reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

stazi gratulacje, super :-) pochwal się betką :-)

mamTomeczka no to nie próżnujcie ;-) fajnie, że oboje jesteście tacy wyluzowani :happy2:

ewka, susel ja idę do gin drugi raz, prywatnie, ale wizyta i tak dopiero 5.09... też się wściekam na to czekanie...

reklama
A gdzie Poziomka na liscie ?:confused:
Straciatella roznioslabym takiego lekarza!
Sazi Gratuluje bez wzgledu na wszystko choc mysle ze bedzie pozytywnie,:-) ja zanim poszlam na bete robilam 3 dni testy jak ciemnialy krechy to wiedzialam ze jest przyrost bardziej obawailam sie czy dobrze zagniezdzone i jak serduszko...

Witam nowe staraczki i zaciskam &&&&;-)
MamaTomeczka widze ze Twoj malz tez pewniak jak moj haha:p:-D
czekam na testujace dalsze;-)
u mnie rozpierajacy bol podbrzusza jestesmy po najwaniejszych dniach i przytulankach zaczynam byc placzliwa a tak mialam z moim Wi w ciazy wiec licze pomalutku ze cos sie tam zagniezdza...bede testowac wczesniej niz @ bo ja w goracejw odzie kapana:ppoza tym mam duzo stresow zwiazanych z budowa i innymi rzeczami;/

benefica no to czekamy razem z Toba! a testujesz jeszcze w miedzy czasie?

sagaa kopiowalam liste i nie spojrzalam. dzieki! poziomka juz jest tylko bez daty.

lamorela no u mnie tez dziwnie, mam nadzieje ze owu bedziemy mialy! powiedz kiedy sie spodziewasz @ to wpiszemy Cie na liste. wiem, ze w tym miesiacu sie nie staracie, ale tak jakos zeby nikogo nie pomijac...

Jej czym blizej wyniku tym bardzo mnie ogarnia stresik- rece mi sie trzesa haha - masakra... wczoraj mialam dola i sie poryczalam mojemu M ,ze czemu inni moga miec malenstwo a My nie... - przypomne ,ze jestem po 5 letnim leczeniu wiec tym bardziej sie stresuje czy sie udalo..

I don't like mondays !!! I hate mondays !!!

Witajcie...humor mam do bani od samego rana...chyb ciśnienie skacze ???
@ zawitała u mnie na całego ale powiem Wam że dużo mniej boli mnie brzuch,nie mam bolesnych (.)(.) ...w ogóle jest "inaczej"! Czy możliwe żebym miała takie odczucia po 4 dniach z Castagnusem ??? OBY !!! I może progesteron i prolaktynę mi już obniża pomału , co ???
:confused::-D:confused:
Stazi GRATKI !!! Superowo widać bledziochy !!! Czekamy na bete :-D

Wybaczcie ale więcej nie doczytałam .... może wieczorkiem nadrobię

BUZIOLE !!!

witam
Dzisiaj byłam oddać krew na różne tam badania plus beta , ale jej wyniki jutro.
Mnie dzisiaj rano znów pogoniło czemu jak tak głupio reaguje na ciąże luźnymi stolcami i skurczami jelit :-(potrafie trzy razy ganiac. Bylam w aptece nifuroksazydu nie mogę kupiłam bezpieczny priobiotyk multilac zawsze go brała tani i dobry :)
Dzisiaj wizyta proszę o mocne kciuki odrazu powiem ginowi o tych moich przebojach.

Cyntia a jednak skoczek jest mówiłam warto poczekac :-)

Piaska hihi to kciuki, żeby z apteki wyszedł :tak:

Bluecaat za wysoką betke ;-)

Mimimoo więcej wiary patrz na Cyntia dopiero skoczyła ja też późno miałam:-)

Wiikki przepraszam, że pytam jak byłam na majówkach to wim że któraś z Wa miała problemy jelitowe nie byłaś to może ty?
No to, żeby byl on owocny :)

Straciatella co?????? co to za gin koro takie coś proponuje :wściekła/y:

stazi pozytywny jest kciuki za bete:)

Zgadzam się pink test też nim robiłam :D w końcu to domowe laboratorium :-)

perelka - to było w pierwszej ciaży. Facet stwierdził, że młoda jestem.. i tak zagadywał, zagadywał.. aż powiedział: "możemy to rozwiązać bardzo szybko, przepiszę Pani tabletki i ciągu paru h będzie po wszystkim":szok:

reklama
Do góry