reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

ja już dawno zaczęłam przygodę z fotografią i wtedy była moda na sony alpha wiec się skusiłam na taką lustrzaneczkę. Do dziś dobrze nam służy chociaż myślałam o zmianie ale szkoda mi kasy narazie bo zawsze coś innego wypadnie :)

reklama
To masz taka co M Wojciechowska ...niestety takie sprzety duzo kosztuja ,moj to by ciagle zmienial i juz zalamuje rece bo konca nie widac i zawsze czegos mu brakuje :crazy:

też byłam taka narwana
ale teraz mam inne priorytety :))
Fajnie mieć jakieś pasje :tak: zwłaszcza że to sprawia człowiekowi taką przyjemność :)

Dobranoc
ja już znikam

No, właśnie z weekendu wróciłam, melduje się u Was i lecę do roboty ;-) Alez mi się nie chce! Jedyna nadzieja w tym, że po pracy położę się ze Stasiem spać :-D
Super dnia życzę! :-)

a ja po przebojsch nocnych padam,....młoda obudziła mnie o7 już zasnąć nie mogłam a tu zaraz kolęda........aaaaaaaaaaa:szok: pierwszy raz w życiu sama księdza przyjmuję......zawsze mama to robiła o w morde jak cieżko być dorosłym hehee

Cześć dziewczyny

ja dziś mam w planach odebrać siostrę cioteczną ze szkoły pójść do Klub Mam na wykład jak przygotować psa do przyjścia nowego członka rodziny. I muszę zawieść papiery do Zus.

Miłego dnia dziewczyny

już po kolędzie...młoda jak tylko zobacyła faceta w czerni i to w okularach tak zaczeła panicznie szlochać że aż ksiądz zwątpił chyba czy nie jakaś opętana....jescze gorzej było jak się zaczął modlić no musiałam z nią wyjść. Uśmiałam się że nie wiem

Phoenix witaj zagladaj czesciej :tak: co tam u Ciebie ?

Zonqa abys w ZUS-ie zalatwila szybko swoje sprawy i wrocila na lono forum :-p

reklama
ale dziś to pospałam! do 10!
shocked.gif
wstałam a raczej wystrzeliłam z łóżka jak z procy.
Od razu poleciałam faktury załatwiać.
A teraz mykam do firmy bo robota jest. Bede pozniej jakoś.

nadal nie widać wykresów na enpr.pl
mad.gif
nie rozumiem o co chodzi. dobrze że mam jeszcze na skarbymamy.pl

miłego...

Do góry