reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

kobietka wielkie gratulacje :-)

iwo dzięki, że pytasz :tak: psychicznie nawet się trzymam, fizycznie lepiej już mnie tak nie kłuje jak wczoraj, ale wkurza mnie, że dalej krwawie :eek:

reklama
Ja sama jestem w szoku dziewczyny , w poprzedniej ciąży poszłam na usg 5 dni po terminie @ i nic ,a nic nie było widać , dziś też gin mówił ,że może się okazać ,że nic nie zobaczymy na usg ,ale potem jak tak się przypatrywał to zauważył to miejsce taki ciemny punkcik z tego ma powstać pęcherzyk ,mam nadzieję ,że tym razem wszystko będzie ok.

Kobietko gratuluje wizty:) i tej kropeczki ciazowej:) zeby sie tam ladnie rozwijala:)

Wikki to trzymam kciuki za wizyte!:) oj to dala coreczka popalic;p a co to bedzie jak drugie sie urodzi hihi:)

Mychunia ciesze sie ze jakos sie trzymasz i z dnia na dzien masz sie lepiej!

cześć dziewczynki :-)

dzisiaj byłam na becie ale niestety laboratorium się coś opóźnia i w efekcie wynik będę miała jutro do 12 :tak: dzisiaj zrobiłam jeszcze teścik i kresunia jeszcze bardziej ściemniała :-) ale proszę o kciuki !

Kobietka no pięknie!! GRATULUJĘ Kochana :-) jak byłam w ciąży z Michałem to na jednym USG nic nie było widać a jak pojechałam do szpitala gdzie mięli lepszy sprzęt to też zobaczyli mały punkcik :-D więc nic tylko się cieszyć!

Wanda kule bele.. Ty mi śmierdzisz ciążą :-D mega mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!

Mychunia ciesze się, że lepiej :*

Iwo będzie dobrze! Musi być :tak: :*

Kinia oddychaj! Może jakiś bunt? :sorry:

Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych! :) ja po pracy... Brzuch pobolewa, więc zapewne jutro @ przybędzie. Dziś okrutnie zimno na dworze :-) winter is coming ;-)

Kobietka no faktycznie fajnie że już coś widziałaś. Trzymam kciuki za dalszy rozwój. I rzeczywiście chyba sporo zależy od jakości sprzętu.

Natkusia żeby nie zapeszyć, ale obyś miała rację :-) trzymam kciuki za betę.

Ostatnia edycja:
Iwo nawet nie wiesz jak bardzo charakterne...

Wikki ja z moją to mam tak codziennie, że dostaję białej gorączki, to prawdziwy diabeł tasmański, jak drugie takie będzie to w wariatkowie wyląduję i tyle mnie będzie widać na forum :D

Kobietka su[er, że już cokolwiek widać. Napewno będzie dobrze, dzidziuś będzie silny i zdrowiutki ;*

Natkusia u nas ten "bunt" to trwa już z półtora roku jak i nie lepiej. Po prostu jest tak bardzo temperamentna i wszystkimi chce rządzić. Czasami to wysiadam po prostu przy niej nerwow, ale później przyjdzie, przytuli się, uściska i powie: "mamusiu, kocham Cię". I jak tutaj długo się wkurzać?

Diabeł Tasmański śpi... uffff... ale i tak gładko nie poszło. a mnie tak na jedzenie zebrało, że zjadłam kanapki i wypiłam do tego szklankę jogurtu bananowego. A teraz myślę nad bananem jeszcze :D A później będę jęczeć, że mi niedobrze i mnie mdli :D haha... napad głodu wieczorową porą to nie najlepsze rozwiązanie, a nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się tak zdarzyło. Zaraz zmykam spać, bo oczka mi się kleją już.

reklama
Kobietka, gratuluję :*

Natkusia, &&&&&& za jutrzejszą betkę :*

Kinia, tacy są ludzi. Już do tego przywykłam. Kochana, ja wcześniej pisałam, że na początku staraliśmy się (to było od razu po @), a po paru dniach zrezygnowaliśmy :p

Dzisiaj to się narobiłam. Wysprzątałam na cały dwa pokoje i już nie mam sił. Na szczęście dziewczynki śpią i pozostało mi tylko czekanie aż M wróci z pracy. Tylko ciekawa jestem, o której ;/ Na dodatek jajniki mnie bolą raz prawy, a raz lewy i zgaga mnie męczy ;/

wiikki, okaże się jak zrobię test :p Tylko nie mam jak się z M skontaktować aby kupił chociaż jeden. Na razie telefon ma wyłączony. Miałam czekać do 6.12, ale jakoś chyba nie wytrzymam :p

Kobieta, przepisałam Ciebie :*

Anka10222, Ciebie też :*

iwo, nie Ty jedna :* Ale w dupsko ode mnie nie dostaniesz, bo jak się okaże w końcu, że ciąża (dowiesz się, np. z opóźnieniem), to jeszcze myszy na mnie naślesz :p A dzisiaj tak sobie myślałam, że jak mnie teść z teściową wkurzą i jednak jestem w ciąży, to niech spodziewają się myszy w domu :D:D:D Wiem, wredna jestem :-D:-D

Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
aureolcia - @ 22.11

Listopad

fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
aina110 - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,

Do góry