reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Ja obecnie szukam pracy , i też mnie to męczy bo kasy mało mogłabym coś odłożyć ze swojej pensji ,a tak nie ma z czego. ja też będę na 90% na L4 bo mam za sobą poronienie, u mnie to wygląda tak jakby wszystko się sprzysięgło przeciw planom rodzicielskim.Ja też muszę odwiedzić dentystę ząb mi się skruszył i okazało się ,że w środku był cały zepsuty i teraz się boję rwania:zawstydzona/y:.

reklama
a wiecie co
ja to sie nie moge doczekać kiedy zaczniemy zachodzić w ciążę i bedzie wysyp na 2013 rok:)))) a może jeszcze na ten jak sie uda!! :tak::-) to bedzie cudne

Uuuu... nie lubie dentystów... Ja też mam już jeden ząb wyrwany,pod znieczuleniem oczywiscie. Ja czasami myśle, że za dużo myśle... Wszystko analizuje... Najlepiej chyba byłoby, gdybyśmy wpadli, wtedy nie miałabym tylu dylematów...

My z M właśnie wróciliśmy ze światełka do nieba, pięknie było śliczny efekt fajerwerków , za rok też pójdziemy bo w tym roku byliśmy po raz pierwszy.

Ja tez bylam jeden raz ,ale to bylo kilka lat temu i pewnie nie bylo az tak widowiskowe jak teraz ,ale tez milo wspominam :-)

reklama
Do góry