reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Nikitka, byłoby fajnie jakbyś napisała coś o sobie. Jak masz na imię? Ile Ty masz lat, a ile Twój mąż? :)
Dopisana do listy.

Starających się:31
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
kasiula222 - @ 13.11
Listopad

watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,mychunia,emalia82,nadzieja,augustnka

reklama
Malusiolka dziekuje ze pytasz, ja juz nie testuje ;p wymarnowalam resztke testow i wiecej nie mam w planie narazie zamawiac :) bo potem codziennie latam i sikam :) a testy mialam teraz felerne jakies raz wychodziliy przebarwienia potem dwa razy nie .. a okres czuje juz na zakrecie .. szyjka tez sie otwiera wiec niestety kolejny cykl przede mna :no:

ja tylko na chwile, test negatywny, a szkoda gadać. poczekamy na @ i postanawiam w tym roku nie idę już do lekarza.

Susel no to trzymam kciuki by sciemniala:) i oczywiscie foto poprosimy:):):tak::tak:

Mychunia mysle o tobie i wierze ze jest dobrze!:) CZekam na wiesci!!! na ktora godzine idziesz tam?

Kinia no wlasnie a mozemy sobie utworzyc grupe zamknieta:) bo to chyba mozemy bez problemu zrobic, mam utworzyc grupe?:)

cos jeszcze mialam napisac i zapomnialam...

Wanda wiem wiem musze uwazac, wiesz wzielam ja na rece bo zaspana jeszcze w sciane udezyla;/ i byl placz...zaczela mi robic siku na wykladzine musialam ja szybko ja wyniesc z sypialni... bo ostatnio niestety narobila porzadnie na wykladzine i mega dlugo smierdzialo...wrrrr

Nikitka witamy:)

jadę po robocie najpierw coś zjeść, a potem prosto do niej... kończę o 15, ale nie wiem o której mnie przyjmie... jak tylko wrócę do domu dam Wam znać co i jak :tak:

a dziś jestem mistrzem w udawaniu, że coś robię :-D

LEEEEEEEJ DZIEWCZYNY ROZKRECAMY TO FORUUUM BO POWOLI UMIERAAA NAM !!!!!

wyzsza frekwencja obowiazkowa !!!!

Cyntiaaaa stesknilam sie !! co u Ciebie ??

Nadal tu jestem...

Wyspałam się, dłuuugo leżałam po wczorajszym dorzuceniu serduszka do wykresu, liczę, że będzie sukces...
Dla powtórki sobota rano ;-):tak:

Julia
- ojejku, biedactwo w drzwi nie trafiła... mi też się tak czasem zdarza hehe... serio... Nie jest to zbyt przyjemne, bo zawsze sobie jakiś bok obtrzaskam :-D

Malusiolka - kurczę, aż mi Ciebie żal z tym egzaminem no... ale rzeczywiście od nowego roku miało być o wiele więcej pytań - jakby to miało sprawić, że będą lepsi kierowcy... Ja chciałam iść na prawko na motor, ale przeraziły mnie właśnie te nowe testy. Ale mam czas, jestem już w takiej grupie wiekowej, że mimo zmian na kategorię A, ja już mogę zdawać od razu na normalny duży motor. I spełnię to marzenie kiedyś...
Albo będę jeździć bez prawka hahah

bo najwieksze weteranki juz zaciazyly i nam tutaj sie nudno zrobilo ! dziewczyny chwalic sie ! objawami, usg, testami, plcia dzidziusia !
a staraczki udzielac sie udzielac !!
nowe staraczki niech sie tez udzielaja nam tutaj :) opowiadaja o sobie i w ogole :)
PRZECIEZ TO FORUM JEST DLA KAZDEJ Z NAS :)

ROZKRECAAAAAAAAMY SIE DZIEWUSZKI SZYBCIUTENKO :)

ps niezalogowane dziewczyny ktore tylko podczytuja a wstydza sie zalogowac i dolaczyc do nass seeeeeerdecznie zapraszamy :)

reklama
Do góry