reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Czesc dziewczyny,

Wpadlam Was poczytac, gratuluje wszystkim II kreseczek i trzymam kciuki za staraczki!

Ja jestem na urlopie od tygodnia. Bylam u lekarza, wszystko jest ok. Na USG ide w srode.

Odezwe sie niedlugo a tymczasem jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych i &&&&&&&&& za testujace w najblizszym czasie!

reklama
a ile do terminu @???

w piątek mam dostać dzisiaj 24dc.....z objawów takie ze mozna podpiąć i pod ciaże i pod @
- bolą piersi zwłaszcza sutki
- czuję "ciężkie" podbrzusze
- mam ślinotok
- zgagę
- nie mogę zdzierżyć smaku i zapachu chleba
- czuję się jak bym miała zaraz sie rozchorować zimno mi jak cholera, spać mi sie chce, zmęczona jestem

Ostatnia edycja:
Hej słoneczka ;-) Ale naskrobałyście...Już mi się wszystko pomieszało.:-D W każdym razie melduję,że weekend bez Sary był baaaardzo udany,prawie cały przebzykany...:-D W niedzielę prawie chodzić nie mogłam hahaha...ale zadowolona jestem bardzo...Wprawdzie nie mam pojęcia,czy się wstrzeliliśmy,bo w tej całej euforii zapomniałam o testach owu,ale dzisiaj już robię...;)
Co u Was? Już od dziś czytam na bieżąco,w weekend wyłączyłam myślenie,a włączyłam tryb LENISTWO W ŁÓŻKU PLUS BZYKU-BZYK.:-)

Jestem niesamowicie głodna...Ehh..A co do nakręcania się,to każda z nas to przecież ma,więc...:sorry2: Taki nasz los. Aaa,no i jednak zdecydowałam,że zmienię mojego gina na tą Hinduskę...bo ten mój zabiera się do wszystkiego jak pies do jeża.:dry:

boję sie testować nie chce rozczarowań :p
w poprzedniej ciazy robiłam testy i nic a beta wyszła :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry