reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
nana7ma gratuluje juz po cichu dwoch kresek! czekamy na bete!

karola mam pytanko i nie wiem kto jeszcze moglby mi odpowiedziec a w necie nic nie moge znalezc. jakie powinno byc TSH zeby nie bylo problemow z ciaza? i czy jak jest za wysokie to jest problem z zajsciem czy utrzymaniem? daj znac co tam z mezem wyszlo, cale szczescie do owu masz jeszcze troche to zdazycie sie pogodzic :)

susel - podobno najlepiej aby było koło 1... ja przy Hani miałam 2 dokłanie... problemy zaczynają się od 2,5... tak wyczytałam w necie... właśnie może to być przyczyna problemów z zajściem w ciążę i z jej utrzymaniem :confused2: ja w kwietniu jak sprawdzałam mialam jakoś lekko ponad 2,5... a wiesz jak jest u Ciebie?

Marchew ja wlasnie mialam badane juz jakis czas temu, w kwietniu chyba, na poczatku monitu. moja ginka mi zlecila jak zobaczyla ze sa problemy z owu i wyniki przyszly do niej. potem na wizycie mi powiedziala ze jest ok i jej uwierzylam i nie wnikalam. a teraz jak sie nie udalo utrzymac to sie na nich wkurzylam i wzielam wyniki wszystkich badan jakie do tej pory tam mialam robione i dopiero wtedy zobaczylam ze TSH jest 2.7, a tak cos pamietalam ze ktos na forum mowil o 1, ale nie bylam pewna. kurcze :/ myslisz ze warto cos z tym zrobic?

bluecaat tak, lepiej w tej samej dla lepszej porownywalnosci.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, no ale 42zł to już totalne przegięcie bluecaat w Twoim laboratorium...Widzę, że tą betą różnie. 28-42, spore różnice, a test na bank ten sam. No nic.
U mnie 30-35zł. Nie wiem dlaczego, wydawało mi się, że ktoś gdzieś robił z 18zł..
Ale może 100lat temu :-)
Miłego wieczoru wszystkim.

nana7ma świetny prezent, na pewno zwali chłopa z nóg z wrażenia ;-)

witam z wieczora,

poszalałam z mężem : ZMASOWANY ATAK NA BAŁAGAN

jest u nas błysk, pachnie.. aż miło.
Mały szkrab ogląda świnke peppe, a ja zajadam się malinami.
Zaraz czytanie bajki i usypianie - mam nadzieje, że nie padne razem z nim :tak:

W ramach ocieplania stosunków małżeńskich, planujemy dziś jakiś romantyczny wieczór :-D w łóżku.. hyhyhy..

Karola
- jak u ciebie? co ten twój chłop na twoją reakcje? jak to rozwiązałaś? :dry:

reklama
Do góry