reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

ja mam tak ze tydzien przed @ zaczynaja bole a dzien przed @ prawie nie bola ale ja tak mam zawsze :p kazda tutaj ma inne objawy na @ i na ciaze takze wslu**** sie w swoj organizm :p

Susel bedzie dobrze !!! wydaje mi sie ze na prawde za duzo rzeczy przemawia za tym ze jest dobrze !! i jeszcze to ze Ci brzuszek rosnie .. to mozliwe ze puste jajko rosnie ? bo ja nie rozumiem tego za bardzo :/

reklama
podobno przez jakis czas wszystko jest ciazowe bo beta rosnie, macica rosnie itp. a potem nagle zarodek sie nie pokazuje i jest stop wszystkiego i zaczynaja sie bole i krwawienie. u mnie niby sie nie rozwija ale cala reszta jeszcze nie pasuje wiec czekam. no ale nadal mam nadzieje ze masz racje

a od tego usg poprzedniego ten przecherzyk troche urosl ? duzo dziewczyn tutaj pisze przeciez ze np maja ciaze tydzien wczesniejsza mimo obliczen tego kalendarza ciazowego ..

a co dokladnie powiedzial ten ginekolog ??

mam takie przeczucie ze bedzie dobrze .. trzymam z calego serca kciuki za Ciebie !!

Witam dziewczynki. U mnie dzis 13 dc a wczoraj test owu byl pozytywny. Dzis bylam u ginki i mowila ze jeszcze nie ma. Sa pecherzyki i za 2-3 dni powinna byc owulacja. Jakby sie nie udalo w tym cyklu to mam clo na nastepny. Do tego luteine mi przepisala i acard wiec jestem dobrej mysli.

Gochson - jak długie masz cykle?

Susełku - ja nadal licze, że wszystko bedzie u ciebie OK

Wątpliwości - cierpliwość nie jest moja najmocniejszą stroną :-D beret też mam zryty:sorry:

Susel bardzo mocno trzymam za to żeby Ci się udało . Postanowiłam wygrzebać wszystkie papiery z mojej ciąży i dokopać się do pierwszego USG no i wszystko policzyłam. Na pierwszym USG byłam w 7tyg 4dniu a na USG mam napisane 5w6d. I jakby to było wczoraj słysze swoja ginekolog mówiącą "jeszcze się nie cieszymy, ale wszystko spokojnie" i ani słowa więcej. Jezu jak ja jej za to dziękuje, że nic mi nie powiedziała. A mam bardzo dużą pewność kiedy zaszłam w ciąże więc o pomyłce nie ma mowy. Zresztą po 14 dniach od staranka od razu były II krechy. No gdybym się machnęła o 2 tyg to test pokazałby mi 1dniową ciąże albo nawet dzień przed :-). Aj będą mnie kciuki bolały. Bądź dzielna, chociaż to czekanie jest na pewno koszmarem.

cześć dziewczynki :) przepraszam że kilka dni mnie nie bylo ale praca, szybko cos w domu zrobić i tak w kólko, czasu na wszystko brakuje. Dodatkowo mam doła, Mati ostatnio był chory, brał antybiotyk do piątku włącznie, w poniedziałek ten odebrałam go z przedszkola a wieczorem był juz jakiś niewyraźny, no i w nocy juz gorączka się pojawiła, gorączkuje od wczoraj co chwilę, kaszle, na szczęście mama miała dwa dni wolne to z nim zostala i nie musialam znowu iść na zwolnienie. Ja się normalnie wykończę, on nigdy nie chorowal a teraz jak od września poszedł do przedszkola to wiece jest chory niż zdrowy :/

Malus, a jak Twoje dziewczynki, zdrowe?
Susel, ja trzymam mocno za Ciebie kciuki,, musi być dobrze, fasolka sobie powoli urośnie &&&&&
Witam nowe dziewczyny, bo nie miałam okazji :)

Witam.
Chętnie do Was dołączę. Jestem młodą i szczęśliwą mężatką. Wraz z mężem postanowiliśmy postarać się o potomstwo. W tym cyklu jest to nasza pierwsza próba.
Obecnie jestem w 18 dniu cyklu (długość całego 30),wczoraj podobno była owulacja, temp. 36.8 - martwi mnie trochę, że za mała...?
Od poniedziałku mam małe plamienie. :-(

reklama
a mierzysz temperature codziennie ?? przez caly cykl o tej samej porze zaraz po przebudzeniu?
w ogole to gapa jestem witaj wsrod nas :) napisz kiedy sie spodziewasz miesiaczki i Malusiolka wpisze Cie na liste :)

warto zalogowac sie w tym programie i udostepnic nam go bo bedziemy widzialy codziennie twoja temperature objawy i w ogole :) + ten program na podstawie temperatur wyznaczy Ci owulacje i termin miesiaczki :)

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!

Do góry