reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Ja jeszcze nie dziękuję zobaczymy jak to będzie dalej :) Mam nadzieję, że kreseczki sciemnieją, ale nie wiem czy małżowi już mówić... Chyba poczekam jeszcze do pt lub soboty, ciekawe czy w sobotę bete można zrobić?
Kinia wytrzymasz z tajemnicą??

Tekla ale super wieści przynosisz:tak::tak::tak:

Ania a co to za firma?

Kinia ja tam widze II krechy:) ja narazie niemoge uwierzyc, i jakos staram sie nie nastawiac bo z doswiadczenia wiem ze pierwsze wizyty mam placzace:(
ALe trzeb myslec pozytywnie!!! mam nadzieje ze po wizytach u gina zobaczymy sie na lipcowkach.

Tekla super gratuluje:):)

Kto jeszcze powinnien testowac???!:)

iwo kardioline, nie wiem, mam nadzieję, że wytrzymam, bo w sumie nie widujemy się w ciągu dnia. Powtórzę w pt, martwię się, bo mam bóle brzucha silne i boję się....

Julia napewno się zobaczymy musimy być obie dobrej myśli :)

tekla świetne wieści gratulacje :-D

kinia ja myślę, że będzie ok i trzymam za to kciuki :tak:

a ja sobie myślę i się zastanawiam czy duphaston mi pomoże, bo lekarz powiedział,że może dochodzić do zapłodnień, ale nie do zagnieżdżenia przez zbyt niski progesteron i przez to tak częste krwawienia... i to mnie trochę zdołowało... :baffled:

reklama
Kinia, ciesze się, ale nie gratuluję dopóki nie będzie jeszcze jednego testu z II lub betki. Ale za to trzymam mocno &&&&& za II kreseczki ciemniejsze i wysoką betkę :):*

Tekla, super wieści Kochana :* Może uda Ci się zrobić prezent dla męża na dzień ojca (23.06) :)

Ciesze się Kochane Waszym szczęściem. Fajnie jest zobaczyć II kreseczki, ale muszę być silna mając takie wielkie plany życiowe :) Za wszystkie starające się trzymam mocno &&&&&& i za te co są w ciąży nudnej ciąży :):*

Do góry