reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

krówce już gratulowałąm na naszym rodzimym wątku ;-) ale nie zaszkodzi jeszcze raz pogratulować!!! grzej dla mnie miejsce i trzymaj mocno kciuki, może stanie się cud i będę następna w pociągu :blink: (średnio wierzę w to co piszę ale dobra, ciiii, koniec czarnowidztwa)

piaska no nie gadaj!!!! a może to nie @ tylko plamienie implantacyjne????

reklama
Straciatella: Wiem i rozumiem to napięcie przed testowaniem ale może warto jednak wrzucić na luz. Spokojnie jeszcze tylko 8 dni z tego co widzę. Czy może zamierzasz testować wcześniej? Wszystkie tak przeżywamy ten czas :-) to chyba jest normalne. Trzymam kciuki!!!!!

straciatella pamiętam, że też tak się denerwowałam na początku, potem z każdym cyklem przezywałam to co raz mniej... chyba czas uodparnia na porażki...

zahartowałam się, jak nie mam owulacji albo test ciążowy jest negatywny to żadna niespodzianka dla mnie... niespodziankę to ja mam jak okazuje się, że mam owulację, hehe... takie pokręcone to u mnie...

wrzuć na luz bo inaczej się wykończysz nerwowo... teraz to już nic nie zmienisz... jak jest fasolka to super... będzie radość ale tfu tfu gdyby czasami jej nie było to będzie Ci bardziej przykro bo bardzo czekałaś na testowanie...

pamiętaj kochana, jak to mawiała moja ukochana śp. Babcia- co ma być to będzie, nasze nerwy i nadzieję niestety niczego nie przyśpieszą... :dry:

Mam prośbę o małą zmianę w terminie mojej następnej @. Chyba coś mi się mocno terminy pomyliły bo ma być 3.09 . Oj niedobrze, niedobrze;-)

hej kobitki, widze że jest utworzony nowy wątek ?? bardzo sie cieszę ;);) Wszystkim zafasalkowanym bardzo gratuluje i trzymam kciuki aby ciąża była nudna :-) U mnie remont pełną parą, warunki spartańskie :baffled: Dobrze że perfekcyjna pani domu tego nie widzi :-Dno nic uciekam dalej, u mnie ovufriend przesunal owulacje o pare dni, nie wiedziec czemu..
Uciekam bo już mnie wołają..
Papa

Raczej u mnie to nie implantacja, ale jeszcze @ sie na dobre nie rozkrecila, więc czekam.Ale ma to też dobre strony, jeszcze w tym miesiącu będę miała kolejną owulacje :-) No i z mężem postanowiliśmy ,
ze jak wrócimy z wakacji, to idziemy na inseminacje.Właśnie sie umowilam.

reklama
Arcala, DorciaM - ech. to czekanie jest najgorsze. Planowałam testować 10 dni po owulacji czyli w niedziele. Ale teraz to już nie wiem :confused: Chyba jakimś cudem poczekam do terminu @. :dry:

basik777 - 13 sierpnia?

doska - dalej trzymam kciuki za twój cykl! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Piaska - a ile się już staracie? Jak to jest z tą inseminacją? Jaki koszt? skuteczność?

Do góry