reklama
K
kobietka22
Gość
Jord- no ja też się krępuję trochę iść do dentystki mojej bo miałam rok temu na kontrole iść i nie poszłam i mi głupio teraz powie ,że zęba zepsułam
Tak czytam o waszych pasjach fotograficznych , ja też lubię robić zdjęcia ,ale ja to mam zwyczajny aparat , mam takie fajnie zdjęcie przy wiatrakach tylko gdzieś je zapodziałam bo bym wam pokazała.
Phoenix- witaj.
Diablica-to fajną miałaś kolędę uśmiałam się z tego co napisałaś
my z mamą mamy dziś ambitny plan zrobić kopytka i gulasz wspólnie bo M uwielbia kopytka ,a dawno nie jedliśmy , moja mama stwierdziła ,że mam nałóg forumowy bo ona w kuchni z mięsem a ja przed laptopem ziemniaki obrałam i wstawiłam i siedzę.
Ale tu dzisiaj pustki hop hop jest tam kto?
Tak czytam o waszych pasjach fotograficznych , ja też lubię robić zdjęcia ,ale ja to mam zwyczajny aparat , mam takie fajnie zdjęcie przy wiatrakach tylko gdzieś je zapodziałam bo bym wam pokazała.
Phoenix- witaj.
Diablica-to fajną miałaś kolędę uśmiałam się z tego co napisałaś
my z mamą mamy dziś ambitny plan zrobić kopytka i gulasz wspólnie bo M uwielbia kopytka ,a dawno nie jedliśmy , moja mama stwierdziła ,że mam nałóg forumowy bo ona w kuchni z mięsem a ja przed laptopem ziemniaki obrałam i wstawiłam i siedzę.
Ale tu dzisiaj pustki hop hop jest tam kto?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zonqa
Szał, dziki szał...
Już jestem!!!
w Zusie nie było źle bywało gorzej.
Co dentysty to też nie byłam odkąd młody jest na świecie i wypadało by się pokazać.
Zmykam coś zjeść.
PS. coś dziś Was mało :*
w Zusie nie było źle bywało gorzej.
Co dentysty to też nie byłam odkąd młody jest na świecie i wypadało by się pokazać.
Zmykam coś zjeść.
PS. coś dziś Was mało :*
K
kobietka22
Gość
Zonqa- no właśnie takie pustki dzisiaj się zrobiły.
Ja dziś miałam krótkie spięcie z M ,ale już jest ok , jestem prze szczęśliwa bo kobietka z wątku cpp urodziła zdrowego chłopaczka jak zobaczyłam fotki to mi łzy ze szczęścia poleciały każda Aniołkowa mama ,która urodzi dzidziusia mnie wzrusza do łez, dzięki temu mam wiarę ,że i mnie się uda szczęśliwie donosić, kiedyś myślałam ,że ciąża równa się 9 miesięcy i poród , a po poronieniu moje poglądy na to się zmieniły ,ale wierzę ,że będzie dobrze.
Ja dziś miałam krótkie spięcie z M ,ale już jest ok , jestem prze szczęśliwa bo kobietka z wątku cpp urodziła zdrowego chłopaczka jak zobaczyłam fotki to mi łzy ze szczęścia poleciały każda Aniołkowa mama ,która urodzi dzidziusia mnie wzrusza do łez, dzięki temu mam wiarę ,że i mnie się uda szczęśliwie donosić, kiedyś myślałam ,że ciąża równa się 9 miesięcy i poród , a po poronieniu moje poglądy na to się zmieniły ,ale wierzę ,że będzie dobrze.
zonqa
Szał, dziki szał...
A moje objawy to prawdopodobnie skutki uboczne przyjmowanych leków. Więc chyba nadal czekamy do kwietnia. Jeśli do 12 nic się nie wykluje z @ to robię teścik.
K
kobietka22
Gość
Sylwia- to daj znać jak już będziesz po wizycie,
Zonqa- widzę ,że testowanko nam się szykuje:-)
ja też jestem cały czas ,ale nikt nic nie pisze co to strajk?
Zonqa- widzę ,że testowanko nam się szykuje:-)
ja też jestem cały czas ,ale nikt nic nie pisze co to strajk?
zonqa
Szał, dziki szał...
dziewczyny chyba wyczerpały limit po weekendowym szale:-)
jeszcze dwa dni brania leków i pewnie dostane @ ale poczekamy zobaczymy co będzie
jeszcze dwa dni brania leków i pewnie dostane @ ale poczekamy zobaczymy co będzie
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Zonqa- chyba masz racje, ja dziś podpasowałam mojemu z kopytkami je i je chyba dzisiaj pęknieja też zaraz sobie przesmażę i zjem z cukrem,a fasolka u Was będzie już mile widziana?bo jeśli tak to trzymam kciuki żeby była już, a jakie Ty leki bierzesz jeśli można wiedzieć?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
K
Kinga85
Gość
sylwia ciekawa jestem co tam u ciebie jest... daj znać koniecznie po wizycie u ginka! może akurat bedzie niespodzianka! :-)