reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

wanda-23 mnie właśnie ciekawi czy te testy coś dają bo mi właśnie na początku jak zaczęłam testować nie wychodził pozytywnie aż w końcu wyszedł .
Malusiolka ja też współczuje , dobrze że nie mieszkam z teściową bo bym się nerwowo wykończyła :) najlepiej z dala od siebie :)
Naktusia ja prócz testu zwracałam uwagę na śluz i wydaje mi się że się pokrywało

Ostatnia edycja:
reklama
mi w zeszlym miesiacu wychodzily dwa dni pod rzad pozytywne ;p i tez niestety nic z tego nie wyszlo :p
ale i tak zaciskam kciuki zeby sie Tobie udalo i z pozytywnym ciazowym :) &&&&&&&&&&&&& :)

tez tak zawsze mam ;p obiecuje sobie ze nie bede sie nakrecac ze jak przyjdzie @ to nie bede sie zalamywac .. a tu zawsze konczy sie tak samo .. za trzy dni jakos zaczne 6 cykl intensynwych staran ... a 12 w ogole cykl staran (pierwsze pol roku moj facet byl w niemczech a ja w polsce i widzielismy sie co miesiac na 3-4 dni .. ). pyschika mi juz powoli siada od tego wszystkiego ale co zrobic .. moze kiedys sie uda ; )

Dzieki dziewczyny za rady

Natkusia
ehh jak ja nie lubie takich wyborow durnych:no: Trzeba bylo w tmobile zostac, tylko przy tym gosciu psychicznie bym sie wykonczyla:baffled: A w pracy, szczerze powiem ze mi sie podoba nawet:tak: Tylko wiadomo teraz za wiele nie musze robic, gorzej jak juz wiesz bede miala swoje kody i bede mogla sprzedawac, juz w grudniu mam miec jakies plany.... Najwyzej przemecze sie jeszcze przez zime a pozniej na wiosne pojde tam na produkcje albo znajde cos w swojej miejscowosci. Szczerze to poszlabym na ta produkcje najchetniej, ale maz mi mowi zebym zostala tam gdzie jestem:confused2: Sama juz glupia jestem....najgorsze sa ranki wstaje 5:30 i wiesz jestem wyspana ide na pociag wybuja mnie przez godzine i wychodze z pkp taka zaspana az nieprzytomna;-)
Co do Twojej tempki to rzeczywiscie duza rozbierznosc, elektronicznym mierzysz? Ja jak mierze elektronicznym to za drugim razem tez mi nizsza wychodzi :-p Dlatego teraz jak mierze to zasadzam go gdzie trzeba czekam chwile az sie nagrzeje:-D I dopiero wlaczam haha:-pTakie tam moje widzimisie :)

malusiolka
dobrze ze jedziecie do znajomych odsapniesz troche z m-em :tak:

Kasia witam:) ja testow nie uzywalam....zaszlam za pierwszym podejsciem ale za pomoca CLO i czulam owulacje, bol podbrzusza....

Miss ostatnio widze stajesz pod trudnymi decyzjami, mega wspolczuje z jednej strony, bo wszystko ma swoje plusy i minusy...;/
Jesli ci bardzo zalezy na ciazy wzielabym te prace na produkcji, wez sobie ubezpieczenie grupowe i po robnej dadza ci zwykla umowe...
Ale to decyzja nalezy do Ciebie...

natkusia, mieszkamy na górze oni na dole, ale mamy wspólną kuchnie + teściowa na górze ma swój pokój, pokój ich córeczki, pokój babci i garderoba (mamy tam swoje suche jedzenie). Teściową non stop wchodzi na górę. Dzisiaj weszła i do mnie z buzią, że schody są brudne i góra. I że ona wchodzi na górę tylko 2 razy w tygodniu. Takie pieprzenie kotka za pomocą młotka. Moja teściowa non stop przychodzi na górę aby sprawdzić co my robimy ;/ Kochana, tylko wytrzymać do maja/czerwca i wybyć stąd :) Mam gdzieś, to czy się do nas odezwą po wyjeździe, czy nie. I tak traktują nas źle, a tak w końcu odżyje :)

reklama
Kasiula
Witam Cie i ja :-)

Julia
a no jakos tak wychodzi:eek:Teraz tak mysle ze moglam w tym tmobile zostac :baffled:Moze bym nie zwariowala...

emalia
przykro mi:-( Ehh cos ten listopad dla wielu z nas malo pomyslny.... :zawstydzona/y:

Do góry