reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

straciatella To zrobimy tak - Ty będziesz miała bliźniaki, ale nic nie będziesz wiedzieć - my będziemy. Którejś nocy podkradniemy się i weźmiemy sobie jednego. I będzie jak gdyby nigdy nic :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak będą trojaczki - scenario ten sam, ale bierzemy dwójkę :-D

reklama
Poziomk@ - morfologia, poziom kwasu foliowego, poziom żelaza, magnezu i B12. Z poprzedniej ciąży pamiętam, że było to bardzo pomocne na pierwszej wizycie i później powtarzałam te badania co miesiąc :zawstydzona/y:
Sprawdziłam poziom cukru, oddałam mocz, toksoplazmoza. W planie mam jeszcze inne badania, ale to za jakieś 2-3 tygodnie.

benfica - hahaa... padłam !!! pozwól, że to przemyślę :-D:-D

Haaaaa, ale jesteście super! :-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
wow, no to niezły zestaw! ja zrobilam sobie dzisiaj tylko morfologie i mocz. Reszta później ;-)
wracam do pracy, bo przecież się nie wygrzebię :angry:

do popisania i poczytania wieczorkiem!

Straciatella, dziedziczne są bliźnięta dwujajowe ;) a jednojajowe jak się przytrafiają to czysty przypadek ;) tak więc wszystko się może zdarzyć ;)

bliźnięta to moje marzenie... ale niestety nie mam nikogo w rodzinie a na przypadek to bym nie liczyła.
Ale fajnie by było jakbyś Straciatella miała bliźniaki :) dwa razy tyle ciałka do całowania ;)

Cześć dziewczyny. No nie mogę!!! Ile wy tutaj od wczoraj nadrukowałyście!!! 34 strony! Przecież tego nie idzie ogarnąć :-D

Ja kiedyś byłam w bydgoszczy i cyganka złapała mnie za rękę i powiedziała, że będę miała bliźniaki :-D ale jak na razie to mam jednego synka :tak:

Dziewczyny które nie mają jeszcze konta na ovufriendzie to zapraszam do rejestracji przez ten link

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!

zbieram punkciki na pakiet premium :-) programik jest bezpłatny i bardzo pomocny przy wyznaczaniu dni płodnych i owulacji.

hej hej :-) ja też codziennie zaglądam i czytam czytam czytam...:-) baaaaardzo dużo piszecie, ale to dobrze :-):-):-) w moim ovu bez zmian, tzn. owulacja niby już miała miejsce :confused::confused::confused:

zwariować idzie z tymi objawami :( ciagle dusze sie po cyckach i nie wiem czy bolą bo @ czy bolą bo duszę czy mnie sutki bolą :baffled::baffled::baffled: podbrzusze pobolewa ale nie wiem czy na @ czy na dzidzię! do tego sters w pracy nie pomaga mi się zrelaksować!

reklama
Do góry