reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

ja sie oczywiscie jeszcze nie staram, ale od stycznia mam nadzieje ze zaczne. widzialam ze padlo pytanie co sie stanie z Staraczkami 2013 w 2014 roku ale nie znalazlam odpowiedzi. bedziecie pisac na tym watku dalej? malusiolka wrzucisz mnie narazie do poczekalni?

Nikitka
wlasnie doczytalam, GRATULACJE!!

GosiaDr piekny test i piekna beta, GRATULACJE!!

reklama
Suselku, będziemy i nie zostawimy Ciebie :*:* Jest trochę dziewczyn, które dopiero zaczynają staranka po nowym roku, np. mychunia :) Będziemy Was wspierać :* I proszę bardzo do poczekalni wpisałam Ciebie. A jak w ogóle się czujesz?

Dziewczynki, 7.01 lecę do lekarza. Będzie to około 8/9 tydzień ciąży. Już się nie mogę doczekać, aż się denerwuje. Po nowym roku M weźmie wolny dzień i razem pójdziemy :)

Starających się:24V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
malena100 - @ 10.12
Grudzień

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel

Susel - ja wiem co się stanie! W 2014 roku wszystkie staraczki z 2013 będą w ciąży i już będą na wątku ciążowym :-D A tak serio, to chyba powstanie wątek "Staraczki 2014", gdzie się przeniesiemy, co?

witam :-)

Gosia piękna beta :-D

suselku
na pewno w przyszłym roku będziemy Mamusiami. Wierzę w to :tak: ja niestety muszę do marca się wstrzymać....

co do staraczek z tego roku myślę, że można by było nowy wątek założyć Staraczki 2014 co Wy na to?

Maluś życzę Ci aby było wszystko ok :tak:

Cyntia, chyba że Admin dopisze nam do Staraczki 2013/2014 :p
Maluś a usmiechniesz sie do admina :tak:kobiecie w ciązy nie odmówi :-) - ja jestem za tym by na tym wątku pisać

Gosia - piekna beta, może to 2 fasolki? super rodzice zareagowali

Wątpliwości - a może przy badaniu się zadrasnęłaś?

bosche dziewczyny dowalili mi roboty, płakac mi sie chce, bo może urlop świąteczny bedzie trzeba skrócić a ja wogóle urlopu w tym roku nie miałam:zawstydzona/y: chyba pozostanie mi wyrobic zdalny dostęp i z domu pracować
Mam juz dosyc, nadal nie wymyśliłam jak uargumentować wtorkowy dzień wolny, może na żądanie wezmę?

iwo, nie wiem czy nie odmówi :) Czekam od 2 tygodni na jedną wiadomość i chyba się nie doczekam. Ale wydaje mi się, że ten wątek jest najlepszy, po co nam zaczynać od nowa?

Gosia, ciesze się, że jesteś w ciąży :) Trzymam &&&&& za wysoką betkę :* Ja lecę w niedziele :) Jak dobrze pójdzie, to we wtorek idę do ginekologa.

reklama
Do góry