reklama
K
kobietka22
Gość
Ja sama jestem w szoku dziewczyny , w poprzedniej ciąży poszłam na usg 5 dni po terminie @ i nic ,a nic nie było widać , dziś też gin mówił ,że może się okazać ,że nic nie zobaczymy na usg ,ale potem jak tak się przypatrywał to zauważył to miejsce taki ciemny punkcik z tego ma powstać pęcherzyk ,mam nadzieję ,że tym razem wszystko będzie ok.
Kobietko gratuluje wizty i tej kropeczki ciazowej zeby sie tam ladnie rozwijala
Wikki to trzymam kciuki za wizyte! oj to dala coreczka popalic;p a co to bedzie jak drugie sie urodzi hihi
Mychunia ciesze sie ze jakos sie trzymasz i z dnia na dzien masz sie lepiej!
Wikki to trzymam kciuki za wizyte! oj to dala coreczka popalic;p a co to bedzie jak drugie sie urodzi hihi
Mychunia ciesze sie ze jakos sie trzymasz i z dnia na dzien masz sie lepiej!
cześć dziewczynki :-)
dzisiaj byłam na becie ale niestety laboratorium się coś opóźnia i w efekcie wynik będę miała jutro do 12 dzisiaj zrobiłam jeszcze teścik i kresunia jeszcze bardziej ściemniała :-) ale proszę o kciuki !
Kobietka no pięknie!! GRATULUJĘ Kochana :-) jak byłam w ciąży z Michałem to na jednym USG nic nie było widać a jak pojechałam do szpitala gdzie mięli lepszy sprzęt to też zobaczyli mały punkcik więc nic tylko się cieszyć!
Wanda kule bele.. Ty mi śmierdzisz ciążą mega mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!
Mychunia ciesze się, że lepiej :*
Iwo będzie dobrze! Musi być :*
Kinia oddychaj! Może jakiś bunt?
dzisiaj byłam na becie ale niestety laboratorium się coś opóźnia i w efekcie wynik będę miała jutro do 12 dzisiaj zrobiłam jeszcze teścik i kresunia jeszcze bardziej ściemniała :-) ale proszę o kciuki !
Kobietka no pięknie!! GRATULUJĘ Kochana :-) jak byłam w ciąży z Michałem to na jednym USG nic nie było widać a jak pojechałam do szpitala gdzie mięli lepszy sprzęt to też zobaczyli mały punkcik więc nic tylko się cieszyć!
Wanda kule bele.. Ty mi śmierdzisz ciążą mega mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!
Mychunia ciesze się, że lepiej :*
Iwo będzie dobrze! Musi być :*
Kinia oddychaj! Może jakiś bunt?
Kobietka no faktycznie fajnie że już coś widziałaś. Trzymam kciuki za dalszy rozwój. I rzeczywiście chyba sporo zależy od jakości sprzętu.
Natkusia żeby nie zapeszyć, ale obyś miała rację :-) trzymam kciuki za betę.
Natkusia żeby nie zapeszyć, ale obyś miała rację :-) trzymam kciuki za betę.
Ostatnia edycja:
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Iwo nawet nie wiesz jak bardzo charakterne...
Wikki ja z moją to mam tak codziennie, że dostaję białej gorączki, to prawdziwy diabeł tasmański, jak drugie takie będzie to w wariatkowie wyląduję i tyle mnie będzie widać na forum
Kobietka su[er, że już cokolwiek widać. Napewno będzie dobrze, dzidziuś będzie silny i zdrowiutki ;*
Natkusia u nas ten "bunt" to trwa już z półtora roku jak i nie lepiej. Po prostu jest tak bardzo temperamentna i wszystkimi chce rządzić. Czasami to wysiadam po prostu przy niej nerwow, ale później przyjdzie, przytuli się, uściska i powie: "mamusiu, kocham Cię". I jak tutaj długo się wkurzać?
Diabeł Tasmański śpi... uffff... ale i tak gładko nie poszło. a mnie tak na jedzenie zebrało, że zjadłam kanapki i wypiłam do tego szklankę jogurtu bananowego. A teraz myślę nad bananem jeszcze A później będę jęczeć, że mi niedobrze i mnie mdli haha... napad głodu wieczorową porą to nie najlepsze rozwiązanie, a nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się tak zdarzyło. Zaraz zmykam spać, bo oczka mi się kleją już.
Wikki ja z moją to mam tak codziennie, że dostaję białej gorączki, to prawdziwy diabeł tasmański, jak drugie takie będzie to w wariatkowie wyląduję i tyle mnie będzie widać na forum
Kobietka su[er, że już cokolwiek widać. Napewno będzie dobrze, dzidziuś będzie silny i zdrowiutki ;*
Natkusia u nas ten "bunt" to trwa już z półtora roku jak i nie lepiej. Po prostu jest tak bardzo temperamentna i wszystkimi chce rządzić. Czasami to wysiadam po prostu przy niej nerwow, ale później przyjdzie, przytuli się, uściska i powie: "mamusiu, kocham Cię". I jak tutaj długo się wkurzać?
Diabeł Tasmański śpi... uffff... ale i tak gładko nie poszło. a mnie tak na jedzenie zebrało, że zjadłam kanapki i wypiłam do tego szklankę jogurtu bananowego. A teraz myślę nad bananem jeszcze A później będę jęczeć, że mi niedobrze i mnie mdli haha... napad głodu wieczorową porą to nie najlepsze rozwiązanie, a nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się tak zdarzyło. Zaraz zmykam spać, bo oczka mi się kleją już.
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kobietka, gratuluję :*
Natkusia, &&&&&& za jutrzejszą betkę :*
Kinia, tacy są ludzi. Już do tego przywykłam. Kochana, ja wcześniej pisałam, że na początku staraliśmy się (to było od razu po @), a po paru dniach zrezygnowaliśmy
Dzisiaj to się narobiłam. Wysprzątałam na cały dwa pokoje i już nie mam sił. Na szczęście dziewczynki śpią i pozostało mi tylko czekanie aż M wróci z pracy. Tylko ciekawa jestem, o której ;/ Na dodatek jajniki mnie bolą raz prawy, a raz lewy i zgaga mnie męczy ;/
wiikki, okaże się jak zrobię test Tylko nie mam jak się z M skontaktować aby kupił chociaż jeden. Na razie telefon ma wyłączony. Miałam czekać do 6.12, ale jakoś chyba nie wytrzymam
Kobieta, przepisałam Ciebie :*
Anka10222, Ciebie też :*
iwo, nie Ty jedna :* Ale w dupsko ode mnie nie dostaniesz, bo jak się okaże w końcu, że ciąża (dowiesz się, np. z opóźnieniem), to jeszcze myszy na mnie naślesz A dzisiaj tak sobie myślałam, że jak mnie teść z teściową wkurzą i jednak jestem w ciąży, to niech spodziewają się myszy w domu Wiem, wredna jestem
Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
aureolcia - @ 22.11
Listopad
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
aina110 - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11 2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
kontra - @ 16.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12 3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12 6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,
Natkusia, &&&&&& za jutrzejszą betkę :*
Kinia, tacy są ludzi. Już do tego przywykłam. Kochana, ja wcześniej pisałam, że na początku staraliśmy się (to było od razu po @), a po paru dniach zrezygnowaliśmy
Dzisiaj to się narobiłam. Wysprzątałam na cały dwa pokoje i już nie mam sił. Na szczęście dziewczynki śpią i pozostało mi tylko czekanie aż M wróci z pracy. Tylko ciekawa jestem, o której ;/ Na dodatek jajniki mnie bolą raz prawy, a raz lewy i zgaga mnie męczy ;/
wiikki, okaże się jak zrobię test Tylko nie mam jak się z M skontaktować aby kupił chociaż jeden. Na razie telefon ma wyłączony. Miałam czekać do 6.12, ale jakoś chyba nie wytrzymam
Kobieta, przepisałam Ciebie :*
Anka10222, Ciebie też :*
iwo, nie Ty jedna :* Ale w dupsko ode mnie nie dostaniesz, bo jak się okaże w końcu, że ciąża (dowiesz się, np. z opóźnieniem), to jeszcze myszy na mnie naślesz A dzisiaj tak sobie myślałam, że jak mnie teść z teściową wkurzą i jednak jestem w ciąży, to niech spodziewają się myszy w domu Wiem, wredna jestem
Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
aureolcia - @ 22.11
Listopad
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
aina110 - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11 2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
kontra - @ 16.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12 3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12 6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,