reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
To jak widzisz cień cienia to nie jest źle, a dasz radę wrzucić zdjęcie. U mnie na początku był cien cienia praktycznie niewidoczny az ciemniał, aż pokazały sie 2 grube krechy.

Maluś - męcząca ta sytuacjapsychicznie :-(39dc to już coś powinno być widać, sczególnie iż pisałaś że serduszka były tylko na początku cyklu

Ja przejrzałam swoje cykle w tym roku mam 29-30 dni, jeden miałam 37dni ale to był straszny stres przed nowym projektem, praca po 12h + jeszcze nocki z testami. Dziś 31dc ból mocniejszy jak na @. Bardzo bym jej nie chiała ale jak mam sztucznie się łudzić to iech wreszcie rozpocznie się nowy cykl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co ze mną nie tak :baffled:??? Intensywne staranka były co 2 dzień od 5-22 dc bo potem te bóle przyszły.

wiikki, nie wrzucę, bo z ledwością widzę. Na forum w ogóle nie będzie widać i wydaje mi się, że to nie ma sensu. Kochana, powtórzę test w tygodniu i mam nadzieje, że coś będzie.

aureolcia, nie badałam. I szczerze napisze, że nawet o tym nie pomyślałam. Dziękuję za radę :*

milka, dodana :)

iwo, chyba że owulacja mi się przesunęła. Z M Kochałam się ostatnio poniedziałek/wczoraj, ale chyba to poniedziałek był. Póki nie ma @ jest nadzieja. Liczę, że w końcu II kreseczki pokażą się.

Starających się:31V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 29.11 6
wanda_23 - @29.11

Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
milka33 - @ 4.12
Anna223 - @ 6.12
Olusia7982 - @ 7.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
aureolcia - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi,melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia6,Amaliee,

Ostatnia edycja:
Malusiolka kurczę... Jak to możliwe?

Ja tylko na chwilkę, dziś znaczny spadek temperatury i brzuch boli jak na @, więc spodziewam się dziś lub jutro... Nadzieję opadły całkiem :-(

Anula1988 ja nie zamierzam was opuszczac, nawet jesli kiedys zaciążę.... fajnie mi tutaj u was.... :-) tak tak crio to jest zamrozony zarodek i teraz przed transferem mi rozmrozili i podali :tak:

Malusiolka moze nie wszystko stracone jeszcze... ja do konca nie wierze testom, wole jednak zrobic bete.... trzymam kciuki za 2 kreseczki :-)

wanda_23 moze nie wszystko stracone jeszcze moze jednak?:-)

reklama
Wandzia, nie wiem dlaczego tak jest :( Ale liczę na to, że jednak testy mylą się, albo owulacja przesunęła się. Smucę się razem z Tobą :( <przytul>:*

Olusia, u mnie przy dwóch ciążach było tak, że ciąża była, a test pokazywał I kreseczkę do 5/6 tygodnia. Dopiero beta wyszła w tym 5/6 tygodniu.

Ostatnia edycja:
Do góry