reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

zosia beta hCG jest testem z krwi na obecność hormonu ciążowego tzw. bety. Testy ciążowe apteczne różnią się tylko wyglądem i sposobem jak na nie nasikać i niczym innym oprócz ceny się nie różnią, więc ja kupuję ten najtańszy, zazwyczaj paskowy. W tym cyklu mam z allegro.

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka - pod wykresikiem na ovufriend masz opcje "udostępnij wykres". Następnie zakładka "Link" i kopiujesz link na forum.

Wchodzisz w ustawienia na babyboom - górny prawy róg strony, później po lewej "Edytuj sygnature" i wklejasz ten kod do tego okna tekstowego :) i "zapisz" :-)

Ja tylko na chwilę. Tworzymy fajna grupe, więc wypada napisać. Miałam silne krwawienia a beta już nie pozostawia złudzeń.
Wszystkim Wam życzę powodzenia i cały czas trzymam &
Za jakiś czas zairze tu znowu.

reklama
Do góry