reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

ja już dawno zaczęłam przygodę z fotografią i wtedy była moda na sony alpha wiec się skusiłam na taką lustrzaneczkę. Do dziś dobrze nam służy chociaż myślałam o zmianie ale szkoda mi kasy narazie bo zawsze coś innego wypadnie :)

reklama
To masz taka co M Wojciechowska ...niestety takie sprzety duzo kosztuja ,moj to by ciagle zmienial i juz zalamuje rece bo konca nie widac i zawsze czegos mu brakuje :crazy:

też byłam taka narwana
ale teraz mam inne priorytety :))
Fajnie mieć jakieś pasje :tak: zwłaszcza że to sprawia człowiekowi taką przyjemność :)

Dobranoc
ja już znikam

No, właśnie z weekendu wróciłam, melduje się u Was i lecę do roboty ;-) Alez mi się nie chce! Jedyna nadzieja w tym, że po pracy położę się ze Stasiem spać :-D
Super dnia życzę! :-)

a ja po przebojsch nocnych padam,....młoda obudziła mnie o7 już zasnąć nie mogłam a tu zaraz kolęda........aaaaaaaaaaa:szok: pierwszy raz w życiu sama księdza przyjmuję......zawsze mama to robiła o w morde jak cieżko być dorosłym hehee

Cześć dziewczyny

ja dziś mam w planach odebrać siostrę cioteczną ze szkoły pójść do Klub Mam na wykład jak przygotować psa do przyjścia nowego członka rodziny. I muszę zawieść papiery do Zus.

Miłego dnia dziewczyny

już po kolędzie...młoda jak tylko zobacyła faceta w czerni i to w okularach tak zaczeła panicznie szlochać że aż ksiądz zwątpił chyba czy nie jakaś opętana....jescze gorzej było jak się zaczął modlić no musiałam z nią wyjść. Uśmiałam się że nie wiem

Phoenix witaj zagladaj czesciej :tak: co tam u Ciebie ?

Zonqa abys w ZUS-ie zalatwila szybko swoje sprawy i wrocila na lono forum :-p

reklama
ale dziś to pospałam! do 10!
shocked.gif
wstałam a raczej wystrzeliłam z łóżka jak z procy.
Od razu poleciałam faktury załatwiać.
A teraz mykam do firmy bo robota jest. Bede pozniej jakoś.

nadal nie widać wykresów na enpr.pl
mad.gif
nie rozumiem o co chodzi. dobrze że mam jeszcze na skarbymamy.pl

miłego...

Do góry