reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Mój mężuś też uwielbia kopytka ale mu nie robię bo bym ducha przy nich wyzionęła bo by je jadł cały boży tydzień od śniadania do kolacji:tak:

Ginek stwierdził niewielki stan zapalny i przepisał mi tabletki. Co do bąbla to w sumie byśmy się cieszyli chociaż jakby było wiadomo co dalej z moją umową to by było łatwiej i spokojniej o przyszłość.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas kopytka też lubiane :)))))
idę kawe robić bo zasne na siedząco

ciesze się bo moje dziecko już nie gorączkuj!!! :happy:

ej ja tam nie czuje na niespodzianke ale jakos mam dobry humor kiedy sie musi udac jutro napewno kupie sobie leki i zaczne brac i zobaczymy kiedy mi sie uda jak tylko wroce to dam znac

no dziewczynki a może akurat będą pierwsze fasoleczki!! :tak::-) ja jestem ZA! &&&&&&&&& ;)))

miłego wieczorku życzę
idę pooglądać tv jeszcze z M:)

różowe pole tuż tuż...:cool2:

reklama
Czesc dziewczynki wczesniej nie mialam czasu wejsc na kpmpa bo byl znajomy i zrobil plany remontu lazienki i ubikacjii,llllo matulu jednak bedziemy wszystko wymieniac,kupujemy nowa wanne z zaokraglonym bokiem (mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ) bo chcemy zamontowac prysznic i trzeba do wanny przymocowac szybe aby nie chlapalo na boki,musimy kupic plyte przeciwgrzybiczna aby przymocowac do niej kafelki,terakote trzeba polozyc,zlew wymieniamy na wbudowany w szafke aby lepiej wygladalo i dokupimy mala szafke z lustrem na jakies male pierdoolki ,a w ubikacji wymieniamy terakote,kupujemy podwieszana ubikacje i nowy bidet,oswietlenie tez bedzie nowe ale kafelek nie bedziemy w niej klasc tylko wyrownamy sciany i je pomalujemy...no i wymienimy drzwi...co do ceny to jeszcze jej nie znam ale mysle ze bedzie to niezla sumka,w piatek dostane wyliczenie,mam nadzieje ze nie padne jak ja zobacze :zawstydzona/y:

Dobranoc milej nocki

Do góry