reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

ailatan1987 Ja się ostatnio dowiedział, że ma mój prawy jajnik jest trochę policystyczny. Gin mi zaproponowała właśnie nakłuwanie jajnika, ale to podobno dość bolesny zabieg. no i tak sobie dumam czy może są jeszcze jakieś inne sposoby, np. ziółka albo coś w tym stylu... Pewnie to głupie ale mówię co mi szkodzi się spytać :D
Straciłaś wszystkie dokumenty?

karola Ja ostatnio znalazłam jeden sposób na swojego. W jego przypadku działa 100% lepiej niż kłótnia czy foch. Jak coś przeskrobie to rozmawiam z nim normalnie, no może nie całkiem, bo odpowiadam na pytania jego. Ale robię to bardzo smutnym tonem i półsłówkami. I wtedy jak się pyta czy jestem zła to mówię, że nie. Z reguły pyta później to co Ci jest. Mówię, że jest mi przykro. No i dalej rozmowa się toczy w tym tonie. Ja smutno, coraz bardziej smutno rozmawiam. no i jemu jest cholernie przykro, że sprawił mi taką przykrość. Z reguły przeprasza On, nawet jeśli czasem częściowo ja zawiniłam.
W każdym razie zauważyłam, że to daje duuuuużo lepszy efekt niż złość i kłótnia, bo wtedy można o parę słów za dużo powiedzieć w emocjach.

reklama
no cóż, została godzina do jego powrotu...

mieszkanie wypucowane, miałam nie sprzatać nic a nic a jak by się zapytał, czemu nie posprzatałam to miałam plan odwarknąć mu, że niech mu ta jego Martyna posprząta :wściekła/y:

ale stwierdziłam, że to tylko pogłebi moją wściekłość, :baffled:

postanowiłam że pokażę się od najlepszej strony, nadal jestem wściekła ale będę udawać, że wisi mi to wszystko... :cool2:

o ile on okaże jakąkolwiek skruchę bo jak nadal będzie uważał, ze nic złego nie zrobił i / lub taka sytuacja jeszcze kiedyś się powtórzy to nie omieszkam go uświadomoć, że jak mu się zachce znajomości z jakimiś młodymi duupami to puszczę go z niczym, zostanie goły i wesoły w samych skarpetkach, bez mieszkania i bez pracy więc niech lepiej się zastanowi nad swoim zachowaniem i przemyśli co zyska a co może stracić na takich znajomościach.

nana - mnie pobolewa jak na @ ciągle..
Ale nospy nie biore :tak: choć gin powiedział, że można.

martuskubus - gratuluje kochana:-)

Madzia&Lena - zrób jutro, może za wcześnie jeszcze? ;-) z porannego moczu siknij

celta - u mnie beta 28 zł ;-)

no mnei tez tak.. boje sie, ze dostane @ albo ze cos nie tak z fasoleczka... ale to pewnie juz ten strach mi sie zalaczyl :D
zaraz moj narzeczony wraca z delegacji... 3 piekne testy czeaja na niego zapakowane jak prezent :D

Madzia&Lena Jesteś jeszcze bardziej niecierpliwa niż ja :) A myślałam, że już bardziej się nie da :-) Ale rozumiem Cię doskonale. Poczekaj jeszcze. W którym dniu cyklu jesteś? Ile to jeszcze dni męczarni przed Tobą ?

Dziewczyny szalejcie od godziny 13 10 stron nie wiem nadrobie ja wciąż czekam na mame wiem ze odebrałam moja bete.
Dalej rozmyślam to, że brałam depresyjne :(
A lekarz mi napisał, żebym w poniedziałek przyszła ale to dopiero wieczorem.
witam nowe staraczki:)
Co do testów owu to te domowe laboratorium mi wychodziło zawsze te z allegro niestety testowa zawsze była jaśniejsza od kontrolnej.
Co do testu tez mialam zamair wytrzymać do dzisiaj do jego urodzin, ale taka jestem że nie potrafie ech

nana ciąża jak nic no to gratulacje :)

martuskubus pozytyw :D

Madzia poczekaj do rana :)

celta u mnie 30 zl

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry