reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
wpadam tylko powiedziec ze mnie chyba ruszylo i nie zajrze do was mam skurcze co 10 minut czekam na rozwoj sytuacji i jade na szpital wiec trzymajcie kciuki

witam sie po nocce padam ze zmęczenia:(
Jord testuje w poniedziałek lub wtorek,te sny to normalka tez miałam można było oszaleć, to był mój pierwszy poród to nie wiedziałam co mnie czeka i szłam bez obaw bedzie oki zobaczysz:)
sylwia trzymam kciuki aby raz dwa poszło:)

sylwia- no to kciuki pozaciskane....oby był ekspres...ale taki co bys do szpitala zdążyła dojechać;-)

jord- moim zdaniem skoro tam taka smoogowa atmosfera to wszędzie lepiej niż w krakowie....a ja ci proponowałam zamieszkanie tu z nami haha....mam działeczkę na przeciwko....w sam raz na budowę....jakby co.

a z tym kwasem to poczekaj poczekaj ja musze sprawdzic ile ja mam bo jeszcze nie doszłam do apteczki od wczoraj:zawstydzona/y:

mam pytanie. czy wiecie co to jest taka lampka z którą śpi dziecko i ona sie nie nagrzewa. Barbapapa się nazywa...sporo kosztuje...ale może któraś z was ma znia doświadczenia....chciałabym młodej kupić żeby światło w nocy wyłączać...bo kurcze ja wam powiem że tak sie do tego światła przyzwyczaiłam że i ja bez światła nie zasne....a prąd drogi.

olunia- to czekamy....

tysia- babolu już 10 a ty milczysz...nic nie dbasz o nasze zdrowie psychiczne

Witam.

Melduje że kreska jedna, ale @ tez brak. Planowo @ powinna byc dzis/jutro. cycki przestały boleć.

W pierwszej ciazy test robilam dopiero tydzien po terminie @ i wyszly 2 kreski. Także kolejne testowanie w sobote, o ile @ nie przyjdzie, bo idziemy na imprezke wieczorem i musze wiedziec czy moge pic czy nie.

Sylwia- trzymam kciuki, chociaz mysle ze o tej porze to juz masz maleństwo przy sobie ;)

Tysia zrób za pare dni :D

Sylwia trzymam kciuki oby szybko poszło !!!
niestety dzis nie poszlam na krew bo musialam isc do pracy, pare spraw pozłatwiac, ogolnie mam zwolnienie do 18.02 no ale cóz, pojde jutro, moglam jeszcze isc dzisiaj d oprzychodni ale wyniki dopiero na drugi dzien wiec na to samo wyjdzie, bo w szpitalu mam w ten sam, moze i lepiej bedzie lepiej widoczna roznica.

Jord no właśnie za dużo sie pamięta i strach jest ale jak sie pierwszy poród przeżyło to i z drugim pójdzie jak z płatka tego Ci życzę :)))))

Ja jeszcze nie spałam a jestem po nocce jeżdziłam 3 godziny za strojem dla młodego do przedszkola bedzie z niego policjant jak sie patrzy zjem coś i zmykam spać bo padam ze zmęczenia całe szczęście że do pracy dopiero w sobotę na nockę :)))

reklama
Hej dziewczynki juz nie ma na co czekać przyszła@ale tak mega obfita i 4 dni przed terminem dziwne :szok:i same skrzepy sorki że tak to opisuje ale jak inaczej to dziadostwo opisać.

Sylwia ---czekamy na jakies wieści:)

Jord daj znać jak po becie???????

Do góry