reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
A przy sztucznym cyklu to ewentualna @ dostane jak odstawie leki nie? czy @ sama sie pojawi mimo ze nie bedzie ciazy ?:-)

Olusia -skoro kazali zrobić będę w piątek to jutrzejszy wynik może być mylący, mnie brzuch na@ boli już od tyg, od wczoraj nawet plecy a mimo to nic jeszcze nie przekreślam

Aschlee- oj szkoda, myślałam że cosik mi sie pomyliło

Wikki- piszecie na ciężarówkach? Gdzieś mi wątek zaginął.....

Olusia- jak mam MEGA przeczucie, że w końcu zaświeciło dla Ciebie słoneczko :yes::yes: Już się nie stresuj, bo jak to mówisz Twój "blastuś" też się wtedy pewnie denerwuje :-)

Oliwia - z jakiegoś powodu kazali zrobić w piątek, ją bym poczekala jeszcze z 2 dni. Jak wyjdzie mała beta to się podlamiesz a może blastus potrzebuje tego czasu.
Moją kumpele od transferu bolał brzuch i traciła nadzieję, jak widać niepotrzebnie :)

reklama
Iwo wiem ze z jakiegos powodu kaza robic po 14 dpt no ale nie ktore kliniki robia juz weryfikacja od 3dpt i widza czy juz cos czy jeszcze nie... hmmm..

Do góry