reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Susel, ja też z dnia na dzień miałam bledziochy, widoczne sciemnienie było widać po 2-3 dniach więc głowa do góry. Też miałam testy z allegro za 1,40 zł :D apteczne wychodziły tak samo jak allegrowe

Wanda cóż za zmiana image avatarkowego :cool2: ładnie, ładnie :) ja chipsy lubię, ale jem może 2 razy do roku... a orzeszki solone mmmm ale też rzadko zajadam

ech, wstałam dopiero...

Tekla - a tak, stwierdziłam że zmienię na nowe zdjęcie. A to właśnie ze wschodu słońca w górach, co teraz byłam. Orzeszki są strasznie tuczące. Odkąd zaczęłam pracę w tej firmie, przytyłam 7 kg. Ale do tego właśnie byłam po 30-stce, pracę mam o wiele mniej stresującą niż poprzednią, zaczęłam wtedy brać tabletki anty - więc wiele z tych czynników mogło mieć wpływ na zmianę wagi... hehe

Ok, trzeba dpsko z łóżka ruszyć, bo niedługo do szkoły po córcię jadę...

Nikitka ja w tym cyklu zaczęłam brać duphaston, więc niebawem dam Ci znać czy udało się w tym cyklu zajść w ciąże. Co do wskazań to ja mam problem z utrzymaniem ciąży - też szybko zaszłam, ale poroniłam. Teraz mi lekarka przepisała duphaston i kazała brać od 16 dc.

Dziewczyny, dzisiaj na 13:50 zapisałam Roksankę do lekarza. Bidulka wczoraj od południa, aż do tej pory gorączkuje ;/ Niby na trochę w nocy przeszło po czopku, ale po 2h znowu zaczęło się. Mała ma ponad 39 stopni ;/ Biedna męczy się :( Mało mi je i nie wiem co mam robić. Siostra powiedziała, że na zęby dzieciak tak nie gorączkuje (nie wiem, czy to prawda), a może to jelitówka znowu? Tydzień temu gorączkowała i miała biegunkę, a teraz znowu gorączkuje (ale nie ma biegunki) ;/ Idzie się załamać. Zastanawiam się nad zmiana daty egzaminu. We wtorek mam egzamin i szczepienie i jak dalej pójdzie, to nawet szczepienia nie będzie;/

Kinia, współczuje Tobie <przytul> :* Zdrówka Kochana :*

suselku, widać, widać Kochana :* Zrób betkę i ja Ciebie wtedy przerzucę do lipcówek :* &&&&&& za wysoką betę :*

Nikitka, ja teraz mało piszę, ale jak dziewczynki zdrowe, mąż zdrowy, to jakoś daje radę dużo pisać :D Moje córki są bardzo ruchliwe + sprzątanie+ gotowanie i jak trzeba pranie + do tego forum i jest git :D Na wszystko znajdę czas :p

Wandziu, ładnie wyglądasz na tym awatarku :):*

mikaaa, gratuluję Kochana :*

Starających się:30
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopad

waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$,

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry