reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Ja jestem po prostu za tym by zdrowo i racjonalnie się odżywiać a przy tym regularnie. Może spadki wagi nie są tak spektakularne ale są a i łatwiej w ten sposób zmienić nawyki żywieniowe a tym samym łatwiej uzyskać i utrzymać wymarzoną wagę:-D

Kobietka to my z prawie jednakowej wagi startujemy

reklama
No ta dieta dostarcza tłuszczów zwierzęcych na pewno no i warzywa też są zdrowe najgorszy jest początek potem jest bardziej urozmaicona ta dietka mam nadzieję ,że wytrwam już sie pomału przyzwyczajam do uczucia głodu ,a jak się żołądek skurczy to głód minie ja jadłam bardzo dużo i podjadałam między posiłkami ,a teraz się trzymam tych 4 posiłków o stałych porach.

witam sie już nie tak porannie
:-) Widzę że temat diet wciąż na topie. W zimie najgorzej jest chudnąć organizm potrzebuje więcej energi na ogrzanie choćby. Dlatego w zime zawsze sie tyje a na wiosne zaczyna tracić.

Dziewczyny byłam wczoraj na zakupach w tesco. Koszmar jakie ceny. Nic w koszu a pół wypłaty zostało w kasie. Jak pierwotni sobie dawali radę bez proszku do prania ja sie pytam. Oni tesco nie mieli :-D no jestem zdruzgotana.
Zonga- kotku no może nie mamy na co narzekać ale ja chce żeby było zdrowo. Mamy swoje mieszkanie i 2 pokoje to nie jest mało zgadzam sie ale tyle tych gratów sie nazbierało że nie mam pojęcia gdzie łóżeczko wsadzę. Mój M to taki zbieracz wszystko się kiedyś jeszcze przyda

Wiecie co tak sobie posiedziałam chwilkę i poczytałam to forum i aż mnie ciary przeszły. Tyle kobiet ma problemy z zajsciem w ciąże. Kiedys też tak było? Matko a jeśli mnnie to spotka i nie bedę mogła mieć wypragnionej córeczki?

Ostatnia edycja:
Jestem na chwilke

Trojan no niestety duzo kobiet ma trudnosci z zafaslkowaniem ,co nie jest powiedziane ze i u Ciebie tak bedzie...ja mam nadzieje ze i mi uda sie szybko zaciazyc bo do 30tki chcialabym sie wyrobic ale z porodem :zawstydzona/y:

Trzeba działać i czerpać z tego radość. A jeśli nie będzie wychodziło to dopiero szukać przyczyn niepowodzeń.
Trojan wiesz co nie myśl o tym, że dziewczyny mają problemy i że ty możesz też mieć problemy bo będziesz miała schizy.

Ja z pierwszą ciążą nie miałam problemów i trzymam się tego, że przy drugiej też ich nie będę miała. I na początku dziwnie się tu czułam bo dziewczyny mają takie doświadczenia a nie inne a ja super starania i ciąża brak problemów.

witajcie staraczki
biggrin.gif
trzymam za was mocno kciuki żebyście wszystkie jak najszybciej ujrzały swoje upragnione II sama wiem jak to jest czekać na nie a przy okazji -
posiadam całe opakowanie DUPHASTONU które nie jest mi już potrzebne więc jeśli są tu jakieś zainteresowane dziewczyny (zwłaszcza z Krakowa) to proszę o kontakt na priw
pozdrawiam

Ja z pierwszą ciążą nie miałam problemów i trzymam się tego, że przy drugiej też ich nie będę miała. I na początku dziwnie się tu czułam bo dziewczyny mają takie doświadczenia a nie inne a ja super starania i ciąża brak problemów.

Masz racje trzeba myslec pozytywnie,ja kazdej kibicuje i trzymam kciuki ;-)

Radość z tego, że się powołuje do życia małą istotkę powinna być najważniejsza myślą.

I trzymam && za to byśmy miały strasznie dużo radości z pierwszych naszych starań

reklama
Jord no niestety przychodzi taki wiek dziecka że nie chce już spać w dzień za to szybko pada na noc i wieczory są ciche i spokojne.

Dasz radę wiem, że to trudne zwłaszcza w czasie choroby ale dasz radę. Przesyłam ogrom pozytywnej energii do ciebie

Do góry