reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Mój mężuś też uwielbia kopytka ale mu nie robię bo bym ducha przy nich wyzionęła bo by je jadł cały boży tydzień od śniadania do kolacji:tak:

Ginek stwierdził niewielki stan zapalny i przepisał mi tabletki. Co do bąbla to w sumie byśmy się cieszyli chociaż jakby było wiadomo co dalej z moją umową to by było łatwiej i spokojniej o przyszłość.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas kopytka też lubiane :)))))
idę kawe robić bo zasne na siedząco

ciesze się bo moje dziecko już nie gorączkuj!!! :happy:

ej ja tam nie czuje na niespodzianke ale jakos mam dobry humor kiedy sie musi udac jutro napewno kupie sobie leki i zaczne brac i zobaczymy kiedy mi sie uda jak tylko wroce to dam znac

no dziewczynki a może akurat będą pierwsze fasoleczki!! :tak::-) ja jestem ZA! &&&&&&&&& ;)))

miłego wieczorku życzę
idę pooglądać tv jeszcze z M:)

różowe pole tuż tuż...:cool2:

reklama
Czesc dziewczynki wczesniej nie mialam czasu wejsc na kpmpa bo byl znajomy i zrobil plany remontu lazienki i ubikacjii,llllo matulu jednak bedziemy wszystko wymieniac,kupujemy nowa wanne z zaokraglonym bokiem (mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) bo chcemy zamontowac prysznic i trzeba do wanny przymocowac szybe aby nie chlapalo na boki,musimy kupic plyte przeciwgrzybiczna aby przymocowac do niej kafelki,terakote trzeba polozyc,zlew wymieniamy na wbudowany w szafke aby lepiej wygladalo i dokupimy mala szafke z lustrem na jakies male pierdoolki ,a w ubikacji wymieniamy terakote,kupujemy podwieszana ubikacje i nowy bidet,oswietlenie tez bedzie nowe ale kafelek nie bedziemy w niej klasc tylko wyrownamy sciany i je pomalujemy...no i wymienimy drzwi...co do ceny to jeszcze jej nie znam ale mysle ze bedzie to niezla sumka,w piatek dostane wyliczenie,mam nadzieje ze nie padne jak ja zobacze :zawstydzona/y:

Dobranoc milej nocki

Do góry