reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witaj,

Ostatnio nie miałam czasu nawet na bb zajrzeć, tyle zajęć miałam przed wyjazdem na Święta. My już od wczoraj u teściów. Przygotowania przedświąteczne w pełni.
Wesołych Świąt dla wszystkich dziewczyn spełnienia najskrytszych marzeń głównie tych dot.baby:-)
Maluś gratuluje bety:-)dbaj o siebie i fasolkę:-)
Mississ trzymam kciuki by to była ciąża i zdrowiej:-)

Doska zdrówka życzę:-)

Karola1986-21 dzięki za fluidy:-) spokojnej ciąży:-)

Melena100 trzymam kciuki byście w 2014 mogli się znowu starać i by sie udało:-)

reklama
Mississ - kciuki trzymam :) mnie dziś zarwało tak aż się schyliłam ale to jednorazowa akcja...

Brr- tobie też Wszystkiego najlepszego w te święta!!

Malus - spytałam bo coś mi się kojarzyło, że o tym pisałaś.
Twoja beta rośnie błyskawicznie czy aby na pewno to jedna fasolka?

Ostatnia edycja:
iwo, hehe raczej jedna :p Ostatnią betę miałam w sobotę :> Najważniejsze, żeby zdrowe :) A wszystkiego dowiem się w sobotę. Na razie Święta mam spokojne :) Dobra uciekam robić jedzenie papa :*

Hej poniedzialkowo

Ja jak narazie temperatury nie mam. Ale kaszel mnie wzial bbrr . Mlody tez kaszle . Nawet mleka nie wypil rano wiec pewnie wszyscy fhorzy do domu wrocimy od tesciowej. Ale wczoraj bylismy u meza kuzynostwa na wsi i bylo super:-) mlody krowki ogladal i bawil sie z chlopakami :-D

Zrobilam test i..... w sumie cos tam bladego bardzo widze ale maz nie widzi. Z racji tego ze juz dwa razy nawet mocniejsze bladziochy byly a wtedy nie bylam w ciazy to go traktuje jak negatywa. Poczekamy do jutro.srody i zobaczymy. Milego dzionka!

Mississ - piszą że nawet 14 dpo może wyjść dopiero blada kreska. Jeśli miałaś już podobne akcje to tym bardziej bym tak wcześnie nie testowała.
Mnie nigdy test nie oszukał i jak wychodzi negatywnie to tak jest.

Hejka :-)

MISIS mój mąż jak robiłam testy a byłam w ciąży to też nigdy nie widział tej II kreski ;-) &&&&&&&&&& aby to było to!

IWO kiedy robisz test? &&&&&&&&&& mocno za Ciebie! :*

WANDZIA przykro mi, że taka wizyta u lekarza.. <tulę> mam nadzieję że 2014 będzie lepszy :*

Przepraszam, że nie bywam tutaj ale jakoś tylu wątków nie ogarniam ;-) ale przez cały czas śledzę Wasze losy i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :*

U mnie ok, tydzień temu byłam u lekarza.. widziałam Maluszka i serduszko :-) a wczoraj zaczęłam 10tc więc czas leci :tak: czuje się różnie bo mam mdłości, bóle podbrzusza więc ogólnie muszę się oszczędzać.. przy Michaśku miałam bardzo kiepską ciążę i teraz niestety też taka się zapowiada.

Kochane jakbym już nie wpadła to Zdrowych i Wesołych Świąt spędzonych w spokojnej i miłej atmosferze :*

Missis- Gratuluje, oby to było TO :tak::tak::tak:

Malusiolka- piękna beta, to Ci psotnik malutki tam siedzi :-D:-D:-D

Dziewczynki zdrowych, wesołych Świąt, dużo spokoju i ciepła! Dla starających się życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i ujrzenia szybciutko dwóch kreseczek. Dla zaciążonych spokojnej, nudnej ciąży i bezproblemowego porodu. A dla mamusiek życzę oby każdego dnia starały się być coraz lepsze dla swoich pociech i bezgranicznie je kochały :)

reklama
Miss, trzymam &&&&& aby się udało :* I zdrówka dla Was :*

mychunia, jak się czujesz? A jak Twoja siostra?

Ja już sił nie mam. Wczoraj do późna gotowanie i poszłam spać po 24-tej, rano wstałam i zdążyłam już upiec dwa ciasta i jak Roksanka pójdzie spać idę roladę z piersi kurczaka piec. Jestem tak zmęczona, że odechciewa mi się tych świąt i nie wiem, czy dam rade jutro usiedzieć przy stole ;/

Chciałam Życzyć Was Zdrowych i Pogodnych Świąt :* Nie wiem czy dam radę jutro tak siedzieć na forum, może na chwilkę wejdę.

Starających się:23
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12

Grudzień

Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
iwo - @ 2.01
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula198815

Ostatnia edycja:
Do góry