reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

stazi no gratulujęęęęę !!!!! ;-) Ciąża jak nic!! Spokojnej i nudnej ciąży życzę...
No i w końcu niech któraś założy wątek ciężarówek na maj 2014.:-) To nie moderatorzy z reguły zakładają,tylko właśnie dziewczyny,mod tylko potem to przenosi do głównego forum zaciążonych...wiem,bo sama kiedyś zakładałam czerwiec 2013...no ale nie wyszło....:zawstydzona/y:
Bo ja chcę sobie poczytać o początkach ciąży naszych kochanych staraczek stąd.:tak:

ja też ja też :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
stazi24 a nie mówiłam? Jeszcze raz gratuluję fasoleczki :-) dbaj teraz o Was. Teraz nam daj przepis jak Wam się udało? Długo się staraliście? Jak często były przytulanki??

cześć dziewczyny :-)

na początku potwierdzonym gratuluję "dwóch kresek" :tak: starającym mocno kibicuję i trzymam kciuki :tak:

eee ... tak ciężko coś mi wbić się w temat :sorry2:

mam w domu dwóch chłopaków :tak: jeden ślubny, drugi narodzony (a raczej wypchnięty) własnymi siłami :-D i teraz przyszedł czas na ... nooooo ... na powiększenie rodziny :tak:

prawie połowa cyklu za nami ... eeee ... nie wiem dokładnie, który to dzień :sorry2: w telefonie mam zapisane, a telefon jest ... gdzieś na pewno jest ;-) na bank testowanko czeka mnie we wrześniu :-) tyle jeszcze pamiętam ;-)

mam nadzieję, że uda nam się szybko zafasolkować :tak: przy Mrówku pierwszy cykl był tym właściwym i ostatnim :tak: oby i teraz tak było ;-) marzy mi się kolejny mały Król do rozpieszczania :tak: mężowi marzy się Królewna ;-) a Mrówek jeszcze niedawno marzył o starszym bracie Sławku :-D długo rozpaczał jak mu powiedzieliśmy, że starszego brata Sławka mieć nie będzie ;-)

no ... powoli i do przodu ;-) :sorry2:

Dziewczyny,zrobiłam właśnie termin u tej Hinduski....qrde....dopiero 11.09...:baffled: No,ale jeśli ma być lepsza od tego faceta,który teraz jest moim ginem,to może warto poczekać??:sorry2:
A,no i właśnie wlazłam na Majówki 2014. Idę poczytać.I w międzyczasie połapać ciążowe fluidki po tym weekendowym bzykaniu.:-D

Witajcie dziewczyny!
jestem już mamą prawie 3-latka i zamarzyło mi się powiększenie rodziny. Zamarzyło się już jakiś czas temu, ale ze względu na zawirowania zawodowe i inne termin starań przesuwał się i przesuwał (miała być wiosna/ lato tego roku) i wypadnie chyba na końcówkę roku. W każdym razie liczę na to, że do końca grudnia zobaczymy efekty tych starań :)
Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie! :D

witam Was po dwóch dniach przerwy :-) nie ma takiej mocy abym przerbnęła dokładnie przez te dwa dni... z grubsza przejrzała... gratulacje dla nowych zafasolkowanych i witaj Aśku...

Stazi teraz już całkiem spokojnie GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!
Dbaj o siebie i fasolinkę ...nudnej ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opisz nam kochana Wasze staranka !!!???
I ślij , ślij , ślij ciążowe fluidy !!!!

Nowe staraczki WITAM !!!! I również za Was trzymam &&&&

super gratuluję II kreseczek

ja czuje sie coraz gorzej :(
nie wiem czy to jakies zmecznie czy co ale normalnie siedze i mam wypieki na twarzy i zasypiam na stojąco :/
chyba potestuję jutro z rańca to byłby 25dc może coś by sie już pokazało :/

reklama
Do góry