reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Anula, mogę robić ale z czego? :p Do apteki mam 15 km, a mąż nie odpowiada. Zanim się do niego dodzwonię, to raczej nie będzie mu się chciało pojechać do apteki, bo zmęczony po pracy będzie. Pracuje od 7-mej. A poza tym jak test robić, to rano. Tylko trochę boje się kolejnego rozczarowania.

Malusiolka, Iwo Wy tak lepiej obie zróbcie testa, a nie...

Ja natomiast nam takie napady głodu, że to na bank przed @. Zawsze jestem taka głodna przed... Jakoś wyjątkowo nie czuję się ciążowo, choć wyjątkowo dużo okazji do zapłodnienia daliśmy.

M właśnie zadzwonił i powiedział, że pojedzie dla mnie do apteki po test, ale raczej jutro rano będę go robić. Mam teraz obawy, że jednak nie wyjdzie.

Natkusia, dziękuję za wiadomość :*

MALUS daj mi jutro znac na pw jaki wynik testu bo ide do pracy i ciezko z bb..

WANDA ja budzilam sie w nocy z glodem :sorry: I teraz musze zjesc co 3-4h bo inaczej mnie mdli z głodu :-D

Malusiolka- trzymam w takim razie mooocno kciuki za jutro. Rano daj znac koniecznie!! :-D:-D

Wanda- kciuki tycza się Ciebie także :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki...
Dziś byłam w Tesco, a tam wystawione wieszaki z ciuszkami niemowlęcymi takimi tematycznymi świątecznymi typu body świąteczne z napisem "It's my first Christmas" - no słodkie na maksa... fajnie byłoby móc takie na za rok kupować :-)

Do góry