reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

tysia -a ty znów nie dbasz o nasze zdrowie psychiczne....nie stresuj...tylko mów...tzn.rób testa i mów...

jordzik-jestem jestem...wiesz troche zajęta byłam...gotowanie,sprzątanie i takie tam...widzę że sondę publiczna przeprowadzasz.....

olunia- ja też trzymam za ciebie kciuki oby twoje marzenie sie spełinło.

sylwia- gratuluję synka....jordzik cie zdradził....jak tylko znajdziesz chwilę opowiedz nam co ijak z porodem i wogóle....jak to jest posiadać 2 dzieci...tak juz po tej stronie brzuszka

reklama
Jord
Zbysiu chodzi do przedszkola Państwowego i powiem ze jestem zadowolona kierunek ochrona środowiska ale jest sporo dodatkowych zajęć angielski dżudo spotkanie z piłką rytmika jedyny minus to to że jest katering,ale reszta oki super panie zabawy, jakieś wyjazdy ostatnio byli w kopalni i bibliotece aż mi szkoda że to ostatni rok Zbynio bardzo mi chorował przez te 3 lata to sporo go ominęło a jeśli chodzi o edukacje czytanie i liczenie to słabo bo generalnie w przedszkolu nie wolno im uczyć owszem mają książeczki gdzie piszą literki ale wydaje mi sie że to za mało dlatego sama z nim siedzą to też powoli zaczyna składać literki no i liczy dodaje i odejmuje,najgorsze w przedszkolu jest jeszcze to że maluchy bardzo chorują i sie zarażają od siebie rodzice nie mają co z dziećmi robić i wysyłają maluchy zasmarkane i choroba gotowa,jak małego dłużej nie było to dzwoniły i sie interesowały czy wszystko oki a jak wracała to siedziały z nim osobno i nadrabiały materiał więc generalnie same pozytywy:))))))

Witam.

Przepraszam że tak póxno tu jestem. Dzis jak wiecie idziemy na impreze, a ja dzis rano rpzejrzalam szafe i stwierdzilam ze nie mam w czym iśc...Mąż pojechał gdzies na caly dzien, ja z dziekiem w domu, za oknem śnieg z deszczem..ale jak sie baba nie ma w co ubrac to żadne przeszkody niestraszne ;) Zaliczylam z córka zakupy, kupilam sukienke i od razu mi lepiej. Dzieć śpi, tak sie dotleniła ;)
Test.....negatywny. @ brak, Brzuch nie boli. Takze nie kumam już o co chodzi.....

Witajcie tak urodzilam 30 stycznia o 18 mariuszka sn 3650g 56 cm dostal 10 pkt i od dzis jestemy w domu porod nie byl zly choc wiadomo porodow nie ma bezbolesnych ale dalismy rade i poszlo nam dobrze bolalo jedynie przy wypychaniu ale dasie zniesc to bylo tylko 5 minut ;p a caly porod polozna smiala sie ze rodze jak myszka bo wogole nie stekam i nie ma oznak czy mam skurcze dziekuje za gratulacje :)

Sylwia - jeszcze raz gratulacje!!!! Jak ogarniasz dwójke maluchów?

Impreza - udana. Dobrze czasami się odstresowac i przypomniec sobie jak sie tanczy ;)
.....@ nadal nie ma...Kurcze, już mogłaby przyjśc, to byśmy szybciej zaczeli kolejny cykl starań, a tak to siedz czlowieku i czekaj ;/
Jeszcze tak sobie mysle ze moze te testy jakies lipne - na necie kupowałam. No ale jesli kreska kontrolna jest to chyba znaczy ze działają?

Jordgubbe - objawy miałam - 2 czy 3 dni mnie piersi bolały, tuż przez terminem @ -brzuch. A tak czasem mnie kłuje albo pobolewa brzuch ale delikatnie. Śluz tez sie nie zmienił, wszyscy pisza o budyniowatym białym, u mnie sucho nie jest ale do budyniou to jeszcze daleko ;) Kurcze, nie pamietam jak w pierwszej ciazy bylo ;/
Siku zawsze chodzilam czesto wiec to nie ejst wyznacznik.
Za to w tym cyklu nie miaśłam PSM. Tuyz przed @ to do mnie - bez kija nie podchodz, a w tym cyklu - totalny spokój....
Tylko dlaczego testy nie wychodza???Dzis ide do apteki po inne testy, bo serio zaczyna to byc dziwne.
:confused::confused:

EDIT: jeszcze jedno, to ile po terminie @ wyszedł ci pozytywny test? Iw koncu ten z Allegro wyszedl pozytywny czy z apteki? :confused:

reklama
Dziewczyny da sie jakos ogarnac dwojke tym bardziej ze mala umie zajac sie soba :)
A co do boli partych to nie znam sposobu poprostu bylo malemu bardzo spieszno ;p a to fotki
CAM00182.jpgCAM00183.jpg

Do góry