reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

black-tea, wydaje mi się, że to może być ciąża :) Trzymam kciuki, oby się udało. Najlepiej zrób test z rana.

stazi24, ja nie mam aż takiej możliwości aby przez tyle dni się kochać z mężem. Mój M pracuje od poniedziałku do piątku od 7-21/22-giej (wtorki pracuje od 7-15-tej) i w soboty od 6:30 - 3/4 rano (czasami od 15-tej - 3/4 rano). Zanim wróci, zje, umyjemy się to się chce spać. Mam dwie córki i dla mnie po całym dniu zabawy z nimi nie mam na nic ochoty. Inaczej było by gdyby starsza córka chciała jeszcze w dzień spać, a młodsza dłużej pospałaby sobie (śpi mi 30 minut góra 1h):p U nas przytulanko było 19.08 i 23.08 mam nadzieje, że akurat się udało. Jak nie to trzeba działać dalej.

black-tea, ja mam córkę z 27 maja, a miałam urodzić 26 maja :p

PS: Dziewczyny, ja słyszałam, że dobrą metodą na zajście w ciąże jest seks od tyłu :p Próbowałam przy drugiej ciąży i w pierwszym cyklu udało się :p

reklama
Malusiolka ja rodziłam w 2008 roku z tego co patrzę Ty trochę później :) bardzo fajny czas dla maluszka jak i na ciąże :) zimom nie ma jeszcze brzuszka wiosną nie trzeba się już za wiele ubierać :)

eh kupię teścior i potestuje rano zobaczymy....nie bardzo mam zaufanie do takich testów 1 ciąży mi nie wykrył siany a z krwii beta wyszła 14 :p wiec ciaża bardzo wczesna ....zrobię sikacza zobaczymy ;)

black-tea, wydaje mi się, że to może być ciąża :) Trzymam kciuki, oby się udało. Najlepiej zrób test z rana.

stazi24, ja nie mam aż takiej możliwości aby przez tyle dni się kochać z mężem. Mój M pracuje od poniedziałku do piątku od 7-21/22-giej (wtorki pracuje od 7-15-tej) i w soboty od 6:30 - 3/4 rano (czasami od 15-tej - 3/4 rano). Zanim wróci, zje, umyjemy się to się chce spać. Mam dwie córki i dla mnie po całym dniu zabawy z nimi nie mam na nic ochoty. Inaczej było by gdyby starsza córka chciała jeszcze w dzień spać, a młodsza dłużej pospałaby sobie (śpi mi 30 minut góra 1h):p U nas przytulanko było 19.08 i 23.08 mam nadzieje, że akurat się udało. Jak nie to trzeba działać dalej.

black-tea, ja mam córkę z 27 maja, a miałam urodzić 26 maja :p

PS: Dziewczyny, ja słyszałam, że dobrą metodą na zajście w ciąże jest seks od tyłu :p Próbowałam przy drugiej ciąży i w pierwszym cyklu udało się :p

co Twoj Maz robi ,ze tak duzo pracuje?? masakra~!! moj Maz pracuje od 6-14 od pon-pt i tyle ale ma stersujaca odpowiedzilan robote wiec jest zmeczony.;projektuje instalacje elektryczne maszyn

co Twoj Maz robi ,ze tak duzo pracuje?? masakra~!! moj Maz pracuje od 6-14 od pon-pt i tyle ale ma stersujaca odpowiedzilan robote wiec jest zmeczony.;projektuje instalacje elektryczne maszyn
:-D:-D:-D :-D mój urlop zakończył wczoraj ;-) sił do bzykania miał jak jurny nastolatek :shocked2:dawno taki nie był ;-) praca stresująca ;-) projektant instalacji elektrycznych :-D w firmie prywatnej pracuje, więc wyzysk pracowniczy na maxa :wściekła/y:dzisiaj po pracy oczywiści zjadł i padł zmęczony psychicznie ... może coś z niego będzie wieczorem ;-)

stazi24, mój od poniedziałku do piątku od 7-15-tej i czasami sobota od 6:30-14:30 pracuje jako ślusarz-malarz (firma, która robi dla kolei), a od 16-21/22-giej (wolne wtorki) i w sobotę od 15-3/4-tej rano jako operator maszyn myjących (własna działalność). Mój mąż to pracoholik :p Jakiś czas temu rozmawiałam z nim na temat tego ile on pracuje i mało co w domu bywa, ale obiecał mi, że jeszcze trochę i przystopuję. Póki ma siłę, to chce robić :)

black-tea, dzieciaczek do zimy odchowa się :)

PS: Jakbym teraz była w ciąży, to miałabym 3 majówki w domu. Ja z 4 maja, Oliwka z 27 maja no i przyszły dzieciaczek byłby około 20 maja :p

ja Mrówka mam z czerwca i drugie też pasiłoby z czerwca ;-) przyjemnie tak było, cieplusio ;-) ale w czerwcu mamy już za dużo wydatków prezentowych ;-) pomijając dzień dziecka i urodziny Mrówka - urodziny mamy, urodziny szwagra, imieniny mamy, teściowej, Mrówka, rocznica ślubu rodziców i brata oraz dzień ojca ;-) więc wolę czerwiec już omijać :-D

Wpadłam na moment, a tu takie nowości

Stazi gratulacje!!! Niech zdrowo rośnie dzidziolek :-)

Ja nie mam siły, w pracy srednio co 2h oczy same mi się zamykały, a od powrotu do domu mam jakiś skręt jelit co chwilę nie wiem co to, wiem że nie chcę się rizchorować jakby co hehe. Ide odpocząć. Trzymam kciuki za zdrowe fasolki i za staraczki&&&&&&

Hej :-)

Stazi GRATULACJE!!!
:-):-) Super wieści:tak:

Nie mam zbytnio duzo czasu zeby pisac, ale czytam i w miare mozliwosci staram sie cos skrobnąć;-) Co troche zagladam czy doszly jakies nowe zaciazone;-)

Weekend minął nas super, w sobote bylismy w parku rozrywki, wyszalelismy sie na maxa, zajechalismy tez nad morze i padnieci wrocilismy do domku, a niedziela w domku-rodzinnie:-)
Co do mężów pracoholików to znam to doskonale;-) Mój mąz tu w DK pracuje jako malarz i w firmie której pracuje ma mnóstwo pracy do tego czesto ma fuchy, ludze prywatnie dzwonią żeby zrobił im remont, więc często po pracy o 16 jezdzi na fuche i wraca 20-21 nawet zdarza sie 22.:szok: (Właśnie dziś też pojechał) Aaa no i w weekendy tez ogolnie pracuje, niedziele bierze czesto wolne, ale nie zawsze. Ten weekend byl wyjatkowo caly wolny, bo 3 tyg sie nie widzielismy jak byl w Szwajcarii. No i do tego wszystkiego jeszcze sciaga samochody z DK do PL na sprzedaż, ale ochote na seks ma praktycznie zawsze, wiec na to akurat narzekać nie moge;-)

Czekam na kolejne zaciążone i 3mam mocno &&&:tak: Powodzonka!

Piaska i perelka czekamy jutro na wyniki bety! &&&&&!
zabucha dobrze Cie widziec :happy2:

karotka, sagaa, lamorela poziomka juz zdazyla do nas wrocic, ale teraz znow wiec zniknela. czekamy na Ciebie poziomko!!:tak:

stazi piekna beta! mowilam ze bedzie super! gratulacje jeszcze raz!!! ale poszaleliscie z tymi przytulankami w tym cyklu! nic tylko zazdroscic ;-)

Asku witaj! to jak juz znajdziesz telefon to daj znac kiedy przewidujesz @ to wpiszemy Cie na liste :happy2:

karotka a no co sie umawiasz do tej hinduski? na badanie po prostu czy cos wiecej chcesz robic?

black_tea jak chcesz juz dzisiaj testowac to wstrzymaj sie z piciem przez kilka godzin dla wiekszej wiarygodnosci testu.
ewka u mnie to samo :-( ale jak owu przychodzi to nie ma zmiluj ;-)
Malusiolka tez o tym gdzies czytalam ale dla mnie to raczej odpada...:dry: ale jak dla Ciebie tak jest ok to ja bym probowala!

reklama
Do góry