Susel dziękuję, powiem Ci, że po wizycie mam mniej obaw, bo dostałam dupka i od razu lepiej się czuję. Mam nadzieję, że tempka się utrzyma, bo na lipcówkach lipa jest straszna, trzeba zebrać z nas dużą grupę i może grupę zamkniętą założyć
Julia no ja też moją muszę dźwigać często w nocy na siusiu i to nie jest dobre, ale moja ledwie 15 kg waży, bo to taki trochę szczypiorek, niby po niej nie widać tak bardzo, ale za dużo nie waży, a do niskich dzieci też jakoś tak bardzo nie należy. A w sobotę napewno będą dobre wieści
Mychunia 3 głębokie wdechy i policz do 10
Moja babcia zawsze mi tak kazała robić i przechodził i stres i złość, takie ćwiczenie 2 w 1.
SUSEL PO CICHUTKU TRZYMAM KCIUKI, ŻEBY SCIEMNIAŁO, JAK BĘDZIE WIDAĆ MOCNIEJ TO DAWAJ FOTĘ I BĘDZIEMY GRATULOWAĆ Suselku może poczekaj do rana z testowaniem, bo po południu nie wiem czy będzie mocniej widoczne.
Wanda to śpij kochana i za mnie się wyśpij, bo ja prawie całą noc nie mogłam spać.
Wiki chory facet czasami to katastrofa na skalę światową
Wiem coś o tym, jak Ty jesteś chora to co tam choruj sobie, ale obiad zrób, posprzątaj, zajmij się dzieckiem, ale jak chory facet... uuuu... to moja Nadia jak jest chora to mniej opieki wymaga
Dziewczynki ja dzisiaj jadę ze Szwagierką na zakupy, co prawda ja nic nie planuję kupić tylko połazić coby w domu nie siedzieć. Odezwę się pewnie późnym popołudniem lub wieczorem