reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Jord oglądałaś kiedyś "łabędziem być" na polsat cafe chyba.... O tam to niektóre kobiety miały zęby, mnie na ich miejscu byłoby wstyd pokazać je do kamery. jestem przekonana, że b. daleko Ci do tamtych pań;-)

reklama
ja mam nerwa.....młoda obudziła się o 21 i już nie ma spania conajmniej przez 4 następne godziny i żeby spokojnie się zabawkami zajeła czy cóś a ona robi sajgon w całym domu a ja posprzątałam elegancko na ksiedzula na jutro i aż mnie trzęsie.....to tylko dziecko wiem....

Jord glupio moze i bedzie ale lepiej miec zepsutego tylko jednego zeba a nie kilka ;-)

Od czasu kiedy dentystka uratowala zycie mojego meza ,to co pol roku kontrolujemy zeby :tak:

wiem coś o tym bo też robię zdjęcia (amatorsko) kupiłam sobie lustrzankę itd... uwielbiam robić zdjecia:) kiedyś robiłam prywatnie na weselach itp okazjach ale zabrakło czasu bo w firmie męża dużo roboty a ja obsługuję ploter. może kiedys.. czas pokarze. Generalnie jak mam czas tez ide robić zdjecia:)
pamietam jak kiedys specjalnie jechalismy kilkanasie km w dane miejsce abym mogła TAM sfotografować piekny zachód słońca. był wyjątkowy
:tak:

reklama
Kinia moj tez robi zdjecia na weselach ,ciazowe,malych dzieci itd nawet dla szefa robil ... on czesto wyjezdza do innych miejscowosci wiec zawsze zabiera ze soba aparat , jemu takie wyjazdy pasuja :-D a jakiej firmy masz aparat ? Bo moj Canona ,dzisiaj kupil sobie tzw wezyk spustowy i pojechal go testowac ...

Do góry