reklama
Karola1917
Fanka BB :)
Część dziewczyny ale mnie dawno nie było a to przez to że jakoś mało czasu mam a to budowa praca Olafciążą z która tak na 100 % dowiem się czy wszystko jest ok w poniedziałek do tego całymi dniami męczą mnie mdłości !
a tak wogóle witam nowe forumowiczki !
co do diet to ja na wiosnę stosowalam dietę udana i zjechała 6 kg ale później pofolgowalamy sobie i nadrobilam wszystko
a tak wogóle witam nowe forumowiczki !
co do diet to ja na wiosnę stosowalam dietę udana i zjechała 6 kg ale później pofolgowalamy sobie i nadrobilam wszystko
K
kobietka22
Gość
Karola- witaj :-)ja zjechałam puki co 1kg od wczoraj mam nadzieję ,że w tym tygodniu schudnę ze 2 , 3 kilo ,a jaką ty dietkę stosowałaś?
Witam się porannie i przesyłam całuski:*
Witam się porannie i przesyłam całuski:*
zonqa
Szał, dziki szał...
Witam.
Tak właśnie myślałam, że Karola jest wpisana dwa raz.
Edyta byłam.
Dziewczyny zmykam na zajęcia młodego.
Poskrobie dłużej po powrocie
Buziaki
Tak właśnie myślałam, że Karola jest wpisana dwa raz.
Edyta byłam.
Dziewczyny zmykam na zajęcia młodego.
Poskrobie dłużej po powrocie
Buziaki
zonqa
Szał, dziki szał...
Edyta mój spał do 9 a ja razem z nim i coś mi się wydaje, że będzie dziś ciężko.
K
kobietka22
Gość
Ja też pospałam sobie do 9 tej
Co dobrego dziś pichcicie?
nie mogę jeść to chociaż poczytam
ja mam dziś dla domowników pomidorówkę wczorajszą ,a dla siebie karkóweczkę ,o 13 kolejna pora karmienia
Co dobrego dziś pichcicie?
nie mogę jeść to chociaż poczytam
ja mam dziś dla domowników pomidorówkę wczorajszą ,a dla siebie karkóweczkę ,o 13 kolejna pora karmienia
zonqa
Szał, dziki szał...
Ja mam do usmażenia schabowe a na obiad wczorajszą ogórkową bo M wrócił późno na i miał ochotę na krokiety kupione w sklepie.
No ja zaraz zjem mozzarelle z pomidorkiem. No może jakoś pójdzie mi stosowanie diety.
Kobietka ja bym nie mogła stosować twojej diety jest strasznie monotonna i na drugi dzień bym na sam widok chyba zwracała. Długo trwa ta twoja dieta??
No ja zaraz zjem mozzarelle z pomidorkiem. No może jakoś pójdzie mi stosowanie diety.
Kobietka ja bym nie mogła stosować twojej diety jest strasznie monotonna i na drugi dzień bym na sam widok chyba zwracała. Długo trwa ta twoja dieta??
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
czesc
udanego dnia wam zyczę
U nas piekna pogoda, słonko świeci i mrozik delikatnie szczypie w nosek)
a ja w pracy...
udanego dnia wam zyczę
U nas piekna pogoda, słonko świeci i mrozik delikatnie szczypie w nosek)
a ja w pracy...
reklama
K
kobietka22
Gość
ja się dietuję razem ze znajomą z forum ona puki co ma już 2 tydzień co potem będę wiedziała jak i ona w późniejszy etap wejdzie ja sobie urozmaicam ketchupem tę karkówkę puki co coraz bardziej mi smakuje bo wygłodzona jestem strasznie ,ale dwa trzy dni i się żołądek przyzwyczai.Na razie mam 1kg mniej już 5 razy się ważyłam bo myślałam nie możliwe po jednym dniu jedzenia karkówki? ustawiałam przestawiałam i jest jak byk 71 ,a wczoraj było 72kg.