reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

U mnie już zupa ogórkowa prawie gotowa, zakupy zrobione zaraz wstawiam pranie i biorę się za porządki przed kolędą.

Witaj Trojan. Widzieć szczęśliwe dziecko całe w śniegu bezcenne:-D

reklama
edytko- no ja bym chciała córeczkę żeby ubierać ją w te sukieneczki i kitki robić. tak nas chyba wychowano że córki dla nas to takie duże lalki bobasy :-D my narazie musimy się wstrzymać bo warunki mieszkaniowe nie pozwalają nam na posiadanie maluszka. Mieszkamy w bloku 2 pokoje kuchnia łazienka ale właśnie szukamy jakiegoś domku na wsi. Chcę żeby moje dziecko było zdrowo chowane wiesz kurki świnki i te sprawy. Mówisz że kolejny chłopak nie byłby rozczarowaniem? a ile potomstwa planujesz? 4- 5? i jak sie mieszka za granicą bo widzę że w Angli mieszkasz taniej niż w Polsce?

no i ci nie odpowiedziałam na dzień dzisiejszy staranka zaczynamy w maju ale ja bym zaczeła już dziś:-D z resztą u nas ta decyzja o staraniach często się zmienia

Jord to u Was takie zaspy ze ciezko wozkiem przejechac ?:szok:

Zonqa powiadasz ,ze dzisiaj u Was ogorkowa...ja mam rosol a na drugie dzieci chca zapiekanki wiec im zrobie :-p

Trojan my na czworeczce zakonczymy,ze wzgledu na cc,no a w Anglii zycie porownywalne do zycia w PL chyba, jesli chodzi o ceny to nie za bardzo sie orientuje bo w Pl ostatni raz bylam ponad 3 lata temu :tak:ale napewno latwiej sie tu zyje...

Ja uciekam bede pozniej papa

Trojan nie narzekaj. My mieszkamy w domu u moich rodziców mamy do swojej dyspozycji pokój 30m[SUP]2[/SUP],który jest salonem i sypialnią naszą i małego, jadalnie i kuchnie. Mamy jedno dziecko i chcemy drugiego. A ty masz swoje kąty do których nikt Ci się nie wtrąca więc nie narzekajcie i bierzcie się do roboty ;-) bo szkoda czasu:tak:

Będę później, buziaki

Trojan wciągam Cię na naszą listę staraczkową

Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Ostatnia edycja:
Nasze sukcesy:
Karola- 25lat syn 2 latka, starania zakończone pomyślnie, termin porodu??
Bunny86- termin porodu??

Nasze starania
Sylwiad- ..22lata córka 18 miesięcy, starania rozpoczęte
Kinga- 26 lat, syn 5 lat, starania rozpoczęte
Edyta01 -28 lat, 3 synów, starania jak najszybciej sie da

Poczekalnia
Zonqa-28 lat, syn 2 lata 2 miesiące, starania kwiecień 2012
Phoenix- 27 lat, syn 2 lata 3 miesiące, starania kwiecień/maj 2012
Joweg- 20 lat, starania maj 2012
Jord- 27 lat, córka 19 miesięcy prawie 20, starania maj 2012
Trojan85- starania maj 2012
Kamea 28 lat syn 2 lata, starania czerwiec 2012
JustkK- 27 lat, syn 2lata i 3miesiące, starania jesień 2012
Kobietka- 24lata, starania maj 2013
Ciocia Klocia-28 lat córka 6 lat, syn 4 lat starania w planach

???
Wisieńka
Karola1917

Rosolek zjedzony,zapiekanki w piekarniku a ja z kawusia weszlam popisac,tylko cos czuje ,ze bede musiala przewinac malego :-D do tego katarek sie pokazal,mam nadzieje ze szybko mu minie :dry:

Zonqa dobrze ze nam liste uzupelniasz,wychodzi na to ze na chwile obecna staraczek jest tylko 3 ,ale to niedlugo sie zmieni bo za nami juz polowa stycznia :cool2:

Uzupełniam, uzupełniam. Czas starań masowych co raz bliżej zwłaszcza dla mnie:szok:

My już po kolędzie, mąż nie długo z pracy wraca, młody siedzi z Natalą i się bawią. Póki co u mnie spokój i cisza.

Trojan- tak my jedne bezdzietne:tak:, ale niebawem to się zmieni u Ciebie w maju ,a u mnie też w maju ale 2013 , muszę poczekać bo biorę leki ,przy których nie wolno zachodzić w ciążę.
Ja i M odwieźliśmy już teściową i byliśmy po drodze u mojej siostry tej która ma 3 maluszków fajnie było pobawiłam się z chłopakami i mamy zaproszenie na weekend.
Co do mojej diety głodna jestem jak diabli ,ale się trzymam i nie podjadam między posiłkami.

reklama
No to bedziemy sobie kibicowac :tak: moj Tom po pracy ma podjechac do polskiego sklepu ,wiec bedzie troszke pozniej...

Do góry