reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

stazi no gratulujęęęęę !!!!! ;-) Ciąża jak nic!! Spokojnej i nudnej ciąży życzę...
No i w końcu niech któraś założy wątek ciężarówek na maj 2014.:-) To nie moderatorzy z reguły zakładają,tylko właśnie dziewczyny,mod tylko potem to przenosi do głównego forum zaciążonych...wiem,bo sama kiedyś zakładałam czerwiec 2013...no ale nie wyszło....:zawstydzona/y:
Bo ja chcę sobie poczytać o początkach ciąży naszych kochanych staraczek stąd.:tak:

ja też ja też :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
stazi24 a nie mówiłam? Jeszcze raz gratuluję fasoleczki :-) dbaj teraz o Was. Teraz nam daj przepis jak Wam się udało? Długo się staraliście? Jak często były przytulanki??

cześć dziewczyny :-)

na początku potwierdzonym gratuluję "dwóch kresek" :tak: starającym mocno kibicuję i trzymam kciuki :tak:

eee ... tak ciężko coś mi wbić się w temat :sorry2:

mam w domu dwóch chłopaków :tak: jeden ślubny, drugi narodzony (a raczej wypchnięty) własnymi siłami :-D i teraz przyszedł czas na ... nooooo ... na powiększenie rodziny :tak:

prawie połowa cyklu za nami ... eeee ... nie wiem dokładnie, który to dzień :sorry2: w telefonie mam zapisane, a telefon jest ... gdzieś na pewno jest ;-) na bank testowanko czeka mnie we wrześniu :-) tyle jeszcze pamiętam ;-)

mam nadzieję, że uda nam się szybko zafasolkować :tak: przy Mrówku pierwszy cykl był tym właściwym i ostatnim :tak: oby i teraz tak było ;-) marzy mi się kolejny mały Król do rozpieszczania :tak: mężowi marzy się Królewna ;-) a Mrówek jeszcze niedawno marzył o starszym bracie Sławku :-D długo rozpaczał jak mu powiedzieliśmy, że starszego brata Sławka mieć nie będzie ;-)

no ... powoli i do przodu ;-) :sorry2:

Dziewczyny,zrobiłam właśnie termin u tej Hinduski....qrde....dopiero 11.09...:baffled: No,ale jeśli ma być lepsza od tego faceta,który teraz jest moim ginem,to może warto poczekać??:sorry2:
A,no i właśnie wlazłam na Majówki 2014. Idę poczytać.I w międzyczasie połapać ciążowe fluidki po tym weekendowym bzykaniu.:-D

Witajcie dziewczyny!
jestem już mamą prawie 3-latka i zamarzyło mi się powiększenie rodziny. Zamarzyło się już jakiś czas temu, ale ze względu na zawirowania zawodowe i inne termin starań przesuwał się i przesuwał (miała być wiosna/ lato tego roku) i wypadnie chyba na końcówkę roku. W każdym razie liczę na to, że do końca grudnia zobaczymy efekty tych starań :)
Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie! :D

witam Was po dwóch dniach przerwy :-) nie ma takiej mocy abym przerbnęła dokładnie przez te dwa dni... z grubsza przejrzała... gratulacje dla nowych zafasolkowanych i witaj Aśku...

Stazi teraz już całkiem spokojnie GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!
Dbaj o siebie i fasolinkę ...nudnej ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opisz nam kochana Wasze staranka !!!???
I ślij , ślij , ślij ciążowe fluidy !!!!

Nowe staraczki WITAM !!!! I również za Was trzymam &&&&

super gratuluję II kreseczek

ja czuje sie coraz gorzej :(
nie wiem czy to jakies zmecznie czy co ale normalnie siedze i mam wypieki na twarzy i zasypiam na stojąco :/
chyba potestuję jutro z rańca to byłby 25dc może coś by sie już pokazało :/

reklama
Do góry