reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dorcia u mnie dziś 18 dc. No nic będę obserwowała co się dzieje i za tydzień zatestuję.

Jesli chodzi o suchy szampon to ja sporadycznie używam, w ciąży też używałam i nic się nie działo. Mam Batiste.

Ja też chciałabym mieć gromadkę jeśli tylko miałabym kasę żeby wszystkim z nich zapewnic dobre życie to 5 chciałabym ale chyba na 3 się skończy :)

reklama
black tea - Hej Laska co Ty mówisz - nie dołuj się.

Pewnie niedługo Wam przejdzie i będzie dobrze.

A robiłaś ten drugi test?

3mam kciuki za to żeby było dobrze!

Ostatnia edycja:
centka, u nas problemy łóżkowe zaczęły się jak zaszłam w ciążę, więc to już prawie 4 lata:-( wcześniej było OK; syn jest wyczekany i wystarany; wspólny poród nie był dla męża traumą (a przynajmniej twierdzi, że tak nie jest) a od tamtej pory średnia przytulanek jest dramatycznie niska :-( ech, pochrzaniło nam się bardzo... rozmowy nic nie dają, on nie widzi problemu, jemu jest dobrze, a ja czuję się jak dewiant, bo seksu mi trzeba:zawstydzona/y:
mój M. drugie dziecko chce, ale nic w tym kierunku nie robi i stąd spięcia między nami:wściekła/y:

Straciatella jeżeli byłyby to bliźnięta dwujajowe to już będzie widać 2 pęcherzyki. Przy jednojajowych widać często tylko jeden pęcherzyk, u mnie od samego początku był jeden pęcherzyk, (ciąża jednokosmówkowa) w moim przypadku drugi maluszek ujawnił się w 8tc.

Dołka mam przez ten test popołudniowy wczorajszy. Wczoraj rano się trochę nakręciłam, bo został mi 1 test owulacyjny i go zrobiłam przed pracą, z ciekawości jak tam poziom lh ma się na końcu cyklu, no i wyszedł niby pozytywny, kreska nie była ciemniejsza, ale taka sama jak kontrolna. Czytałam gdzieś kiedyś, że test owu potrafi wykryć ciążę, bo hcg łączy się z lh itp.. no i po południu pojechałam po teściora ciążowego do apteki i negatywny wyszedł... i doopa :-( i siedzę dziś od rana smutna.

Piaska no to chyba poszukam, slyszalam o nich ale jakos nie wierzylam w skutecznosc, ale skoro wy mowicie ze sie sprawdza to wierze :-)
aurelocia uwazaj z Ta kawa, zebys jej potem nie wypila!! czekamy na Twoje II :tak:
centka no u mnie w dni nieplodne tez jest dosyc niekomfortowo niestety a moj tez moglby raczej dzien i noc ;-) tylko czasem w owu zaniemoze :wściekła/y: ale mnie rozlozylas na lopatki z maseczka z marchwi! pewnie jakas wredna kolezanka Ci polecila, co?:-p

Dorcia 7dni to nic, u mnie 10 leci, a wczesniej przy biochemicznej (nie lubie tej nazwy) dobilo 15!!! tylko wtedy chociaz bezbolesnie...
Asku zupa z ketchupu?!?! no chyba zartujesz :-D:-D:-D jak To mowia, kobieta potrafi z niczego zrobic cos, tak w klotni jak i w kuchni!

Lamorela to w takim razie &&&&&&!!! musi sie nam udac! moi rodzice uwazali tak samo jak Twoi tesciowe ze 30 to dobry wiek, ale teraz w ostatnim cyklu wiedzieli co sie dzieje i widzialam ze nagle by jednak chcieli, wiec mysle ze to tylko takie gadanie ;-)

mallaika a jak czesto Twoj maz by chcial? moze musisz go troche bardziej zachecic, jakas bielizna,smski i bedzie dzidzia! ;-)

tekla testuj z rana a nie tak popoludniu! nadal &&&& za II!!

reklama
Do góry