reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

stazi gratulacje, super :-) pochwal się betką :-)

mamTomeczka no to nie próżnujcie ;-) fajnie, że oboje jesteście tacy wyluzowani :happy2:

ewka, susel ja idę do gin drugi raz, prywatnie, ale wizyta i tak dopiero 5.09... też się wściekam na to czekanie...

reklama
A gdzie Poziomka na liscie ?:confused:
Straciatella roznioslabym takiego lekarza!
Sazi Gratuluje bez wzgledu na wszystko choc mysle ze bedzie pozytywnie,:-) ja zanim poszlam na bete robilam 3 dni testy jak ciemnialy krechy to wiedzialam ze jest przyrost bardziej obawailam sie czy dobrze zagniezdzone i jak serduszko...

Witam nowe staraczki i zaciskam &&&&;-)
MamaTomeczka widze ze Twoj malz tez pewniak jak moj haha:p:-D
czekam na testujace dalsze;-)
u mnie rozpierajacy bol podbrzusza jestesmy po najwaniejszych dniach i przytulankach zaczynam byc placzliwa a tak mialam z moim Wi w ciazy wiec licze pomalutku ze cos sie tam zagniezdza...bede testowac wczesniej niz @ bo ja w goracejw odzie kapana:ppoza tym mam duzo stresow zwiazanych z budowa i innymi rzeczami;/

benefica no to czekamy razem z Toba! a testujesz jeszcze w miedzy czasie?

sagaa kopiowalam liste i nie spojrzalam. dzieki! poziomka juz jest tylko bez daty.

lamorela no u mnie tez dziwnie, mam nadzieje ze owu bedziemy mialy! powiedz kiedy sie spodziewasz @ to wpiszemy Cie na liste. wiem, ze w tym miesiacu sie nie staracie, ale tak jakos zeby nikogo nie pomijac...

Jej czym blizej wyniku tym bardzo mnie ogarnia stresik- rece mi sie trzesa haha - masakra... wczoraj mialam dola i sie poryczalam mojemu M ,ze czemu inni moga miec malenstwo a My nie... - przypomne ,ze jestem po 5 letnim leczeniu wiec tym bardziej sie stresuje czy sie udalo..

I don't like mondays !!! I hate mondays !!!

Witajcie...humor mam do bani od samego rana...chyb ciśnienie skacze ???
@ zawitała u mnie na całego ale powiem Wam że dużo mniej boli mnie brzuch,nie mam bolesnych (.)(.) ...w ogóle jest "inaczej"! Czy możliwe żebym miała takie odczucia po 4 dniach z Castagnusem ??? OBY !!! I może progesteron i prolaktynę mi już obniża pomału , co ???
:confused::-D:confused:
Stazi GRATKI !!! Superowo widać bledziochy !!! Czekamy na bete :-D

Wybaczcie ale więcej nie doczytałam .... może wieczorkiem nadrobię

BUZIOLE !!!

witam
Dzisiaj byłam oddać krew na różne tam badania plus beta , ale jej wyniki jutro.
Mnie dzisiaj rano znów pogoniło czemu jak tak głupio reaguje na ciąże luźnymi stolcami i skurczami jelit :-(potrafie trzy razy ganiac. Bylam w aptece nifuroksazydu nie mogę kupiłam bezpieczny priobiotyk multilac zawsze go brała tani i dobry :)
Dzisiaj wizyta proszę o mocne kciuki odrazu powiem ginowi o tych moich przebojach.

Cyntia a jednak skoczek jest mówiłam warto poczekac :-)

Piaska hihi to kciuki, żeby z apteki wyszedł :tak:

Bluecaat za wysoką betke ;-)

Mimimoo więcej wiary patrz na Cyntia dopiero skoczyła ja też późno miałam:-)

Wiikki przepraszam, że pytam jak byłam na majówkach to wim że któraś z Wa miała problemy jelitowe nie byłaś to może ty?
No to, żeby byl on owocny :)

Straciatella co?????? co to za gin koro takie coś proponuje :wściekła/y:

stazi pozytywny jest kciuki za bete:)

Zgadzam się pink test też nim robiłam :D w końcu to domowe laboratorium :-)

perelka - to było w pierwszej ciaży. Facet stwierdził, że młoda jestem.. i tak zagadywał, zagadywał.. aż powiedział: "możemy to rozwiązać bardzo szybko, przepiszę Pani tabletki i ciągu paru h będzie po wszystkim":szok:

reklama
Do góry