reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Gosiu - trochę ciężko sie przestawic pomiedzy zmianami, co najwyżej zdarzysz się na jutro do pracy przyszykowac, co innego z I na II
Z mężem mieliśmy umowę że próbujemy tylko do końca roku tak zobaczyć nam pisane... jednak dziś pytał kiedy jest owu jak potwierdziłam że dziś to stwierdził że na wszelki wypadek nie zaszkodzi powtórzyć serduszka no a przecież to on ten wyluzowany miał być....
Na razie umowe mamy że ma nie wmawiać mi ciąży do momentu testu,on bardziej mnie nakreca niz forum
Z mężem mieliśmy umowę że próbujemy tylko do końca roku tak zobaczyć nam pisane... jednak dziś pytał kiedy jest owu jak potwierdziłam że dziś to stwierdził że na wszelki wypadek nie zaszkodzi powtórzyć serduszka no a przecież to on ten wyluzowany miał być....
Na razie umowe mamy że ma nie wmawiać mi ciąży do momentu testu,on bardziej mnie nakreca niz forum
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Cześć dziewczyny, witam Was porannie mimo tego, że już od 5 nie śpię. Dzisiaj muszę jeszcze jechać do pracy mimo, że mam wolne, bo niestety trzeba załatwić ubezpieczenie grupowe, bo 1 000 pln po porodzie się przyda - takie małe becikowe. A na codzień w innym miejscu pracuję u nie mam nigdy czasu, żeby to załatwić, a już czas i pora.
Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Idę zrobić sobie poranne piciu i dalej buszuję w internecie
Miłego dnia.
Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Idę zrobić sobie poranne piciu i dalej buszuję w internecie
Miłego dnia.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kinia, a gdzie będziesz ubezpieczać się? Z tego co wiem, to jak się przystępuję do PZU to jest okres karencji. Na ciąże 10 miesięcy, a na inne zdarzenia 3 miesiące do 6 miesięcy. Zależy jaka oferta i stawka jest w tym Ubezpieczeniu. Ale lepiej się dowiedz, bo może coś się zmieniło. Ja z mężem jestem Ubezpieczona od paru lat w PZU Trzymam &&&&&&&& aby się udało :*
Witam
Kinia no wlasnie nie jest za pozno?ale oby sie udalo Ja mam w Allianz dostane 1200zl maz w Polisa Życie 3100zl a w PZU sie niezalapiemy na 700zl , ale i tak to mnostwo pieniedzy i jeszcze becikowe wiec zawsze jakies pieniadze
Kurde a ja mam prolem wudaje mi sie ze 8 mi zab wychodzi... powiedzcie to boli jak sie wyrzyna?
Kinia no wlasnie nie jest za pozno?ale oby sie udalo Ja mam w Allianz dostane 1200zl maz w Polisa Życie 3100zl a w PZU sie niezalapiemy na 700zl , ale i tak to mnostwo pieniedzy i jeszcze becikowe wiec zawsze jakies pieniadze
Kurde a ja mam prolem wudaje mi sie ze 8 mi zab wychodzi... powiedzcie to boli jak sie wyrzyna?
julia0903 ja niedawno tez mialam ten problem.Maz mnie straszyl ze boli jak diabli....a wcale mnie nie bolalo.Niestety o te zeby trzeba bardzo dbac bo maja tendencje do psucia sie ja niestety jednej musialam sie pozbyc bo krzywo mi wyrosla i przy mowieniu i jedzeniu gryzlam sie po policzku.Dentystka myslala ze wyciecie kawalka policzka wewnatrz cos da...ale niestety trzeba bylo usunac
Aschlee z tego co czuje to raczej niebedzie ciekawe miejsca wychodzenia...wydaje mi sie ze nad 7 mi sie wybija...teraz jak ruszam szczeka czuje bol a co dopiero jakby cos tam wyszlo.... mi sie zeby strasznie psuja;/ wiec niewidze tego dobrze...
Iwo z tego co wiem to pierwszy 1000zl nalezy sie kazdemu (ale wydaje mi sie ze chyba jakis prog stworzyli, a drugi 1000zl to napewno od zarobkow)
Iwo z tego co wiem to pierwszy 1000zl nalezy sie kazdemu (ale wydaje mi sie ze chyba jakis prog stworzyli, a drugi 1000zl to napewno od zarobkow)
reklama