reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
straciatella współczuję...mam nadzieję,że niedługo przejdzie :*
A z P. właśnie rozmawiałam,spotkał się ze znajomym i jest kur......wa mać PIJANY!!!!:wściekła/y: Jeszcze mi fochy stroi przez telefon,głupek jeden!!
Nic,ja uciekam w takim razie,szykuję patelnię,bo chyba dam mu w łeb,no słowo daję...:no:
Buziaczki dla Was i do jutra kochane,dzięki za śmiechawowy wieczorek.:-D

Karotka wiesz jakie jajca...właśnie przed chwilką zadzwonił mi telefon...nie znam numeru ale odebrałam...wystraszona że może coś komuś się stało...a tam jakiś lekko podchmielony gość pyta o Karolinę ???????????? Ja mu na to że nie ma tu żadnej Karoliny i że pomyłka ...a on na mnie z gębą że przecież mówiła mu że idzie do mnie na piwo !!! JAJA !!!
A jak to Twój do mnie dzwonił ??????????? Ale zaje..sty zbieg okoliczności !!!!!!!!

Jak masz patelnie tefal to szanuj....bo wiesz że jak walniesz z tefala to chłopu odwala ????? !!!!!! Sprawdzone !!!!!!!!!!!!!

Straciatella...znam to ...pisałam Ci już kiedyś że miałam identycznie...wszystkie objawy wskazujące na fasolę !!! Niestety u mnie to była tylko moja biedna główka która już nie radziła sobie z niczym !!! Trzymam kochana mooocno &&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale cisza jak nie ma nas tu !!!

DOBREJ NOCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam
Również dołączam do Was
wink2.gif
obecnie czekam na @ bądź dwie kreseczki, które pojawić się mogą około 22 sierpnia. Mąż ma 23 urodziny chciałabym żeby miał prezent rok temu taki otrzymal, lecz trwał tylko 3 miesiące
unhappy.gif
chciałabym żeby teraz trwał na 9 miesiecy
yes2.gif

Do góry