reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Edyta- może masz racje nie wiem zresztą stwierdziłam ,że mam to w nosie dlaczego wylała ja ugotowałam nakarmiłam i mam czyste sumienie, dziś ją przywiozę do nas na obiad ,a potem ją razem z M odwieziemy do domu.
A ja też sobie zaparzę kawusię
:tak:

reklama
Edyta, jestem, jestem. Ciagle zabieram się za pisanie, ale co się zabiore to albo mi ktoś do biura włazi, albo dzwoni:baffled: A ja nic nie robie tylko strone odświerzam. A Ty to niczym Scherlock Holmes:-D
A tak propo nocnika. Zabrałaś się już za odpieluchowywanie? Ja Kube od dawna sadzałam na nocnik - żeby sie oswoił. No i ładnie siedział, zawsze coś zrobił. Od czasu operacji, gdy zrobilismy małą przerwę poczuł wstręt do nocnika. Nawet kupiłam mu nocnik z pozytywką, żeby go zachęcić - nie ma siły... Kuba za 10 dni kończy 2 lata a u nas żadnych widoków na zerwanie z pieluchami...:-(

Oj ja też raczej należę do ludzi którzy lubią ciepełko ale też nie lubię zbytniego żaru.

Dla mnie zima by mogła być bez śniegu i mrozu ale sama pamiętam jak za dzieciaka lubiłam jeździć na sankach, łyżwach rzucać się śnieżkami i ślizgać na kałużach i drodze. Więc bym chciała by młody tą samą frajdę miał z zimą.

Kamea odpuść małemu na jakiś czas odczekaj ze dwa miesiące i zacznijcie od nowa.

Mój w maju 2011 ślicznie wołał siku i kupę potrafił nam w samochodzie zakomunikować że chce się wysikać ale coś mu się odwidziało i później już nie wołał i zaczął sikać w gatki. Odpuściłam od nowego roku znowu zaczeliśmy naukę i powoli nam się udaję.

Bez stresu w końcu i na niego przyjdzie pora.

Kamea ja mam zamiar zaczac malego odpieluchowywac dopiero w lato,wiec jeszcze troche czasu mamy ;-) Mysle ze nic na sile jesli dziecko nie jest gotowe korzystac z nocnika to nie ma sensu zmuszac go do tego.Z nocnikiem jest podobnie jak z siadaniem ...jedno dziecko jest gotowe samo siedziec w wieku 6 miesiecy a inne dopiero 2 miesiace pozniej ,tak wiec nie ma co sie spieszyc :-)

witam się popołudniowo.Dziękuje za miłe przyjęcie. Tak piszecie o dietach, może i mi by sie przydała. Może kamea napisz coś więcej o tym monti coś tam. Ja to żyję jak Jord niby szczupła ale jak długo to potrfa jak non stop słodycze w diecie.
Oj dziewczyny zazdroszczę wam tych pociech. Edyta a ty aż 3 z tego co widzę no weteranka z ciebie. Jak sobie radę dajesz? I sami chłopacy to teraz dziewczynkę majstruj hehe.
zonga- ja uwielbiam śnieg, mróz troszke mniej ale zabawy w śniegu z dzieckiem to przecież niezapomniane wrażenia. Sama pamiętam jak uwielbiałam na worku zjeżdżać z najmniejszej górki.

no i nie popiszę.. :/ nie da sie.
o 14 wychodze do domu lece do psa i po syna... potem na nowo do firmy.
a wogóle fatalnie sie czuje
nie wiem czy to przed owu tak czy co... masakra:|

do następnego razu
hejka

Trojan bedziemy probowac zmajstrowac coreczke no ale to je jest takie proste jak sie wydaje :zawstydzona/y: z moim szczesciem kolejny bejbik bedzie chlopcem,ale mi to nie przeszkadza nic a nic :-) wszystkie ubranka po malym mam pochowane wiec w razie kolejnego synka wydatek bedzie mniejszy :-p

A Ty kiedy zaczynasz staranka ?

Kinia oby to byly znaki owulki ;-)

reklama
Do góry