reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

No jutro beta, a wizytę u mojego mam 12 listopada - miał potwierdzić ciążę, a nie dokładne wyczyszczenie macicy, no ale cóż zrobić...
Nie poddam się tak łatwo, o nie... jak nie czerwiec, to sierpień będzie, bo lipiec już mi przepadł...

reklama
Wanda - Ty pisałaś ,że testy nadal wychodzą i je wklejałaś?
Miałaś badanie w kierunku zaśniadu ? Ja tylko o tym słyszałam i czytałam jak dziewczyny na cpp kiedyś pisały wtedy beta utrzymuje się bardzo długo i trzeba to leczyć , nie chcę straszyć tylko tak mi zaświtało ,że jeśli beta nie spada lub za wolno spada to może być zaśniad.

Wanda- psychika rzadzi naszym ciałem, niestety. Moja przyjaciółka nawet ronić nie mogła tak ciało chciało podtrzymać ciążę, niestety beta nie dawała złudzeń i była wysoka mimo braku tetna, spadać zaczęła dopiero po 2 tygodniach....
Ciekawe co Wiktor na to że jest wykapanym tatą :) usmialam sie niemiłosiernie :)

Conti- nie wmawiaj mi że wysoka tempa to zasługa choroby :)) a tak serio to może lepiej zrób rano test byś ewentualnie mogła wziąć jakieś leki na przeziębienie.

Wanda - Ty pisałaś ,że testy nadal wychodzą i je wklejałaś?
Miałaś badanie w kierunku zaśniadu ? Ja tylko o tym słyszałam i czytałam jak dziewczyny na cpp kiedyś pisały wtedy beta utrzymuje się bardzo długo i trzeba to leczyć , nie chcę straszyć tylko tak mi zaświtało ,że jeśli beta nie spada lub za wolno spada to może być zaśniad.

Kurczę, nie, nie byłam... w żadnym kierunku nie byłam leczona tak na prawdę :no: Ale dzięki za informację, jutro, jak tylko będę wiedziała na czym stoję, na pewno będę działać dalej - albo jakoś laboratoryjnie, jeśli zaistnieją takie potrzeby, albo łóżkowo, jeśli będzie taka potrzeba ;-)

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze :-). Ciąża jest kilka dni młodsza niż wg ostatniej miesiączki, ale to się zgadza z moja późniejszą owulacją ;) serduszko bije, termin wg OM 24.06.2014r., termin wg pomiarów 30.06.2014r. jednak i tak wyjdzie ok. 24 czerwca ponieważ lekarz powiedział, że cc zrobimy po skończonym 39tc, dostałam długa listę badań do zrobienia i kolejna wizyta za 3 tygodnie - 27.11.2013r.

Zrobiłam test.... I albo był walnięty, albo:

P1010226.jpgP1010230.jpgP1010227.jpgP1010229.jpgP1010228.jpg

Na żywo wygląda lepiej, taka słaba kreseczka jest, ale jeszcze powtórzę może w pt, albo sobotę i zobaczymy jak się potwierdzi to będę leciała na betę. Jeszcze boję się w to uwierzyć, bo mnie brzuch boli jak na @.

Załączniki

• P1010226.jpg
    P1010226.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 45
  • P1010227.jpg
    P1010227.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 40
  • P1010228.jpg
    P1010228.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 47
  • P1010229.jpg
    P1010229.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010230.jpg
    P1010230.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 44
Tekla, super wiadomości :) Przesyłaj nam teraz duuuużo fluidków :)

Kinia, po cichu gratuluję :)

Kobietka, widzę że my prawie na tym samym etapie jesteśmy, Ty 12 dzień cyklu, ja 13, wszystko przed nami :)

Małemu spadła gorączka, teraz ładnie się bawi, ciekawe jak będzie w nocy :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze nie dziękuję zobaczymy jak to będzie dalej :) Mam nadzieję, że kreseczki sciemnieją, ale nie wiem czy małżowi już mówić... Chyba poczekam jeszcze do pt lub soboty, ciekawe czy w sobotę bete można zrobić?

Do góry