reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Zonqa i jak bylas w sklepie ?

Jord to duza masz juz panienke ,buziaki dla niuni

Phoenix ach te diety,zeby sie jeszcze chcialo ich przestrzegac :-p

Kinia dobranoc...

Ostatnia edycja:
reklama
Część dziewczyny ale mnie dawno nie było a to przez to że jakoś mało czasu mam a to budowa praca Olafciążą z która tak na 100 % dowiem się czy wszystko jest ok w poniedziałek do tego całymi dniami męczą mnie mdłości !
a tak wogóle witam nowe forumowiczki !
co do diet to ja na wiosnę stosowalam dietę udana i zjechała 6 kg ale później pofolgowalamy sobie i nadrobilam wszystko

Karola- witaj :-)ja zjechałam puki co 1kg od wczoraj mam nadzieję ,że w tym tygodniu schudnę ze 2 , 3 kilo :tak:,a jaką ty dietkę stosowałaś?
Witam się porannie i przesyłam całuski:*

Witajcie:-)

Moje dziecko mimo katarku spalo bardzo dobrze tzn do tej pory spi :tak: ach jaka cisza jest cudowna :-p

Zonqa ja tu na Ciebie bede czekac ...

Ja też pospałam sobie do 9 tej:tak:
Co dobrego dziś pichcicie?
nie mogę jeść to chociaż poczytam:-p
ja mam dziś dla domowników pomidorówkę wczorajszą ,a dla siebie karkóweczkę ,o 13 kolejna pora karmienia:tak:

Ja mam do usmażenia schabowe a na obiad wczorajszą ogórkową bo M wrócił późno na i miał ochotę na krokiety kupione w sklepie.

No ja zaraz zjem mozzarelle z pomidorkiem. No może jakoś pójdzie mi stosowanie diety.

Kobietka ja bym nie mogła stosować twojej diety jest strasznie monotonna i na drugi dzień bym na sam widok chyba zwracała. Długo trwa ta twoja dieta??

Ostatnia edycja:
reklama
ja się dietuję razem ze znajomą z forum ona puki co ma już 2 tydzień co potem będę wiedziała jak i ona w późniejszy etap wejdzie :tak:ja sobie urozmaicam ketchupem tę karkówkę puki co coraz bardziej mi smakuje bo wygłodzona jestem strasznie ,ale dwa trzy dni i się żołądek przyzwyczai.Na razie mam 1kg mniej już 5 razy się ważyłam bo myślałam nie możliwe po jednym dniu jedzenia karkówki? ustawiałam przestawiałam i jest jak byk 71 ,a wczoraj było 72kg.

Do góry