chcieli, wiec mysle ze to tylko takie gadanie ;-)

mallaika a jak czesto Twoj maz by chcial? moze musisz go troche bardziej zachecic, jakas bielizna,smski i bedzie dzidzia! ;-)

tekla testuj z rana a nie tak popoludniu! nadal &&&& za II!!

reklama
Do góry