reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mimo ze nie znam juz tutaj wielu nickow to jak mnie przyjmiecie mysle ze niedlugo tutaj wroce. bylam u gina i diagnoza puste jajo plodowe. mam przyjsc za 10 dni ale to czysta formalnosc bo wiem kiedy byla owulacja, wiec juz dawno powinnien byc piekny zarodek a nawet serduszko....

reklama
suselku a może jednak się jeszcze wszystko skończy znam kilka przypadków gdzie też na początku było puste jajo płodowe, a potem się pokazał zarodek czego Ci z całego serca życzę :tak:

Suselku jeszcze nic straconego. Ciąża uczy cierpliwości, choć to jest starszne. Może zrób jutro bete i za 2 dni. bedziesz wiedziała co i jak. A co lekarz mówił?
Trzymam kochana kciuki

Olusia, ja nie mam żadnych plamień, ani @ źle mnie przeczytałaś :)

Anusia, nie wiem jak to jest. Cykl bezowulacyjny miałam 2 cykle temu i nie sądzę, że cały czas mam taki. Wydaje mi się, że te cykle miesiączkowe są takie długie przez to, że karmiłam piersią i tabletki odstawiłam, które przy karmieniu brałam i odstawiłam jak mała miała 10 miesięcy. Od tamtej pory nie wiem kiedy ma być @.

wandzia, możliwe że mamy to samo. Szkoda, ale z drugiej strony powinnyśmy cieszyć się z tego, że każda z nas ma dwójkę dzieci :* Nigdy nie mierzyłam temperatury i nawet nie myślę o tym aby to robić. Wiem, że tempka może dużo powiedzieć, ale nie mam czasu na mierzenie. Wstaje o różnych porach i często zapominam się :p

Suselku, ja liczę na to, że jakieś szanse są :*:* &&&&& za kolejną wizytę :*

Suselku - kurczę... mam jeszcze nadzieję na to, że będzie dobrze.

Malusiolka - no ja też nigdy nawet nie myślałam o mierzeniu tempki. A Ciebie dobrze rozumiem, przy dwójce takich maluchów ciężko mieć te same godziny wstawania. Ja mam już codziennie tą samą godzinę, nawet w weekend się poświęcam i ładuję ten termometr tam gdzie trzeba. Kurczę, powiem Ci, że rano trochę brzuch bolał, a teraz nic. Już daję na luz, bez kitu, bo zwariuję...

Malusiolka- masz racje. To wszystko co piszesz może także wpływać na regularność cyklu.

Suselku- nie tracimy wiary do samego końca, jasne! Ja tez już nie raz słyszałam diagnozę o pustym jaju płodowym (moich koleżanek) a teraz mają piękne, zdrowe dzieciaczki z tych rzekomo pustych jaj! Kochana a spróbuj może jeszcze jutro poszukać innego gina? Może ten ma jakies USG i nie widzi dokładnie bobaska w środku. Głowa do góry! Działaj, jesteśmy z Tobą!

Suselku trzymam mocno kciuki zeby diagnoza byla nie trafiona &&&&&&&&&&& tak jak dziewczyny slyszalam ze takie historie konczyly sie dobrze takze glowa do gory:tak::tak::tak:

reklama
wanda_23 witaj, :-) dziekuje za mile slowa... przydadza sie i to bardzo...

W ogole dziewczyny jestescie kochane,,, !! wspieracie ludzi i od razu lepiej jest na sercu.... :-D

Natkusia gratuluje 2 kreseczek i fasolki... :-)

susela moze jednak nic stracone? moze jednak pojawi sie serduszko? nie trac wiary !!

Malusiolka wybacz.... :tak:

Do góry