reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Poziomka ja jeszcze nie robiłam bety :p ja po prostu chciałaby wykonać zeby wiedzieć na ile moge sobie pozwolić na zlocie motocyklowym gdzie kilka piwek bym wypiłam nooo chyba ze beta by była jakaś fajna :p

Podziekuje kobietki po pozytywnej becie. Ja brałam też tabletki depresyjne dlatego się boje bo rok temu też j brałam ale czy miały tak wpływ nie wiem znam osoby, które brały cała ciąże je i było dobrze nie słyszałam o złym przypadku.
Poziomka kiedy tobie się cykl zaczął?;-)

Witajcie ja tylko na chwilkę. Proszę o wpisanie mnie na 27.09, dziś rano @mnie obudziła i umieram. Dawno mnie tak brzuch nie bolał i tak się nie lało ze mnie :( pozdrawiam i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za WAS!

Dziewczyny tak po cichutku gratuluje! A ze szczęścia będziemy skakać jak betki będą wysokie :-D. Zazdroszczę Wam, ale przeżywam to tak jakby o mnie chodziło i stresuję się razem z Wami. Trzymam kciuki i nie puszczam :-)

Mychunia,jasne, że to typowe objawy;-)mam nadzieję,że nie masz tak jak ja, bo ja to sobie potrafię wmówić:-)..w zeszłym m-cu, byłam pewna,że jestem w ciąży.nawet słabo mi się robiło..hihi,ale za Ciebie trzymam kciukasy mocno, mocno&&&&&&&&
Sagaa31 oby maj był nasz&&&&&
ja własnie wróciłam z działeczki,obżarłam się jak świnia,ale za to zdrowo..rybka z grilla,a dokładnie pstrąg,bułeczki,pomidorki,ogóreczki..pychota;-)można wybaczyć, bo przecież od wczorajszego wieczora jestem w ciąży;-)))mówią,że jak się w coś mocno wierzy to się spełnia,no to wierzę;-))a więc jestem w pierwszym tygodniu ciąży hehe;-)zgłupiałam już chyba do reszty..ale naprawdę wierzę, że wczoraj właśnie się udało..może...............hmmm..

perelka86 - gratuluje :) :-):-) czekamy na wyniki betki, ale już można gratulować :tak:

blue - beta 6 tak jak Poziomk@ pisała mieści się w normie dla tego tc i dnia cyklu :-) trzymam kciuki!

Laski..

Co tam słychać u was?

benfica
?? jak wizyta??

reklama
Do góry