reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Gosiu - trochę ciężko sie przestawic pomiedzy zmianami, co najwyżej zdarzysz się na jutro do pracy przyszykowac, co innego z I na II

Z mężem mieliśmy umowę że próbujemy tylko do końca roku tak zobaczyć nam pisane... jednak dziś pytał kiedy jest owu jak potwierdziłam że dziś to stwierdził że na wszelki wypadek nie zaszkodzi powtórzyć serduszka :) no a przecież to on ten wyluzowany miał być....
Na razie umowe mamy że ma nie wmawiać mi ciąży do momentu testu,on bardziej mnie nakreca niz forum :(

Cześć dziewczyny, witam Was porannie mimo tego, że już od 5 nie śpię. Dzisiaj muszę jeszcze jechać do pracy mimo, że mam wolne, bo niestety trzeba załatwić ubezpieczenie grupowe, bo 1 000 pln po porodzie się przyda - takie małe becikowe. A na codzień w innym miejscu pracuję u nie mam nigdy czasu, żeby to załatwić, a już czas i pora.

Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Idę zrobić sobie poranne piciu i dalej buszuję w internecie :)

Miłego dnia.

Kinia, a gdzie będziesz ubezpieczać się? Z tego co wiem, to jak się przystępuję do PZU to jest okres karencji. Na ciąże 10 miesięcy, a na inne zdarzenia 3 miesiące do 6 miesięcy. Zależy jaka oferta i stawka jest w tym Ubezpieczeniu. Ale lepiej się dowiedz, bo może coś się zmieniło. Ja z mężem jestem Ubezpieczona od paru lat w PZU :) Trzymam &&&&&&&& aby się udało :*

Witam:)

Kinia no wlasnie nie jest za pozno?ale oby sie udalo:) Ja mam w Allianz dostane 1200zl maz w Polisa Życie 3100zl a w PZU sie niezalapiemy na 700zl , ale i tak to mnostwo pieniedzy i jeszcze becikowe wiec zawsze jakies pieniadze:)

Kurde a ja mam prolem wudaje mi sie ze 8 mi zab wychodzi...:( powiedzcie to boli jak sie wyrzyna?

julia0903 ja niedawno tez mialam ten problem.Maz mnie straszyl ze boli jak diabli....a wcale mnie nie bolalo.Niestety o te zeby trzeba bardzo dbac bo maja tendencje do psucia sie :( ja niestety jednej musialam sie pozbyc bo krzywo mi wyrosla i przy mowieniu i jedzeniu gryzlam sie po policzku.Dentystka myslala ze wyciecie kawalka policzka wewnatrz cos da...ale niestety trzeba bylo usunac

Aschlee z tego co czuje to raczej niebedzie ciekawe miejsca wychodzenia...wydaje mi sie ze nad 7 mi sie wybija...teraz jak ruszam szczeka czuje bol a co dopiero jakby cos tam wyszlo.... mi sie zeby strasznie psuja;/ wiec niewidze tego dobrze...

Iwo z tego co wiem to pierwszy 1000zl nalezy sie kazdemu (ale wydaje mi sie ze chyba jakis prog stworzyli, a drugi 1000zl to napewno od zarobkow)

reklama
julia0903 nie martw sie nawet gdyby bylo trzeba usunac to na znieczuleniu nic nie boli.;-) a lepiej sluchac zalecen dentysty bo ja raz sie nie dostosowalam a potem baaaaardzo zalowalam

Do góry