reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
A przy sztucznym cyklu to ewentualna @ dostane jak odstawie leki nie? czy @ sama sie pojawi mimo ze nie bedzie ciazy ?:-)

Olusia -skoro kazali zrobić będę w piątek to jutrzejszy wynik może być mylący, mnie brzuch na@ boli już od tyg, od wczoraj nawet plecy a mimo to nic jeszcze nie przekreślam

Aschlee- oj szkoda, myślałam że cosik mi sie pomyliło

Wikki- piszecie na ciężarówkach? Gdzieś mi wątek zaginął.....

Olusia- jak mam MEGA przeczucie, że w końcu zaświeciło dla Ciebie słoneczko :yes::yes: Już się nie stresuj, bo jak to mówisz Twój "blastuś" też się wtedy pewnie denerwuje :-)

Oliwia - z jakiegoś powodu kazali zrobić w piątek, ją bym poczekala jeszcze z 2 dni. Jak wyjdzie mała beta to się podlamiesz a może blastus potrzebuje tego czasu.
Moją kumpele od transferu bolał brzuch i traciła nadzieję, jak widać niepotrzebnie :)

reklama
Iwo wiem ze z jakiegos powodu kaza robic po 14 dpt no ale nie ktore kliniki robia juz weryfikacja od 3dpt i widza czy juz cos czy jeszcze nie... hmmm..

Do góry