Malus
skarbie musisz byc silna, dla dzieci swoich, ja zawsze mowilam ze Antos to zawsze bedzie z Jasiem i bedzie nad nim czuwal, kazde nasze Aniolki są naszymi strozami i trzeba o tym pamietac . My jak chodzimy na cmentarz to Jasiu zawsze mowi o idziemy do mojego braciszka Aniolka... Ciagle mu powtarzamy ze czuwa nad nim i zawsze bedzie przy nim. Nawet teraz jak to pisze to placze :-( Smierc dzieci naszych jest bardzo bolesna i czy to fasoleczka czy duze dziecko strata jest ogromna i serce peka:-( Niestety takie zycie jest i nie raz nam jeszcze da po tyłku i nie raz obdarzy wielkim szczesciem... Tylko zawsze jest tak ze o smutnych rzeczach pamietamy latami a o tych dobrych troszke krocej... Tez mnie to denerwuje ze odchodza od nas nasze dzieci ktore niczym nie zawinily, a kobiety ktore nie chca dzieci lub pija, cpiaja i wpadaja, same dzieci zabijaja to je rodza i to ciaze maja bezproblemowe.... Nie powinno tak byc, ale o tym decyduje tylko ten na gorze. Tylko jednego pojac nie moge, dlaczego doprowadza nas do takiego smutku i rozpaczy, wiedzac ze zajelybysmy sie dziecmi najlepiej jak potrafimy i ze bedziemy je kochac najmocniej na swiecie
. (*) swiatelk dla Twojego Aniolka
moja fasolka napewno nie przetrwala, boli mnie brzuch okropnie :-( mocno nie krwawie ale jednak krew zywa, nie brazowe plamienia...... Tak myslalam ze sie tak skonczy :-( te testy mi nie pasowaly. W pn powtorze... Bardzo bym chciala znow sie starac, maz nie chce zbytnio... Powiedzial ze musi miec prace wiec pewnie narazie odpuscimy, najgorsze jest to ze ja nie mam szans na ciaze co miesiac jak wiekszosc z Was:-( Owulacje mam 2-3 x do roku niestety :-(
w styczniu ide do szpitala na hormony, mam nadzieje ze pomoze mi ktorys lekarz patrzac na wyniki i wyregulujemmi cykl i sprawi ze owulacja bedzie co miesiac, patrze w stecz i tak mysle ze rok temu w listopadzie zaczelismy sie starac a to juz rok minal i Jas coraz starszy i nadal bez rodzenstwa :-(
Iwo
daj mnie do poczekalni :-( mysle ze nie mam na co juz liczyc... Z dwojga zlego wole tak niz rodzic w 24 tc i znow przezywac najgorsze :-(
to jak , z nowym rokiem otwieramy nowy watek? Jak nie padne to zaraz po 24 tej w nowy rok moge zalozyc, tylko pytanie czy wszystkie sie przeniosa...