reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

tysia -a ty znów nie dbasz o nasze zdrowie psychiczne....nie stresuj...tylko mów...tzn.rób testa i mów...

jordzik-jestem jestem...wiesz troche zajęta byłam...gotowanie,sprzątanie i takie tam...widzę że sondę publiczna przeprowadzasz.....

olunia- ja też trzymam za ciebie kciuki oby twoje marzenie sie spełinło.

sylwia- gratuluję synka....jordzik cie zdradził....jak tylko znajdziesz chwilę opowiedz nam co ijak z porodem i wogóle....jak to jest posiadać 2 dzieci...tak juz po tej stronie brzuszka

reklama
Jord
Zbysiu chodzi do przedszkola Państwowego i powiem ze jestem zadowolona kierunek ochrona środowiska ale jest sporo dodatkowych zajęć angielski dżudo spotkanie z piłką rytmika jedyny minus to to że jest katering,ale reszta oki super panie zabawy, jakieś wyjazdy ostatnio byli w kopalni i bibliotece aż mi szkoda że to ostatni rok Zbynio bardzo mi chorował przez te 3 lata to sporo go ominęło a jeśli chodzi o edukacje czytanie i liczenie to słabo bo generalnie w przedszkolu nie wolno im uczyć owszem mają książeczki gdzie piszą literki ale wydaje mi sie że to za mało dlatego sama z nim siedzą to też powoli zaczyna składać literki no i liczy dodaje i odejmuje,najgorsze w przedszkolu jest jeszcze to że maluchy bardzo chorują i sie zarażają od siebie rodzice nie mają co z dziećmi robić i wysyłają maluchy zasmarkane i choroba gotowa,jak małego dłużej nie było to dzwoniły i sie interesowały czy wszystko oki a jak wracała to siedziały z nim osobno i nadrabiały materiał więc generalnie same pozytywy:))))))

Witam.

Przepraszam że tak póxno tu jestem. Dzis jak wiecie idziemy na impreze, a ja dzis rano rpzejrzalam szafe i stwierdzilam ze nie mam w czym iśc...Mąż pojechał gdzies na caly dzien, ja z dziekiem w domu, za oknem śnieg z deszczem..ale jak sie baba nie ma w co ubrac to żadne przeszkody niestraszne ;) Zaliczylam z córka zakupy, kupilam sukienke i od razu mi lepiej. Dzieć śpi, tak sie dotleniła ;)
Test.....negatywny. @ brak, Brzuch nie boli. Takze nie kumam już o co chodzi.....

Witajcie tak urodzilam 30 stycznia o 18 mariuszka sn 3650g 56 cm dostal 10 pkt i od dzis jestemy w domu porod nie byl zly choc wiadomo porodow nie ma bezbolesnych ale dalismy rade i poszlo nam dobrze bolalo jedynie przy wypychaniu ale dasie zniesc to bylo tylko 5 minut ;p a caly porod polozna smiala sie ze rodze jak myszka bo wogole nie stekam i nie ma oznak czy mam skurcze dziekuje za gratulacje :)

Sylwia - jeszcze raz gratulacje!!!! Jak ogarniasz dwójke maluchów?

Impreza - udana. Dobrze czasami się odstresowac i przypomniec sobie jak sie tanczy ;)
.....@ nadal nie ma...Kurcze, już mogłaby przyjśc, to byśmy szybciej zaczeli kolejny cykl starań, a tak to siedz czlowieku i czekaj ;/
Jeszcze tak sobie mysle ze moze te testy jakies lipne - na necie kupowałam. No ale jesli kreska kontrolna jest to chyba znaczy ze działają?

Jordgubbe - objawy miałam - 2 czy 3 dni mnie piersi bolały, tuż przez terminem @ -brzuch. A tak czasem mnie kłuje albo pobolewa brzuch ale delikatnie. Śluz tez sie nie zmienił, wszyscy pisza o budyniowatym białym, u mnie sucho nie jest ale do budyniou to jeszcze daleko ;) Kurcze, nie pamietam jak w pierwszej ciazy bylo ;/
Siku zawsze chodzilam czesto wiec to nie ejst wyznacznik.
Za to w tym cyklu nie miaśłam PSM. Tuyz przed @ to do mnie - bez kija nie podchodz, a w tym cyklu - totalny spokój....
Tylko dlaczego testy nie wychodza???Dzis ide do apteki po inne testy, bo serio zaczyna to byc dziwne.
:confused::confused:

EDIT: jeszcze jedno, to ile po terminie @ wyszedł ci pozytywny test? Iw koncu ten z Allegro wyszedl pozytywny czy z apteki? :confused:

reklama
Dziewczyny da sie jakos ogarnac dwojke tym bardziej ze mala umie zajac sie soba :)
A co do boli partych to nie znam sposobu poprostu bylo malemu bardzo spieszno ;p a to fotki
CAM00182.jpgCAM00183.jpg

Do góry