reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Mój M jak na złość nakupił ciastek i cukierków i mnie kuszą:zawstydzona/y:,ale nie poddam się na starcie przecież , dam radę:-)

reklama
wpadam życzyć wam miłego wieczoru:)
ja delektuje sie czasem z chłopakami. jutro kolejny szalony pracowity dzień do 15. a potem w domu robota jeszcze czeka:cool2: ostatnie dni płodne wiec rozumiecia prawda?:-p;-):-D

Buziole

Jodrgubbe - no to życzę, zeby tym razem maj tez był szczęśliwy (a przy okazji sobie tez tak życzę :-D)! No a co do tej chęci 5 minut wolnego - mam tak samo :-D Jak byłam w ciązy ze Stasiem to byłam taką świętą krową - do pracy (byle nie za długo, w końcu ciężarówki traktowane są wg innych reguł ;-)), coś przekąsić, spacerek, kino itd. itp. + cala masa wypoczynku. W tej ciąży juz tak łatwo nie bedzie, bo jest Staś. ALE jakkolwiek by to brzmiało - za żadne skarby świata nie zmieniłabym tego co jest teraz na to co było kiedyś :-D Czasem z M narzekamy, ze nie ma chwili wytchnienia, ale wystarczy kilka godzin bez naszego małego Urwisa i tęsknimy tak bardzo, ze szkoda gadać :-) A tak swoja drogą to gdzieś mignęło mi, że jesteś na wątku mamuś 2014? Czy odkładasz staranka? :-(

Edyta
- u mnie na razie dieta lezy i kwiczy, ale jestem dobrej myśli ;-) A jak juz jestem na diecie to zazwyczaj jem to na co mam ochotę (włącznie ze słodyczami), ale w granicach rozsądku i z zachowaniem zasady, ze coś najmniej wskazanego na diecie staram sie jesć najwcześniej - wtedy mam większe szanse na spalenie tego w ciągu dnia :-D Bo jak kurcze wprowadzam restrykcje to w pewnym momencie juz nie daję rady trzymać diety i rzucam sie na wszystko co sobie wczesniej odmawiałam ;-) Cóż, taka to jest moja słaba-silna-wola ;-)

Trojan
- witam :-) No ciekawe jest to, ze tak dużo nas wpisało się na staranka od maja :-D To fajne jest, bo może spotkamy sie na mamusiowym wątku - styczniówki/lutówki 2013 :-D

Kinga
, to czasu nie marnuj tylko DO ROBOTY! :-D

Ostatnia edycja:
No własnie dopisałam do mojej wcześniejszej wiadomości pytanko, czy opuszczasz nas i dołączasz do mamuś 2014, ale widzę, ze z nami tez jesteś - czyli staranka aktualne? :-)

reklama
Do góry