reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej dziewczyny :-D

missis oby to było to :-)

Maluś dzięki, że pytasz. Siostra wyszła wczoraj do domu, ale musi leżeć. A mnie dalej wszystko boli okresowo, a @ nie ma :baffled:

Życzę wszystkim spokojnych, radosnych, nienerwowych Świąt w gronie najbliższych :-)

reklama
Dziewczyny, trzymajcie za mnie &&&&& Dzisiaj około 19-tej jadę na wizytę do lekarza, bo dostałam śluzu beżowego i czasami trochę ciemnej krwi jest. Lekarz powiedział, że nie powinnam mieć śluzu tak zabarwionego i kazał przyjechać. Powiedział, że będzie trzeba leczyć lekami. Mam nadzieje, że pomoże. A poza tym poprzednia ciąża też była taka ;/ Powiedziałam mu, że wczoraj tyle robiłam i dzisiaj od rana, a on kazał mi zostawić to wszystko i odpoczywać. Jeżeli nie chce stracić dziecka mam nie robić praktycznie nic.

Dziewczyny, trzymajcie za mnie &&&&& Dzisiaj około 19-tej jadę na wizytę do lekarza, bo dostałam śluzu beżowego i czasami trochę ciemnej krwi jest. Lekarz powiedział, że nie powinnam mieć śluzu tak zabarwionego i kazał przyjechać. Powiedział, że będzie trzeba leczyć lekami. Mam nadzieje, że pomoże. A poza tym poprzednia ciąża też była taka ;/ Powiedziałam mu, że wczoraj tyle robiłam i dzisiaj od rana, a on kazał mi zostawić to wszystko i odpoczywać. Jeżeli nie chce stracić dziecka mam nie robić praktycznie nic.

Malusiolka - ja miałam identycznie na tym etapie beżowe upławy , czytałaś co pisze pod suwaczkiem?Mój gin mówił ,że tak się zdarza bo to okolice @ ,która nie nadeszła wszystko co tam zostało po poprzedniej @ schodzi więc uszy do góry i oczywiście trzymam kciuki , kładź się kochana wygodnie i olej to co miałaś zrobić dzidzia ważniejsza dobrze lekarz radzi ja też leżałam cały weekend jak miałam taki śluz , na 3 dzień już go nie było ,a na usg było wszystko dobrze myślę ,że u Ciebie też tak będzie ;) dostaniesz luteinę albo duphaston pewnie , ja dostałam luteinę no chyba ,że już coś bierzesz takiego?

Malusiolka - &&&&&&& będzie dobrze!!

Mississ - pokaż ten tescik :) robisz jutro powtórkę?

Natkusia - niby mogłabym robić w piątek 11dpo ale nie wiem czy się odważe. Niby endo mam za małe ale Iskierka nadziei gdzieś się tli...

Kobietka, nic nie biorę i lekarz właśnie powiedział, że coś mi przepisze, bo nie powinnam mieć plamić. Kochana, ale ja miałam dodatkowo krew ;/ W drugiej ciąży miałam luteinę i pewnie tu też dostane. Dam znać później po wizycie. Papa :*

Hej dziewczyny

Mississ sprobuj wstawic jeszcxe raz fote:-)

Malus odpoczywaj ladnie:-) napewno wszystko ok moze jest tak jak pisze Kobietka ! Czekamy na wiesci...

Dziewczyny rzadko sie odzywam ale trzymie kciuki za kazda z Was-)
Mam nadzieje ze do konca roku przybedzie tych II magicznych kreseczek:-)

Malus
Kciuki mocno trzymsm!!! Ja w kazdej ciazy mialam plamienia ale duphaston albo lutka dopohwowa pomagaly. M sie robily krwiaczki na macicy co ciaze. Wiec jestem prawie pewna ze teraz tez tak bedzie. Odpoczywaj i nie przesilaj sie!

Natkusia
Lepiej jeszcz nie ;-) ro jutra poczekajmy :-)

Iwo
Kude wlasnie nie moge cos bo z tel pisze i mi sie nie chce dodac :-(

Zarraz moze cos wykombinuje moze innym telefonem albo tabletem

reklama
Dziewczyny, dostałam luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo. Lekarz kazał mi się oszczędzać, bo jak dalej tak będzie mogę stracić fasolkę ;/ Mam nic nie robić tylko patrzeć na choinkę i do mojego M powiedział, że ma mnie przywiązać do grzejnika. Mam wolniej chodzić i często odpoczywać, bo nie będzie dobrze. Niby luteina ma pomóc, ale powiedział, że mogę poronić, bo nie jest dobrze. Odpoczynek i tabletki ma mi pomóc. Pęcherzyk rośnie, ale serduszka jeszcze nie widać. Na 4 stycznia jestem umówiona na kolejną wizytę i powiedział, że serduszko powinno już być :) W ciąże zaszłam miesiąc po ostatniej @ czyli 24.11, ale za to powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo i betka poszła 10-cio krotnie do góry tak jak powinno być. Będę się oszczędzać, to będzie dobrze :) Tylko teściowa znowu mi szykuje robotę ;/ Niech spieprza ;/ Ja się narobiłam przez dwa dni i to bardzo dużo. Ale nie widza tego, bo teściowa prawie nic nie ma zrobionego ;/

Do góry