reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Mój M jak na złość nakupił ciastek i cukierków i mnie kuszą:zawstydzona/y:,ale nie poddam się na starcie przecież , dam radę:-)

reklama
wpadam życzyć wam miłego wieczoru:)
ja delektuje sie czasem z chłopakami. jutro kolejny szalony pracowity dzień do 15. a potem w domu robota jeszcze czeka:cool2: ostatnie dni płodne wiec rozumiecia prawda?:-p;-):-D

Buziole

Jodrgubbe - no to życzę, zeby tym razem maj tez był szczęśliwy (a przy okazji sobie tez tak życzę :-D)! No a co do tej chęci 5 minut wolnego - mam tak samo :-D Jak byłam w ciązy ze Stasiem to byłam taką świętą krową - do pracy (byle nie za długo, w końcu ciężarówki traktowane są wg innych reguł ;-)), coś przekąsić, spacerek, kino itd. itp. + cala masa wypoczynku. W tej ciąży juz tak łatwo nie bedzie, bo jest Staś. ALE jakkolwiek by to brzmiało - za żadne skarby świata nie zmieniłabym tego co jest teraz na to co było kiedyś :-D Czasem z M narzekamy, ze nie ma chwili wytchnienia, ale wystarczy kilka godzin bez naszego małego Urwisa i tęsknimy tak bardzo, ze szkoda gadać :-) A tak swoja drogą to gdzieś mignęło mi, że jesteś na wątku mamuś 2014? Czy odkładasz staranka? :-(

Edyta
- u mnie na razie dieta lezy i kwiczy, ale jestem dobrej myśli ;-) A jak juz jestem na diecie to zazwyczaj jem to na co mam ochotę (włącznie ze słodyczami), ale w granicach rozsądku i z zachowaniem zasady, ze coś najmniej wskazanego na diecie staram sie jesć najwcześniej - wtedy mam większe szanse na spalenie tego w ciągu dnia :-D Bo jak kurcze wprowadzam restrykcje to w pewnym momencie juz nie daję rady trzymać diety i rzucam sie na wszystko co sobie wczesniej odmawiałam ;-) Cóż, taka to jest moja słaba-silna-wola ;-)

Trojan
- witam :-) No ciekawe jest to, ze tak dużo nas wpisało się na staranka od maja :-D To fajne jest, bo może spotkamy sie na mamusiowym wątku - styczniówki/lutówki 2013 :-D

Kinga
, to czasu nie marnuj tylko DO ROBOTY! :-D

Ostatnia edycja:
No własnie dopisałam do mojej wcześniejszej wiadomości pytanko, czy opuszczasz nas i dołączasz do mamuś 2014, ale widzę, ze z nami tez jesteś - czyli staranka aktualne? :-)

reklama
Do góry