reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mississ- na pewno testuje w sylwestra ale mam 2 testy czułości 10 wiec pewnie wcześniej zrobię. Czuje się identyczne jak w poprzednim cyklu :-( na razie pijam winko jem migdały i czekam. Na twój test również :-)

Karola- kradne fluidka (''')

Malena - mam nadzieje że kolejny rok będzie pomyślny dla was!!!!! My już z przechodzilismy utratę pracy w tym roku i tylko nas to wzmocniło

reklama
Mississ- na pewno testuje w sylwestra ale mam 2 testy czułości 10 wiec pewnie wcześniej zrobię.

a mogę wiedzieć jakiej firmy ?? Dziewczyny, nie uwierzycie, ovu wyznaczył mi owulację !! strasznie długi ten mój cykl będzie... Ale mam nadzieję, że baardzo owocny :) od paru dni pobolewa mnie podbrzusze, w sumie sama nie wiem czy to jajniki, czy brzuch..

Mam 38 stopni goraczki. Okropny bol glowy i lekki kaszel i bol gardla .nie wiem co sie dzieje wiem ze nie powinnam ale wzielam ibuprom :-(
Apteki w małogoszczu pozamykane, masakra a dzisiaj niedziela handlowa przeciez :-( wybralam mniejsze zlo :-( mysle ze jak jest fasolka to goraczka bardziej jej moze zaszkodzic niz jedna tabletka ibupromu, mam nadzieje ze mi przejdzie do jutra bo juz nie moge :-( jutro jest 10dpo chyba zrobie pierwszy test , i dzisiaj chyba popedze do jedrzejowa bo na necie znalazlam ze apteka tam czynna jest
mam takie dreszcze jakbym 40 stopni miala :-(

Ostatnia edycja:
Mam 38 stopni goraczki. Okropny bol glowy i lekki kaszel i bol gardla .nie wiem co sie dzieje wiem ze nie powinnam ale wzielam ibuprom :-(
Apteki w małogoszczu pozamykane, masakra a dzisiaj niedziela handlowa przeciez :-( wybralam mniejsze zlo :-( mysle ze jak jest fasolka to goraczka bardziej jej moze zaszkodzic niz jedna tabletka ibupromu, mam nadzieje ze mi przejdzie do jutra bo juz nie moge :-( jutro jest 10dpo chyba zrobie pierwszy test , i dzisiaj chyba popedze do jedrzejowa bo na necie znalazlam ze apteka tam czynna jest

kochana ja mam 37,5 a mam takie dreszcze że nawet koc z kołdrą nic nie dają..

zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doska1, również zdrówka!!! Kurujcie się dziewczyny!!!!

Przepraszam, że nie odpisuje każdej z osobna, odpiszę później. Weszłam aby dać znać co do bety. Wynik 703 około 6 tydzień :)

Ale super urosła, no widzisz, mamuśka już sie prosze nie denerwować tylko o fasolkę dbać :)

Mississ - rób test koniecznie a nuż wyjdzie jakiś cień to bedziesz wiedziała jak dalej sie kurować. Pamiętaj paracetamol lepiej gorączke zbija, Ibupromu nie polecam.

Malus - super beta, niech fasolinek pięnie rośnie!!!!!!!!!!:-D Kochana wy niebawem rocznice bedziecie obchodzić:tak:
Pytanko czy to ty miałaś ból w pachwinie?

Doska - jak kupowałam na Allegro ale np. w Tesco jest Pepino i on ma na pewno 10tke. Trzymaj się cieplutko!!!!

Ja już prezety mam z głowy, zostało tylko gotowanie. U mnie bigos już zrobiony, zaraz pieczemy pierniki i mięsa. Oczywiście jak panna z urodzin wróci:-p rozrywkowa dziewczyna z niej:-D:-D

reklama
Malus
gratulacje! My wszystkie wiedzialysmy ze wszystko dobrze bedzie:tak:

Dzieki dziewczyny za zyczenie zdrowia. Wzielam wtedy ten ibuprom zatoki i o wiele lepiej sie czuje. Sprawdzilam na bb pewnej str jakie leki ewentualnie w ciazy mozna i kupilam sobie w misescie innym w aptece paracetamol, sebidin na gardlo i rutińoskorbin. Luteine zaczelam brac od dzisiaj...

doska
kuruj sie! Mi tak samo koldra z pierza ingruby koc nie pomagaly :-/

iwo
ja mam codziennie bole w pachwinach od oaru dni, zobacz na moj wykres, wprowadzam je jako bol miednicy bo nie ma bol pachwin.

teraz wlasnie sie zastanawiam czy to rzeczywiscie od ciazy ewentualnej mnie bola czy to wezly chlonne na chorobe:confused::cool:Oby to pierwsze;-)

Jutro chyba zrobie test ale nie wiem czy cos juz wyjdzie. Dam znac co i jak.
a teraz ide spac bo spalam w dzien ale goraczka mnie obudzila i teraz mi siectez chce bardzo spac.
dobrej nocy dziwczynki :-)

Do góry